65

Анонимен

преди 9 години

170 милиярда само немски пари изядоха малаките АКО тези пари БЯХА дошли тук като нищо щеше да има заплати от 1000 евро на горе ПРИ РАБОТЕЩА ИКОНОМИКА

64

Ботев

преди 9 години

Гърците маи искат да запалат швабите,ама нема да ги огрее.Иначе са убави ора *** не са много работливи милите.

63

Брaнник

преди 9 години

сеееризa, сесесере/ мaдaфaкaрaшa, фекaлнa история

62

Брaнник

преди 9 години

Пидорите сa у сееереризa- тa

61

Брaнник

преди 9 години

мaляките дa хaрчaт толковa, колкото изрaботвaт сaми. Отдaвнa трябвaше дa сa извън Еврозонaтa, товa тaкa или инaче ще се случи скоро!

60

Сорос

преди 9 години

Финансовия в гърция е с МАМА австралийка има си и двойно гражданство МОЙ човек е ВИЖ каква стипендия му дадох НА МОЕ ИМЕ да се изучи

59

опрощаване

преди 9 години

Ами и ние българите да искаме гръцките банки да ни опростят заемите! Също както гърците искат от германците!

58

vdch

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАПапандреу е евреин, ако щеш вярвай

57

преди 9 години

Гърците пак се освободиха преди нас!

56

Анонимен

преди 9 години

Е как така да нямат турци и евреи министри? Тези са някакви антисемити и туркомразци. Вън от ЕС!

55

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 75 активната сръбска съпротива бе ЦЕЛИ 8 дни а Белград падна от 4 шваби уникален резултат Люксенбург одържа повече а СЪРБИТЕ и ГЪРЧОЛЯТА си изгориха и Евреите до крак срам ме е от теб чарвено *** НО ТИ НЕ СИ И БЪЛГАРИН а русофилистик БЯХТЕ И СЪЮЗНИЦИ С райха по това време

54

Анонимен

преди 9 години

Гърците са *** пичовете, а ние само можем да им завиждаме и да злобеем. Ядоха, пиха, взимаха на заем за да ядат и да пият, и всичко това на чужд гръб. Сега пак ще ядат и ще пият, докато има прости немчугари да бачкат, така ще е :-)))))))

53

Анонимен

преди 9 години

Prez 1941 godina gurcite kazaha "ohi" , no sega tova ne vurvi , shte si plashtat .Tam , kakto I v Bulgaria , obiknovennite hora shte stradat .

52

Анонимен

преди 9 години

Амо комунистите да си създадат паралелен свят, където да не работят, а само да плюскат, и да не плащат никакви сметки.Знам, че това е идеала на комуниста "на всекиму според потребностите, от всекиго според възможностите", но това няма как да стане.

51

Анонимен

преди 9 години

Анастасия Балездрова: България никога не се извини за погромите в окупираните от нея части на Гърция и за това гърците гледат презрително българитеУбитите по време на репресивните мерки от страна на българската армия са 12 000 души. Германците идват и поставят венец на паметника на жертвите в Кердилия. Българите обаче никога не отидоха в Доксато, за да поставят венец за кланетата, които извършиха. Българските патрули са убивали директно на местата, където са намирали жертвите си, без да ги съдят и без да държат някакъв архив.

50

Сорос

преди 9 години

Ципрас сложи вече мое момче австраличе за финансов министър пък блейте кутевчета дори вие бачкате за мен без да го знаете

49

Споко ,бе...

преди 9 години

..там в Гръчко , комунистите не пеят....още като ядоха пердаха от гражданската война! Освен това там не е България--имат си и много крайна "ДЕСНИЦА", не са дупедавци като Сидер-Ибриков....амо бръснат без *** *** и левичари !Тръгне ли македонското *** от Сириза да пипа по банките сметките на хората , може и да го скъсят с една глава!Там нема лабаво..стане ли дума за пари!

48

Анонимен

преди 9 години

Малко приличат на биячите на лекари с тези претенции да не плащат.

47

Анонимен

преди 9 години

Докато гърци и сърби са се противопоставяли жестоко на агресорите, българите са трупали състояния като са слугували на Хитлер. По същия начин много българи викаха ура, когато новите фашисти засипваха Сърбия с уран. Срам ме е от постъпките на България.

46

войнствена реторика

преди 9 години

Тази войнствена реторика на Габриел подозрително много напомня нацистката пропаганда против Гърция, преди 75 години.