185

Мрак

преди 9 години

Фактите говорят!)))

184

Анонимен

преди 9 години

Виж сега,западната цивилизация даде много на света,но сега го дърпа надолу.Империята умря,да живее империятя и между другото слънцето изгря на изток.

183

КУТЕВ

преди 9 години

До Мрак Той ли ти го каза?

182

Мрак

преди 9 години

Бог е с Нова Русия!А ние сме с Бога!

181

Анонимен

преди 9 години

До Azti si rusnak

180

Az

преди 9 години

Хора, просто влезте в ю-туб и напишете Мариуполь. Има няколко разследвания за инцидента. В няколко кадъра прекрасно се виждат забити снаряди в асвалта и посоката на полета им. Съотнесено към околните сгради тяхното положение, благодарение на гугъл-стрийт, указва че обстрела е извършен от украинската армия. Според местни жители половин час преди атаката е спрял тока. Било е подготвено. От кого се вижда по реакциите на укропитеките.

179

Анонимен

преди 9 години

Във видеото имаше стотици тела на убити от обстрел на правителствените войски.Гадно е!

178

Анонимен

преди 9 години

Хора,гледах го това видео дето 257 го споменава.Ако това е истина,а така изглежда,украинците са ЛУДИ!Там един *** някакъв киевски бюрократ буквално казва,че в Донбас има 1 милион излишни хора,които "просто трябва да се убият",а Донбас трябва да бъде зона за експлоатация на ресурси.Ако и Европа поддържа рези убийци ,значи всички сме полудели.

177

Анонимен

преди 9 години

те и преди бяха прихванали разговори кога свалиха самолета, ама нещто замлакнаха, да не стане и сега сащтото.

176

Az

преди 9 години

Укропитеките разиграват един и същ сценарий от началото на Майдана. Нали и там имаше прихванати разговори на снайперисти? Като в тъпоумен холивудски филм. Само че както там, така и навсякъде където има масово убийство виновни са хунтаджийте. Сценаристите обаче са скрити в американското посолство. В ютуб има достатъчно видео и с помоща на гугъл-стрийт всеки може много лесно да види посоката на снарядите, а тя е от украинските позиции. Вече има няколко такива разследвания в нета.

175

КУТЕВ до 261

преди 9 години

Никой не ми плаща, но в този форум явно има платени драскачи, които разпространяват откровени лъжи без да се притесняват. Не знам как разбра колко съм десен и какви лъжиподкрепям. Иначе си прав, че има организации на които не им пука за това колко хора ще себъдат избити, стига те да постигнат свите цели.

174

Анонимен

преди 9 години

До браво Да ,в главата и в ръката Инак зяпах днеска видео какво се е случило с нещастните хохлопитеци при поредния техен щурм около донецкото летище На единия мозъка беше извън главата,щото черепа го нямаше НА другия пък около очите здраво изгорено,та чак не си личеше кое е око Котлето в Дебалцево се очаква да бъде отмъщение за постоянните обстрели Хм. ,руснаци да тръгват за кръв,не е добър сигнал за хохоложопите Просто не ми се мисли ,колко жертви ще датат укропите в котлето

173

Анонимен

преди 9 години

До КУТЕВКътьо, всеки съди по себе си! Ако на теб ти плащат да подкрепяш лъжи, то аз изразявам обективно мнението си, както и много други хора, защото в "демократичното ни общество" е доста трудно да се изкажеш. Аз съм с много по-дясна позиция от теб, но съм обективен и съм славянин. Не намирам за нормално да се избиваме в името на интереса на хора и организации, на които не им пука за нас, а за ресурсите ни. Ще се радвам, ако си ме разбрал!

172

Мрак

преди 9 години

По нова започва Пълководци. Епичен филм!

171

Анонимен

преди 9 години

Разбрахте ли що руснаците се отказаха от южен поток, този скъп морски проект? Просто разбраха, че на запад нямат, ни кинти, ни акъл, ни дупе. Сега ще си прокарат тръбата до България по суша до общата българо руска граница в района на Констанца.

170

Анонимен

преди 9 години

На мен ми се обади по грешка Турчинов да ми се похвали, че е бил на сафари с ракетни установки в Мариупол. Като се усети гадът свенливо се извини и прекъсна връзката. Бог да прости загиналите и безкомпромисно да накаже лицемерните извършители!

169

от 245

преди 9 години

Само че сега обкръжението няма граница с Русия (както беше лятото) и няма да има къде да бягат мишоците,да ги хранят ,лекуват и по живо по здраво.Сега ще трябва или да *** или да си развеят н*аните окраински ***.

168

Анонимен

преди 9 години

И на 11 септември 2001 имаше намесен телефон и при свалянето на самолета, и при касапницата в Париж и в Мариопол. Изводът е, че в ЦРУ нямат фантазия. САЩ и *** им са виновни и отговорни за милиони невинни, загинали по света в името на интересите на няколко американски енергиини, фармацевтични и оръжейни фирми.

167

ukrainec

преди 9 години

До АнонименВсеобщото мнение зависи от коефициента на интелигентност на един народ-колкото по *** е тоз народ,толкоз в по голяма тъпотия може да повярва.В Замбия например повечето хора смятат че ако си сложат амулет-не ги ливи ни болест,ни коршум и мрът кат мухи.Ташева и Болен Пидеров изкараха всички сирийци човекоядци.

166

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 245 Тая медия няма да съобщи Щом публикува откровенни лъжи ,просто абсурд да каже вече има доказателства,че работата в Мариопул е дело на доблестната украинска армия Инак за котлето е вярно ,8000 са ,при положение,че вече от 2 източника казват,че няма да взимат пленени украински воиници,то тия плъхчета в котлето май ще бъдат поредния курбан на Порошенко