85

Анонимен

преди 9 години

*** с тяхните клишета които не подкрепял сащ бил комунист ами МАРИНЕ ЛИО ПЕН И ТЯ ЛИ Е КОМУНИСТКА жената била много радостна от ПОБЕДАТА НА СИРИЗА СЛЕДВАЩИТЕ СА ПОДЕМОС.ХОРА ИНФОРМИРАИТЕ СЕ ОТ ДРУГИ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ А НЕ ОТ ЕУ И САЩ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ ДА ВЛИЗАИТЕ В ТАКИВА АМА ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ ДА ПИШИТЕ КОМЕНТАРИ

84

Анонимен

преди 9 години

Идеално. Гръцки острови за жълти стотинки, барабар с персонала. Жалко, че персонала е скапан, ама ще си докараме нов. Пу за мене Закинтос.

83

Анонимен

преди 9 години

Долара се покачва - спрямо еврото и британския паунд !

82

баче кико

преди 9 години

ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ ПОСТОЯННО С ИЗБОРИТЕ ГЪРЦИЯ КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА НАС

81

Анонимен

преди 9 години

И в Испания се очакват изборите , като нещо решаващо за ЕС.Около Камерън не е цветущо !

80

Пешко

преди 9 години

Много съм се чудил как социалистите си представят "новия социален договор" - взимат парите на богатите, разпределят ги, добре. Ама като свършат парите на богатите? Другият вариант явно е матушката да дава всичко без пари.

79

Анонимен

преди 9 години

Еврото пада !

78

И хък И мък .......

преди 9 години

Гърчолята излязоха мъжки момчета и се опънаха на П--КИТЕ от Брюксел.Не са като българите, дето искаме да докажем, че сме още по-големи *** от ЕС.

77

Анонимен

преди 9 години

VIVA SIRIZA сириза обещаха че няма да връщат дъговете на циониските банки еспаня и тя ще последва примера на сириза с подемос

76

Пешко

преди 9 години

До До ПешкоКой съм аз, че да оспорвам избора на гърците? Просто не съм убеден, че соцмантрите покрай успеха на СИРИЗА ще се сбъднат. Освен това не е лошо една популистка партия да спечели, за да стане ясно, че има неща, които трябва да се опптимизират. Всъщност това е демокрацията. Колкото за файтона - у нас имаше три вота за година и половина и резултатите показват реално кой колко има.

75

Анонимен

преди 9 години

Истината за левите е политическо понятие.

74

Анонимен

преди 9 години

Победиха откровени гейове.

73

****

преди 9 години

Няколко страни от ес искат всички останали да им се подчиняват,и сега били изненадани и притеснени,защо е това притеснение,защото ще се намери някой който да им се опъне срещу диктата,и ще им каже,че царят е гол,неможе някой да печата пари и по този начин да заробва останалите страни.

72

Анонимен

преди 9 години

И докато ние се възприемаме като олигавена, разкрачена ***, светът също ще ни възприема така. За това България никога няма да се оправи, докато сама не извади вибратора. Защото в света на пропуснатите и реализираните възможности, когато един е паднал по корем със забит в *** вибратор, другите няма да му го извадят и да му помогнат да стане.НЕ! ТЕ ЩЕ ГО НАБИВАТ ОЩЕ ПО-НАВЪТРЕ!!!!

71

Анонимен

преди 9 години

По отношение на гърците--долно е да обвиняваме други за собствената ни неспособност да се държим като нация. Трънчаните имат една колосална поговорка: На лош к-р и вуната му пречи! Гърците са нация! Сърбите и руснаците също.Но ние нямаме тези качества. Ние сме марионетки. Да не ти споменавам отново колко господари сме сменили и за колко време.Всички знаят на кого се кланяме сега.

70

Пешко

преди 9 години

До х-мЗа кое по-точно ме питаш? Защото ако съдя по форумите ситуацията е екстра, всички тяхното "са си го направили", карат по две-три коли, постоянно са на екскурзии, спецове по всичко и т.н.

69

леканощ децица!

преди 9 години

Броят на пенсионерите в Гърция намалява, средната пенсия е 941 евро. Общият брой на пенсиите, изплатени през Ноември, е достигнал 4.43 милиона, от които 10 077 са били изплатени на чуждестранни граждани. Разходите за пенсии през януари са достигнали сумата 2.3 милиарда евро, а средната пенсия е била 941.59 евро, съобщи министерството.

68

Анонимен

преди 9 години

Браво на гърците.Гърците пак ще се измъкнат.Брюкселските зелки като се искат да ги хранят ще се намери някой друг.Пълна илюзия е че гърците ще се запретнат да бачкат здраво за да си върнат дълговете.

67

х-м

преди 9 години

До Пешко: как оценяваш ситуацията в момента? Къде сме след 25 г. "демокрация"?

66

Анонимен

преди 9 години

Мисля, че пропагандата на комунистите е доста популистка.Само *** би се хванал.