28

Анонимен

преди 9 години

От МВР обаче са се отказали от този вариант, тъй като подобно съоръжение се приема за постоянно от турската страна и ще доведе до влошаване на двустранните отношения.

27

бачо

преди 9 години

до кадровачеда ама на банкоматите могат да висят нали...!пари могат да получават нали...!

26

В.Узунов

преди 9 години

Отсам границата селата и земите са си изцяло турскии и не може и никой няма право да спира брат сбрата и сестра с сестрата да се виждат.На времето бубо ми си е пасал овцете и тук и там и в Гърция. Като не ви отърва марш от другата страна на Стара планина.

25

знам ли

преди 9 години

Мале мале мале! Миналата година построената ограда се оказа гуд фор шит!! Новата ще се ни струва 1 милион лева на километър, или 1000 лева на метър!!!!!!!!И какво ще пазим с ограда за 1000 лева на метър??? Дори *** от африканските джунгли не искат да стоят в тая държава, а я ползват само за транзитно преминаване към западно европейските държави.Вместо да харчим толкова пари, дето ги нямаме!, за тази граница, трябва да улесним преминаването на бежанците към запада. После те да му мислят!

24

ЗАПАСНЯК

преди 9 години

ЗАЩО МЕ ТЪРСЯТ ВОЕНИТЕ НЕ СЪМ ПЪРВА МЛАДОСТМОЙТЕ НАБОРИ ВОЕНИ ГИ ПЕНСИОНИРАХА НО КАКЪВ ЗАПАС МЕ ВИКАТ ВЯЛНО РУСКО ГОВОРЯЩ СЪМ И СЪОТВЕТНО И НЕМСКО

23

без майтап

преди 9 години

Съоръжението няма да може да се преодолява с килимче, ножици и лопата, а само с подкуп.

22

Анонимен

преди 9 години

Границата с това долно преме трябва да се затвори завинаги

21

ДС

преди 9 години

Е то 2 милиона струваше 1км от магистралата. Ква е тая ограда бе.

20

Анонимен

преди 9 години

Като Берлинската стена ще стане когате се турат картечари! На които да не им броят лентите и да не им търсят сметка.

19

Анонимен

преди 9 години

Преди месец Плевнелиев изрече една ЛЪЖА, че Турция нямала войници по границата си. Това не е вярно. Турската жандармерия охранява държавните граници, по техните закони. А тяхната жандармерия пак по закон (за разлика от нашата) е част от Въоражените сили (Турската армия). Така че тук да построяват оградите, да връщат Войски на МВР, да правят две звена - Гранични и Вътрешни Войски и работата ще се оправи! От какво се страхуват?

18

леле мале

преди 9 години

...........90 милиона да я направим,след време,90 милиона за да я махнем......луда работа.

17

177

преди 9 години

Много добре! На анонимните им е мъка, ама нищо. На цивилизационната граница трябва да има ограда дори много по солидна. От тази посока нищо добро няма да дойде!

16

Анонимен

преди 9 години

До 89-та година цялата сухопътна граница на Бг е била с мрежа и бразда. С демокрацията свалиха огражденията,но къде са мрежите?Кой ги открадна?Защо трябва да плащаме отново да слагат мрежа?

15

В.Узунов

преди 9 години

Оти ограда ба ?

14

бачо

преди 9 години

Е как кой войничките бе те за какво взимат заплати....не само да си носят раничките.Поне да бъдат полезни в нещо.

13

Пълна Трагедия

преди 9 години

До 10 Абе кой са мобилизирали? На мен повиквателна не ми е идвала! По-важният въпрос е Защо се пусна тоя слух или ако мобилизират войници то те набори 1986г. 1987г. 1988г.1989г. 1990г. 1991г. 1992г. 1993г. 1994г. 1995г.1996г. Не са служили и си нямат представа кво е война автомат и граница! А кажете ми кой ще пази тая държава????

12

Анонимен

преди 9 години

Ограда не помага, трябват специални войски като на границата с Мексико и въртолети и др.

11

Анонимен

преди 9 години

А сега авторите на "старата" ограда аре у пандела, за некадърност...

10

Анонимен

преди 9 години

До #12 - еее Те турските граничари ако си вършеха работата дори и от първата ограда нямаше да има нужда. Проблема е, че на тях навлеците не им трябват и за тва ги пускат да си влизат, а после да си излизат от Турция, като така си решават проблема с бежанците. Тъпите сме в България, че ги ловим и ги прибираме, без дори да ги връщаме на Турция, защото те там са бежанци, ама тук са емигранти :)А вместо да вземем и ние да ги оставим да ходат нагоре по Европа... *** работа.

9

.

преди 9 години

1 000 000 za kilometar telena ograda ? NIshto davai nali imame zdraveoazvane , putishta si imame , vsichko ni e okei shto da na hvurlime nqkolko okolo 100 miliona za telena ograda 2ri opit ...to naroda pari ima. vmesto da se vdignat i mobilizirat turteite voenni , na zaplatka i da se prikliuchi vednuj zavinagi s arabskoto nashestvie nie stroim ogradi .... teleni !