28

Анонимен

преди 9 години

Правете снимки на нашето крайбрежие че като стане скоро пустиня заради гробарите поне да си спомняме за него...

27

Анонимен

преди 9 години

До До 21A kolko im e parnoto be, galfon, a transporta, a toka... Ta nie samo kato platim 300 leva za parno i otivame na kino, muxul! Ne kradem kato teb, ne trovim horata s zapadni boklutsi, zjiveem chestno!~

26

Анонимен

преди 9 години

А в Русия им вдигат електроенергията всеки месец през зимата. Руснаците нямат какво да ядат но теглят кредити за да си платят тока през зимата да не умрат от студ, а напролет идва банката и им взимат жилищата. В Русия е мизерия.

25

прочетете

преди 9 години

Във вестник Преса или сайта Афера Кеворк Кеворкян.

24

Анонимен

преди 9 години

Гледай си твойта *** и мизерията в ***, вместо да оправяш и се занимаваш заплатите в Русия. Русия е най-богатата страна в света и върви нагоре, а вие ста затънали в блатото на мизерията вече 25 години и ви чакат още 25 години по-голяма мизерия.

23

Анонимен

преди 9 години

Увеличението на цената на електроенергията е неизбежно, но няма да се случи от април, тъй като няма как да е добре аргументирано. Това каза пред БНТ председателят на (ДКЕВР) Светла Тодорова. Най вероятно увеличението ще дойде през юли. Но няма да е хубаво предварително да стресираме потребителите. Най добре е да е една приятна изненада. Такива добри потребители има само в тази държава. В останалите държави в региона са много лоши. Колят бесят и набучват на кол.

22

Венелин

преди 9 години

Ако ще има бази - да си плащат, както в Гърция. За всеки обект наем.То да си продаваш *** не е повод за гордост, ама да го даваш без пари си е чисто малоумие!

21

Анонимен

преди 9 години

Сценарият е *** - има ли повод за недоволство или протести срещу ЕС или НАТО изкарват на преден план Сидеров да лае. В същото време орда от медийни агенти нашепва като фон "***, ***". Е и най-заклетия противник на ЕС и НАТО, и най заклетият русофил ще му мине желанието да протестира при тази картина.

20

До 21

преди 9 години

Ами като е толкова богата защо само в големите градове на Русия вземат средна заплата от 800 долара а в провинцията вземат по 250 долара,и се чудят как да вържат двата края.Защо не отидеш в някой град ама не големите да питаш какво им е мнението за Путин,ама хората няма да ти кажат защото се страхуват да не би да влязат в затвора.Там сао хубаво може да се говори за Путин,лошо ли е и си в затвора.Богати са хората около Путин,а не целия Руски народ.

19

aha

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА Какви 8 млн. бълнуваш бре ??? Тука сте около 1 милион ,като сложим и *** сред тях ,както и починалите,които сте писали,че са гласували за ББ

18

Анонимен

преди 9 години

Сидер паша ужас

17

Аврамов

преди 9 години

Дано всички американо-юдеиски марионетки получат повиквателни и бъдат мобилизирани - тогава ще видят кон боб яде ли.Опомнете се, безумци!

16

Анонимен

преди 9 години

Едно ми е интересно,Кремъл в каква валута му плаща.Дали в Рубли или пък долари,а може и в Евро че да му е по лесно да ходи в скъпи хотели в Франция.Едно е ясно че на неговите хора им се плаща в пици ама на него с какво му плащат.

15

Анонимен

преди 9 години

Русия никога няма да иска бази в България при каквито и да е геополитически условия. Русия е най-богатата страна в света и доктрината и е да си пази богатствата, а не да прави бази в други страни. Плюс това с балистичните си ракети е много по еврктивна на 500 километра от границите си от колкото да се занимава с бази.

14

Анонимен

преди 9 години

този се изчерпа от лъжи

13

Анонимен

преди 9 години

Евроатлантиците да не се притесняват - докато ги има компроментираните Волен и Атака които са единствената анти ЕС и анти НАТО партия могат свободно да си развяват байрака. Страшно става за еврогейците ако се нароят повече анти евроатланитчески партии. Ама няма, единствената е компроментираната Атака.

12

Анонимен

преди 9 години

Ти пък кой беше че да казваш какво да се прави в България ве смотан родоостъпник,ама утре ако *** кажат да си направят база у нас първи ще им дадеш да си направят.И въобще защо се изкаваш с тия 4% трябва да си наврян в миша дупка.

11

АГА

преди 9 години

Какво става с проекторешението за минимални пенсии от 500лв и минимални заплати от 1000лв или пък какво става с проекторешението за ЕРП-тата

10

Анонимен

преди 9 години

predate!

9

Анонимен

преди 9 години

ЗА ТОВАРИЩ СИДЕРОВ Е НАЙ-ВАЖНО КАКВО ПОСТЪПВА В ДЖОБА......ЗАТОВА ЦЕЛУВА ПОДМЕТКИТЕ НА ПУТИН В НАСТОЯЩИЯТ МОМЕНТ.....ПУТИН ИМА НУЖДА ОТ ТАКИВА *** КАТО НЕГО !