143

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 194:Тате САЩ още треперят от една шахтена"Сатана" пройзведена преди 30 години,пък да не говорим за съвремените руски ръкети дето постъпват ежедневно на въоръжение!Всъщност най-новата американска ядрена ракета е пройзведена 1991г.Вие си вадете изводите кой изостава!

142

от Ванги

преди 9 години

Братушки, вспомните Вангу, с кем быть и кому не продавать Болгарию.

141

Анонимен

преди 9 години

"колкото до руската ноенна техника,върви поне 30 години след сащ"Айде почети малко,ограмоти се,или поне си пусни парада на Ден победа,и после ми говори че Русия изостава 30 години военно от САЩ!Има достатъчно научна литература за тактико техническите данни на различните оръжия,прочети малко за руските ракети,ПРО,,сравни ги с американските и после се опражнявай в писане на тъпизми!

140

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 176:Ехе ти изби рибата с тъпотията си!Били ми обяснил как се сваля истребител летящ със свръх звукова скорост със картечница или гранатомет?Ти въбще неси в час,нямаш абсолютно никаква,поне елементарна обща военна култура!Спирай междузвездни войни!

139

MRUSEN CIGANIN

преди 9 години

POKOLENIETO SLED PREHODA SA JALKI PREDATELI, UNISHTOJIHA BULGARIQ KATO PREDADOHA NARODA ,AKO PO VREME NA KOMUNIZMA IMASHE RED SEGA IMA HAOS IMENNO PORADI KRIVO RAZBRANATA CIVILIZACIA!!

138

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ТИЯ СА СЕ ПОБЪРКАЛИ. ПУТИН НЯМА НАМЕРЕНИЕ ДА НАПАДА НИКОЙ. ТОЙ ИМ Е КАТО КОШМАР. НЕ МОГАТ ДА СЕ ДОМОГНАТ ДО РУСИЯ. АКО ОПИТАТ ВЪВЛИЧАТ ЦЕЛИЯ СВЯТ В ЯДРЕНА ВОЙНА ПРЕДИЗВИКАНА ОТ АМЕРИКА. НО И ТЯХ НЯМА ДА ГИ ИМА, ТАКА,ЧЕ НИЩО НЯМА ДА СПЕЧЕЛЯТ.

137

Рошко

преди 9 години

До 185А напъни се малко да прочетеш нещо и ще разбереш, кой въоръжаваше талибаните в Афганистан, и кой създаде Ал Кайда.

136

любомир

преди 9 години

До АнонименИмигрирал си ти! Аз руснаци да имигрират последните десет години не съм видял а пък с туристи от Русия е залято навсякъде, дано сега си седят в Русия, за да не харчат пари извън Русия. Тука пари има много, всъщност не ни и трябват, имаме всичко и всичко можем да си направим. Пари трябват на продажните държави като България, Полша и т.н. и това си личи по мизерните им имигранти заляли целия свят и политиката им на робски и покорени държави.

135

mrusen ciganin

преди 9 години

KAKUV GO DIRQT AMERIKA NA DRUIQKRAI NA SVETA?

134

Рошко

преди 9 години

Много жалко, но факт.Всички членки на НАТО работят за интересите на САЩ и Англия.Лидерите на много европейски държави прехвърлят тлъсти суми в различни банки и си зариват главите в пясъка.Пирамиди, фараони..............Светът можеше да е много, много по добър, ако не беше лакомията.........

133

ЛЮБОМИР

преди 9 години

Продажни българи, чуждопоклоници, американски ***, ще ви видим ако настане една война с матушка Русия как ще се биете или ще се скриете като плъхове каквито се всъщност и сега. Русия е надежда за България, че ще можем да съхраним иденитичността българска, а вашите западни братя се опитват да ни промият мозъка стотици години насам с термини като цивилизованност, демокрация и права на човека, за да ни управляват по лесно както са направили с Африка и с близкия Изток и сега си сърбат попарата

132

Анонимен

преди 9 години

що сте толку смешни,нали афганците ги биха с най примитивни оръжия. СССР имаше 7 милионна армия и 30 000 ядрени бойни глави и неграмотните овчари от пещерите ги победиха

131

Анонимен

преди 9 години

какво значение има дали си с 100 или 1000 ракети като икономиката ти е скапана и за нищо не става. като хората ти емигрират и никой не вярва във валутата ти

130

нрадев

преди 9 години

колкото до руската ноенна техника,върви поне 30 години след сащ.преди първата война в залива срещу садам при нас във варна имаше американска фрегата с електронно оборудване.след като са включили антирадарите часове преди войната в ирак,щатите прекъснаха всички системи за наблюдение контрол и управление на войските в черноморския военен окръг. същото са го направили и с прикавказкия и каспийския военни окръзи на СССР.

129

Анонимен

преди 9 години

във всяка война на която страна е била българия то тази страна е загубила -Исторически факт.бяхме в първата световна с Германия и Австро-Унгария и загубиха,бяхме във втората с райха и Хитлер загуби.После бяхме със СССР и той се разпадна ,сега ни вкараха насила в ЕС и НАТО и вижте какво се случва на тези жидовски организации.България има от Бога определена мисия да такова маматта на тия които я прилапар-справка -Византия,османската империя,варшавския договор и сега запада.

128

Анонимен

преди 9 години

Кой лъже? "До момента Белият дом се отнася внимателно към идеята за изпращане на смъртоносно оръжие в Украйна, предпочитайки да помага на Киев с бронежилетки и прибори за нощно виждане."Ето от днес "Вътре (в изпълнителната власт на САЩ) сега върви спор дали трябва да се предоставят или не (на Украйна) допълнителни отбранителни оръжия и възможности", обяви американският вицепрезидент Джо Байдън в интервю за американската медийна компания "Вайс"

127

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 176 Много си ***, честно! Добре, че си анонимен, че иначе би трябвало да потънеш в дън земя от срам... но пък си толкова ***, че едва ли го разбираш дори!

126

Анонимен

преди 9 години

путин настъпа мотиката

125

Анонимен

преди 9 години

собственото му обкръжение ще го свалят.ще му дадат някой медал,статуетка и ще го въдворят някъде на сянка. кремълската олигархия губи много пари,а това не се прощава

124

Анонимен

преди 9 години

ПЕНТАГОНА ПРИЗНА,ЧЕ ЯДРЕНИЯ ИМ АРСЕНАЛ Е МОРАЛНО ОСТАРЯЛ И ИЗОБЩО НЕ ОТГОВАРЯ НА СЪВРЕМЕННИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ВОЙНА. РУСКИТЕ ПВО СИСТЕМИ С- 400 И С 500 ИМАТ УБИЙСТВЕНА ЕФЕКТИВНОСТ ,ЕВРЕЙТЕ КОИТО ОТ ПОДВОДНИЦАТА ИЗСТРЕЛЯХА МИНАЛАТА ГОДИНА РАКЕТИТЕ СРЕЩУ ДАМАСК ГО РАЗБРАХА. РУСКИТЕ ЯДРЕНИ КРИЛАТИ РАКЕТИ БУЛАВА,ЯРС ТОПОЛ -М СА БЕЗ АНАЛОГ В СВЕТА ТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПОЗИЦИОНИРАНИ НА ВЛАКОВИ КОМПОЗИЦИИ,ВОЕННИ КАМИОНИ,А ОТ СКОРО И В КОСМОСА ЧРЕЗ КОСМИЧЕСКАТА РАКЕТА АНГАРА.