25

Анонимен

преди 9 години

Планът на Ципрас е да спести 300 милиарда евро от обира на банките и ЕС и с тия пари ще си живее 10-15 години. Дотогава ЕС ще се е ислямизирал и разпаднал и ще е по-добре да кандидатства в Евразийския съюз.

24

Анонимен

преди 9 години

В Брюксел очакват истинския план на Ципрас.Истинския план на Ципрас е да иска пари от Путин, след като разбере че Путин няма пари ще се завърти през Пекин, като го прогонят от там ще се върне в Атина и ще мине на план Б. План Б е каквото може да окраде в Гърция и да избяга или в Москва или в Пхенян.

23

Гърмаке

преди 9 години

Скоро ке продавам газ на вулгарите, за смех станахте, я кажете нещо за патока:-):-):-):-)

22

Гърмаке

преди 9 години

Злобен дребнав народ - Вулгари, ха ха ке умрем от смех...

21

Анонимен

преди 9 години

еврото е приемник на марката, а драхмата е приемник драхмата, та все едно да сравняваме Мерцедес с портокал! Велик е немския войник!

20

Анонимен

преди 9 години

Въх Китайците работят не са мързели като Гърците който е бачкал с тях ги знае

19

дамдум

преди 9 години

Плана на Ципрас е ясен.Първо щеше да излизат отЕврозоната като видяха че не трогнаха никой и се замислиха.Щяха да увеличат веднага заплатите а днес след изборите разбраха че пари няма и не могат скоро да повишат заплати ама ще търся варианти.Смятат да окрадат богатите ама това е от таралеж вълна да чепкаш.Целия план е да си кротува и да се съобразява с кредиторите.И скоро ще му овисне носа като излезе народа да си търси обещаните блага а ги няма

18

Анонимен

преди 9 години

ше ги чакаме да фалират и да си купим за 10-20 хил. евро по една виличка в южна България около Солун

17

Анонимен

преди 9 години

Да Ви кажа плана на Ципрас.Я го знам.ДГД ЕЦБ,МВФ и сиеНа тройката кредиктори им го показвам четвъртит

16

Мао

преди 9 години

Ааа, нема да се плашите мили гърци, имаме и долари и юани, квото искате ще дадеме, както дадохме на унгарците и кипърците.

15

Късмет

преди 9 години

Пак сме от грешната страна, гърците пак ще намажат а ние ще блъскаме за тоя дето дуа.

14

до 1

преди 9 години

Няма какво да чакат Ципрас иска скъсване с ЕС и излизане от еврото.--И попадат в лапите на турците и приемат на турската лира за официална валута. Турция ще окупура Гърция икономически само за няколко години, ако ония нещастници излязат от ЕС и еврото.

13

до 13

преди 9 години

Гръцка драхма ще е по-силна от разпаднало се и кухо евро.--Прекалил си с пърцуцата! ЕС е най-голямата икономика в света, докато Гърция като икономика сравнена с ЕС е една плюнка в локвата.

12

citizen

преди 9 години

драхмата може да е по-силна от еврото в мокрите *** на някой ***, но реалността е по-различна.

11

Анонимен

преди 9 години

Българите са били в роля подобна на тази на гърците 3 пъти през 20-ти век и 2 пъти първо Хитлеристка Германия и После Западна Германия са ни опрощавали дългове, а също така и Русия по времето на комунизма. Не се подигравайте на гърците, защото утре ние ще изпаднем в същото тежко положение в недалечно бъдеще.

10

анализатор

преди 9 години

Другарите се радват все едно Станишев е спечелил . Просто ми е мъка за толкова елементарни хора . А иначе на Германия и ЕС им пука за изцепките на Гърция или Ципрас ли е Мипрас ли е не знам и не ме интересува . Ако искат да ходят при Путин , сега е техен ред . Ние бяхме там с СССР и просперирахме , а сега е техен ред да забогатеят . Хайде комшу успех .

9

Анонимен

преди 9 години

Гръцка драхма ще е по-силна от разпаднало се и кухо евро.

8

Мао

преди 9 години

Еврото ще стане 1:1 с юана, обещавам в петилетния план, ха, ха, ха.

7

citizen

преди 9 години

Гърция ще махне еврото точно на куково лято.

6

Мао

преди 9 години

Ха, ха, ха голем смех, Брюксел му туриха адна здрава дръжка в задната врата. Скоро гръцките пристанища ще се обслужват от китайци. Да живее китайската братска партия!