21

Анонимен

преди 9 години

И двете са неприятни, няма спор, ама тая Саня как си мисли, че ще изклати с пари еврейка- това не е било и няма как да стане.Това да вземеш пари от евреин да не е като да си го слагаш с чужди мъже.

20

Анонимен

преди 9 години

НЯКОГА ВИЖДАЛИЛИ СТЕ Я , ЧЕ ДА КАЗВАТЕ ЧЕ ЩЕ Я ОБИЖДАТЕ?????????:-( :-( :-(

19

Анонимен

преди 9 години

Защото не я заслужаваме и ще си я обиждаме на килограм, а то в нейния случай няма нужда да се измислят обидите, достатъчно е да й погледнеш снимката! :)

18

Анонимен

преди 9 години

Защо трябва да обиждате Рут Колева?!?!?! ОБИЧАМЕ ТЕ РУТ КОЛЕВА!!!!!!!!!<3<3<3<3<3<3

17

добро утро

преди 9 години

До Любона този свят има хора, които получават комисионна без да вършат никаква работа? уау....не е за вярване.

16

иван

преди 9 години

дайте им по една лопата на тия и да ходят да копаят картофи, да не се занимават с измишльотини, музикален бизнес у а

15

Любо

преди 9 години

Аз Темерут Колева грам не я харесвам , може би това е най-антипатичния човек , който може да роди нашата страна , а факта че нарече Българския народ " неук " за нейната музика още повече ме отврати. НО...В случая е абсолютно права , защото Саня Армутлиева е като един регулатор и комисионер , които *** пари на гърба на децата , чиито мечти са да се изявяват на голямата сцена.Съответно след края на Х фактор , те потъват в забвение защото явно тя няма интерес да ги представя зад граница.

14

Анонимен

преди 9 години

Всичко е пиар, за да се чуе за Рут и някой да й отиде на концерта. Толкова е простичко всичко, кат бял ден. Иначе кой би отишъл на концерт на певица, от която една песен не е чувал.

13

Анонимен

преди 9 години

Рут съм й слушал изцепките и съм се втрещявал от наглостта й и щом тя спори със Саня, значи Саня е на правата страна. Рут що не си седя в Америката, където беше избягала да прави голямата кариера, ама като видя, че не я искат и се върна тук да прави селски скандали, та дано някой да я забележи и напише в нета, щото с друго няма как да блесне.

12

...

преди 9 години

Бре тука ни очаква едно малко и тъпо шоу, между тия двете де! *** здраве да е! Инак като се замисли човек световно известни Турски, Гръцки, Сръбски и Румънски песни всеки може да се сети! Но за некоя световно известна Българска песен даже да се замислиш некак си не можеш да се сетиш! Така, че или певците ни от това поколение толкова си могат или нещо друго пречи тука!

11

Анонимен

преди 9 години

Така е, аз лично бе бях чула, че Рут ще има концерт. Благодарение на голямата "загриженост" за колегите й разбрах. Но няма да отида.

10

Симона

преди 9 години

Хей Джедай Мастър как си слагаш снимката?!

9

Анонимен

преди 9 години

Джедай Мастър ти си прав.:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

8

Джедай Мастър

преди 9 години

Не вярвах, че ще дойде ден да го кажа, но Рут е права, Армутлиева е доста неприятен, меркантилен и нагъл човек.

7

ммм...

преди 9 години

рути е досадна, но мармута е отврата

6

калина

преди 9 години

Рут е права! Тя е излючителен изпълнител от световна класа И ЕВАЛА за това което прави!

5

Анонимен

преди 9 години

Точно така. С тези си изказвания Рут прави впечатление на злобна и отчаяна лелка. Никой не я знае, никой и песните й не знае. Единственият начин да привлече внимание е, чрез скандали.Утре пак ще пусне някоя изява за "простия" българин и пак всички ще пишат за нея две седмици.

4

наблюдаващ

преди 9 години

и двете са ми неприятни но смятам че Рут е много злобна. Прави грозно впечатление и се мисли за голям герой а всъщност личи яда й че си остава госпожица "никой"

3

ай сиктир бе

преди 9 години

Аре стига сте ни занимавали с тая еврейка рут бе !

2

az

преди 9 години

Rut e labilen chovek ne osushtestlvil mechti te si.Momiche, bori se na drugo mqsto