34

Объркан Хасан

преди 9 години

хайде сега пак почнахте с глупостите - турците били сменяли имената, потурчвали насила или избивали българите! И 500 години го правиха това???? Ами ... отдека се пръкнаха пък толкова българи, християни, със църкви и манастири, имоти и стада след "освобождението" от османското управление???

33

pet

преди 9 години

infonuobux.blogspot/

32

Анонимен

преди 9 години

Има ли християнска партия във Турция и защо няма Може и да има и ние да не знаем слагат си на името ,,олу'' и са богати богати тука като имаш ,,ев'' ..***'' пак си чужденец по сметките на воеводите ??

31

Анонимен

преди 9 години

Дядо Ванго ,В Турция и Гърция , българските имена отдавна са сменени , но ние българите не вдигаме такъв шум.И не само това , геноцит е избиването на толкова българи , за да приемат мюсолманството ! Геноцит е избиването на 2 млн. Арменци ! Франция искаше да го обяви за геноцит !

30

долу дпс

преди 9 години

Никакви етнически парти тук не турция или бл изток. Бл изток е доста далеч от тук плиав им път

29

Анонимен

преди 9 години

До Дядо Ванго Ако отида в Турция и реша да построя църква дали ще ми разрешат, а ????? И какво ще ми се случи??? Има ли християнска партия във Турция и защо няма??? Т. нар. "Възродителен процес" е като нежен полъх , в сравнение с извращенията и чудовищните жестокости, които се извършват над християни от ислямистите/ мсюлмани/! Виждам, че на раменете ти наистина има зелка!!!

28

Затвор

преди 9 години

Костов и Доган в една килия ги искам. Не трябва да позволяваме крадци да останат ненаказани.

27

Анонимен

преди 9 години

Когато Турция бъде осъдена за същото спрямо българския народ. Ама заедно с бьлгария за грьцкия геноцит по беломорието.

26

Анонимен

преди 9 години

имам роднини останали в Турция и в Гърция ама нещо имената им не са български вече.В Туркие знам защо щото няма альш вериш това не е дьржавна политика, а в Греке си е там е подсьдно но турското малцинство си извоюва някои права нещо повече много са помагали вьв времена когато Бг. го беше страх да ги защити даже сега не се говори по този вьпрос.Питай един вьпрос на роднинати в Туркието ако сега границата е в твоя имот би ли останал или бегал след турците.

25

край

преди 9 години

Иван Костов да разкаже как обедини град Кърджали с няколко оклони турски села в една община и от тогава Кърджали е винаги с кмет от ДПС нищо че българите бяха /можеи още даса/ мнозниство в самия град.

24

Анонимен

преди 9 години

До РадостинРадуковТурция не определя вота. Българите определят вота - с гласуването и особено с негласуването си.

23

Доган

преди 9 години

..Иванчо толкова години минаха а теб още те боли че докарах Царя и те прецаках.... по яваш го карай апап...

22

до Дядо Ванго

преди 9 години

Кога ли? Когато Турция бъде осъдена за същото спрямо българския народ.

21

Анонимен

преди 9 години

АК47 .В БГ САМО БГ ГРАЖДАНИ БЕЗ ДЖАМИИ Чуш бе омбре много си се повярвал. И сьрбите си превеха една сметка ама крьчмаря им писа друго.

20

Веско

преди 9 години

До Дядо ВангоЯ се конкретизирай? Чий точно зелки смяташ да се търкалят и кой ще ги реже? И смяната на имаената за геноцид е смяташ! Айде малко да сме по-коректни, щото имам роднини останали в Турция и в Гърция ама нещо имената им не са български вече.Мисля, че наглостта на определени малцинства почва да става брутална.

19

анти Руска школа

преди 9 години

Костов пьрво да отговори защо хората повярвали в синята идея отпрати кьм дпс никога няма да забравя посещението в Кирково. Той е предубеден фил, за мен неговите мисли и купени изследвания с тон на омраза кьм една етнос нямат стойност, отам нататък той е не признат пуяк.Това порьчково изследване цели дестабилизация,Нищо друго в това никое време.

18

Дядо Ванго

преди 9 години

Стига сте ни занимавали с алабализми! По същество - кога най-сетне България ще бъде изпревена пред съда в Хага за престъпленията си срещу човечеството, извършени по времето на геноцида срещу етническите малцинства в страната, знайно и като "възродителен процес"!? Политическите партии, включая и ДСП ни залъгват от години, но търпението ни се изчерпва окончателно! Действувайте по-бързо по този въпрос, да не ги вземем нещата в наши ръце и да не се търкалят зелки по площади!

17

всички помним

преди 9 години

как партията дпс беше създадена от сдс и иван костов, последнят в истанбул викаше с крокодилски сълзи ,,обичам ви,, и беше създадена за да обслужва интересите на костов и сие. стига глупости архивите ги има и се помни.

16

АК 12

преди 9 години

ако жсе ое има някои които се съмнява че АК 47 както беше в румъния ще ни се размине ЖЕСТОКО много ЖЕСТОКО ССЕ ЛЪЖЕ ..само инсектицити щесе оправи вси4ко.В БГ САМО БГ ГРАЖДАНИ БЕЗ ДЖАМИИ

15

Анонимен

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !Осъзнаваш, че ДПС е създадена от ДС и чрез това има връзки с Русия, нали?Осъзнаваш, че ДПС се представя за про-европейска партия, за да паразитира европейски пари, нали?