56

до 89

преди 9 години

Лъжеш, никой не банва ушанките в България, такава е българската политика от 70 години насам.

55

Анонимен

преди 9 години

Тези които казват че Турски поток няма да може да се направи са явно ученици на Бъкърджиев Бомбаджиев който разправяше че тръба по дъното на черно море не маже да се направи.Явно сте добри ученици на СДС и правени соросоидчета. А за това мозъци не трябват, просто трябва да повтаряте ката папагали.

54

Кайо

преди 9 години

Всъщност от директен получател, ще купуваме газ от Турция!!!Колко гениално глупави са ни политиците. Тези от форума, които не искаха Южен поток, получиха Турски такъв - ***.

53

Анонимен

преди 9 години

Да ви напомня ли колко показно дойде американския конгресмен и след среща с Орешарски излезе и показно заяви, че България прекратява Южен поток. Нима Русия е виновна за това. Какво надробят политиците това ще сърбат децата ни. Ще ви кажа защо Турски поток ще се случи, именно защото Русия има нужда от него и защото Турция ще стане монополист за цяла Европа и независимо дали му харесва на ЕС или не ще купува газта на цената която Турция реши защото добивите в северно море свършват. А честито

52

Анонимен

преди 9 години

Аз пък изобщо не му вярвам на еврочиновника!

51

Анонимен

преди 9 години

Не очаквам друго от този пръч Шевкович.

50

Bulgatani

преди 9 години

Ако той не вярва ( или по- скоро не длъжен да вярвам, нали?) - това е негов проблем. Но не е проблем за Русия и Турция!

49

Анонимен

преди 9 години

Пък в Дебельцево Украинците унищожили руска танкова колона-16 бройки,купени от кулинарните магазини на путина,в Масква.Вестник Белоруски партизан ги показва.И Турския поток ще го има,като танковете.

48

Анонимен

преди 9 години

Ние българите имаме една приказка: "Гладния на сития не вярва". Или обратното беше. Ама и двете са верни. Ако не си ял седмица и намериш мухлясъл хляб в шкафа и него ще ядеш. Верно, нито Белене, нито Южен поток бяха суперизгодни за България, но бяха повече от нищото, което имаме сега. Щом не ги желаят, значи положението в България е достатъчно добро. Няма какво да се оплаквате и мрънкате за ниски пенсии, застаряващо население и малки заплати. Младите ще ги задържите с добра работа, иначе бягат.

47

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 73"Само много болен мозък може да се надява да се случи подобен абсурден проект"Всъщност "болни" са тези, които не вярват в решимостта на Русия да изключи Украйна от пътя на доставка на природен газ. Компресорната станция на руския бряг вече се прави, корабите за тръбите са в Черно море, 660 км са по трасето на ЮП и може да се полагат тръбите веднага. Остават 200 км но това ще се реши бързо.Пари имат за този проект. То друго май не е необходимо.

46

Анонимен

преди 9 години

Нищо няма да излезе и от този паток. Очевидно че причината е в кръстника на тези патоци Путин. Щом той кръсти патока и патока опъва краката.

45

Анонимен

преди 9 години

Едно нещо е ясно: Турски поток НЯМА ДА ИМА! Само много болен мозък може да се надява да се случи подобен абсурден проект...

44

Анонимен

преди 9 години

Zapada po4na da se bezspokoi ot sblijavaneto na RUSIA I TURCIA ,zashtoto evropa shte e zavisima ot tezi dve darjavi

43

до 68

преди 9 години

Каза ли нещо или изпусна много шумно газове? 15 милионника?

42

Иска му се на поляка

преди 9 години

както и на нас ни се иска , но не така мислят Газпром и Турция !!!

41

Анонимен

преди 9 години

То, че газопровод, че ще има ,е ясно и пеленачетата,ама Червеногъзият от Банкя ни натресе да купуваме газ от Турция .

40

55

преди 9 години

До Анонимен 63Когато руснаците върнат нашето злато....

39

Анонимен

преди 9 години

Цената на бензина почна пак да расте до 2 лева.

38

Анонимен

преди 9 години

До Денги НЕТ Това го изсмука от *** си!Излъга като ***!Отида са си иска откраднатите 240 тона злато,сега на стоиност 60 милиарда евро, с лихвите от 1942 г- по тогавашните %, и да иска компенсации за унищожената икономика и избитите около 500 хиляди гърци от германците.Ама как германците да върнат златото ,та нали американците са го откраднали от Германия?

37

Анонимен

преди 9 години

От коментарите под всяка статия за Русия/а и не само/ разбирам че коментаторите милеят и дори обичат Русия повече от собствената си родина, дори повече от жената и децата си...Бих им казал само *** ! и промити мозъци!ФАКТ: "историята на България се е писала от 2 велики сили - Германия и Русия"!Дали сме славяни... незнам, но интереса клати феса"