138

И тук има сценарий

преди 9 години

А какъв е сценарият политиците да се бъркат в работата на независим по закон орган ДКЕВР и да определят цените и правилата, които той трябва да определя независимо?Какъв е сценарият политиците да харчат нашите пари за безумни проекти, да сключват неизгодни договори, да крадат като побеснели, да направят дефицити от 600-800 млн, да теглят заеми, и след това да ни карат ние да плащаме техните кражби, безумия с таксите си за ток?Какъв сценарий готвят с нов закон ДКЕВР стажувал 10 г. в мафията

137

Анонимен

преди 9 години

Абсолютно правилна констатация. Клатят държавата както си искат, а после уж софтуера се развалил и никой не е виновен.

136

Анонимен

преди 9 години

Хора, на протест!!! Сега нш пробват. Ако мине номера те продължават с наглостта. Ако сега замълчим представете си сметките следващата зима!!!!!!

135

Анонимен

преди 9 години

Тази кифла от ДКВР каза, че пак ще вдигат през пролетта. Оставим ли ги сега тези нагли типове сме свършени. Кога да се организираме да разкараме този *** ЗАВИНАГИ?

134

Дане

преди 9 години

Борисов, не дрънкай глупости, а направи така, че да не поскъпва тока. Така ще помогнеш на хората.

133

Анонимен

преди 9 години

Е сценарий ....но комисията корумпирана работи на 100% са ЕРП ,невинни са като божи кравички каза шефката на комисийката.

132

дедо ПИЧ

преди 9 години

И защо не вярвате ,че е сценарий,няма да споменавам чий щот ще до изтрият коментара.Сега следва забавяне и на заплатите от назначените капиталисти от ДС.

131

Анонимен

преди 9 години

Егати правителството щом една фирма може да го гътне два пъти по един и същ начин.

130

ха-ха-ха-ха :)))

преди 9 години

Ха? Днес няма новини за БОГ *** и всички чугунени тикви тук са се струпали да псуват и хейтват...ха-ха-ха

129

Анонимен

преди 9 години

Мачкай Бойче!

128

Анонимен

преди 9 години

Тикво, върни парите от наркотиците да закърпиме бюджета!

127

Читател РБ-Благоевгр

преди 9 години

Вярвах ви , че Началника от горе гледа ,но дотук с лъжите!!!!!?

126

Teo

преди 9 години

Боко е поумнял - миналата година така го свалиха , ама сега няма да мине номера.Само че ако има нарушение , къде е глобата от няколко милиона?Още 1-2 глоби и ще клекнат душманите

125

Виждам Цирк

преди 9 години

"Борисов за сметкитe за ток: Абсолютен умисъл и сценарий"А ти мислиш ли, че щом ТИ не им вярваш, следва че ние ТИ вярваме :)))))))))))))понеже не сме прости колкото ТЕБ, ще ти помогна - овцете ВЕЧЕ виждат, че всички ги лъжете !!!

124

степенуване

преди 9 години

Ние сме прости ама Бойко е още по ***!

123

Анонимен

преди 9 години

сложи им глоби 500 милиона , та да се прибера печалбата която са ограбили от българите или както в друга Балканска страна , където ги изгониха , а пък те щели да ги съдят , пък няма да ги осъдят , за това че ония не им търпели золумите

122

Тиквоч

преди 9 години

Тиквата пак го прихванаха братята. Чист и откровен ***!

121

...

преди 9 години

Събрали се някакви пишман управници и взели да пискат за чужди сметки за ток и ала бала ...хващай ножа и режи... с говорене се вижда до къде я докарахте.

120

Анонимен

преди 9 години

да се запалят дружествата

119

Somebody

преди 9 години

Един бойлер ако се включва само нощем и то през ден за месеца заработва 90KW =10.80!Един котлон, ако работи по 1час на ден изгаря за месеца: 36kw=7.92!Един климатик инвертор, ако работи само по 8 часа на ден изгаря 120KW=26.40! Тотал: 45,12лв - само от посочените консуматори - без осветление, без пералня, без фурна, без хладилник, без компютър, без тостер, без кафеварка...Само минималистично жизнено оцеляване...Като в каменната ера! "Евтинийка", нали... - само 45 лева... Мерси Герб!