20

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 19Само съюзници на фашистка Германия има там...

19

до 16

преди 9 години

Гърците не са чуждо поклонници! В Гърция трудно ще чуеш различна музика освен гръцка! Западно европейците може да не обичат гърците, но ги уважават и се съобразяват с тях!!!

18

Сър Пичук

преди 9 години

Дали Роско Чехословашки е чувал за геноцита в Конго? Над 10 млн. РЕАЛНИ жертви. На белгийския крал Леополд. Опа - онези не са хора, само носатите!!!

17

Анонимен

преди 9 години

безотговорни ,ненормалници!Къде е руския представител?Къде са президентите на страните от бившия СССР ?Къде са?

16

Анонимен

преди 9 години

До ЦиганинХем са калпави, хем страхливи, хем защитават само собствените си интереси. То това не е тайна за никой вече. Интересно е докога ще ги търпим?

15

123

преди 9 години

Този си е сбъркал професията! Щеше да бъде първокласен келнер в заведение!

14

Циганин

преди 9 години

А в същто време някъде на Балканите Унгария подписва вече договрИ с Македония и Сърбия за доставяне на газ по "ЮжЕН поток", опс "Турски поток" от Гърция ,тя не беше ли членка на ЕС -Гърция разбира се !?За гърците може да има руски газ , за нас не може да има руски газ по нашата територия , политиците ли са ни калпави или пък гърците са по-смели и по предвидливи , кой ли знае ,но ще спечелят ,а ние ще палим свещи ............ .

13

Хм...

преди 9 години

До 87Как за нищо не става Плевята? Роско за главен герой/облаз на хитов и касов комедиен сериал! Роско е доста позачервен на снимката, да не би да е пиян?

12

681

преди 9 години

Тоя се кланя на всичко и на всеки и не може да бъде критерий за нищо!

11

87

преди 9 години

НАЙ-СЛАБИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ....Е ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ ВЕЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВА ....БЛИЗО ДО "0"

10

:)

преди 9 години

Лицемерието няма граници. На малкото нацистко празненство е поканен немския президент, а руския - не ! След 3-4 години в учебниците ще пише, че Хитлер е бил добър човечец и е спасил света от лошите руснаци, а Руско-Турската война е била, за да ни освободят турците от 500 руско робство.

9

Анонимен

преди 9 години

Този какво прави там , ако той заедно с Борисов например са били управляващи на България по времето на Хитлер и получи заповед от нацистите да предаде евреите,да прати войски на източния фронт и т.н ,може да сме сигурни какво решение биха взели.

8

Анонимен

преди 9 години

Нашия поне се забавлява. Не знам защо, но човек като отида нагоре в политиката и тотално започва да не му пука. Като осъдени на смърт направо. Може би срещат летящото спагетено чудовище.

7

Нещастен българин.

преди 9 години

*** с ***.Да имаш такъв президент е трагедия за народа.

6

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Светът ще...загуби,ако Плевньо не го изберем за...втори мандат.Нас не ни броя;ние сме...свикнали.

5

Марци

преди 9 години

Някой да му каже на този тъпан, че не е имало Холокост и, че юдейите са го лъгали до сега! Не вярвам той сам да може да стигне до този извод. Всеки път като си отвори устата и потъвам вдън земята от срам, че съм българин!

4

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 3По себе си ли съдиш?

3

Анонимен

преди 9 години

При Роската прекланянето е равносилно на надупване.

2

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Аз се срамувам от такъв преЦЕдент !

1

КРай

преди 9 години

Плевнюхата сега да напише и писмо до Путин за да благодари на Руския народче е отървал света от кафявата германска чума.