107

Ставрос

преди 9 години

Яд ли ви е, вулгари, че Елада взема заеми и не ги връща?! Бай бай ЕС, бай бай евро, бай бай заеми.

106

РБ

преди 9 години

Гърците залагат на млади Ахил-овци,а ние на дърти фльонги!

105

морски

преди 9 години

А такаааааа,сага националистите от Сириза ще спечелят изборите,Гърция напуска Еврозоната,следва излизане от Европейския съюз,следва разпад на Европ.съюз,следва поемане на глътка въздух от европейските държави,следва възход на националните кономики и накрая пълна свобода и разбиване на оковите на ЕС.

104

С.С.С.Р

преди 9 години

До ШопАз измислих "***" и пиша тук по - дълго от теб

103

Анонимен

преди 9 години

До мислещСъгласен съм с Вас за всичко. Но гърците не са хитри, просто са мъжки. Дребни хитреци нме ние, нещастниците. А и тука вече няма енергия. Младите ги прокудиха, те правят промените, хитреците го знаят и ги изгониха по чужбините. Гърция е пълна с млади хора.

102

до европейци

преди 9 години

Какао пискате евроамерикански мекерета ,нали това е демокрацията - Ограбвате и поробвате народа - И той Ви казва -Не - Не и Не !

101

Анонимен

преди 9 години

Единнствен изход за руснците предвид високия рейтинг на Путкн е дворцов преврат и свикване на предсрочни избори за Президент. Колкото повече се бавят толкова повече Русия ще се самоизолира а икомомиката и рухва. В Москва самите приближени до вастта вече мислят как да се отървят от проблема Путин. Той е луд, но не всички около него са такива , а рейтинга му тласка Русия към пропаст.

100

РБ

преди 9 години

Бойко ще си спомни с умиление славните години на БКП!

99

Анонимен

преди 9 години

всъщност, докато ек дава лефта, гърциганите няма да напуснат европа!

98

Shark

преди 9 години

Поставя се началото на управлението на крайните националистически партии, защитаващи интереса на обикновените хора. Браво на гърците. Предвид събитията във Франция при следващите избори най-вероятно е да победи партията на Марион Люпен. В Холандия настроенията са подобни. Да се надяваме скоро и при нас да управляват националисти, иначе сме изгубени.

97

Демократ

преди 9 години

За всеки е очевидно, че Русия не може да живее без външен враг, иначе комунистическият режим в Кремъл ще се разпадние - факт. Затова съветският диктатор-терорист Путин постоянно се стреми да подклажда нови войни по целия свят, защото знае, че рейтингът му е на нулата, а тероризмът и войните са единственият му шанс да запази властта. Но и неговото време идва - ако продължи санкциите ще са бавни и постепенни, но жестоки и неотменими във времето - Русия ще бъде задушена икономически!

96

Шоп

преди 9 години

Първо аз използвах думата "***", след това съответните телета се сетиха за "***".Разровете в архива да видите. Пиша тук от години.

95

Евроатлантик

преди 9 години

Kартината на окупираната от руски войски Украйна припомня няколко истини, главната от които е, че само заедно Европа и САЩ могат да запазят либералната демокрация като централна доктрина за организиране на световните дела. Само една Атлантическа икономическа свръхсила може да устои на икономическите бури, като НАТО трябва да гарантира "твърдата сигурност" на този съюз. Българите ще подкрепим нашите партньори от НАТО и ЕС заставайки твърдо зад либералните ценности каквото и да ни струва това.

94

Анонимен

преди 9 години

Щом демократите толерасти и либерасти реват, значи нещата се движат в правилната посока!БРАВО НА СИРИЗА! СКОРО И В ДРУГИ ДЪРЖАВИ!

93

полугрък

преди 9 години

Зорaтa ненaвиждa слaвянофоните, зa последовaтелите нa З. зорa тези не сa хорa! Зорaтa е зa силнa Европa под нaцистко упрaвление, всички в Гърция принципно сa зa ЕС и СAЩ...

92

Анонимен

преди 9 години

Зората и Сириза ще направят една коалиция и толкоз.

91

Анонимен

преди 9 години

Болен и Гея сега ще се изкарат много доволни от изборите в гърция.Ама кой ги брои за нещо тия "политици" от ДС?

90

полугрък

преди 9 години

127 ти не си нaред приятел, и нямaш понятие от гръцкaтa политикa! Сиризa беше нaпaдaнa от Злaтнa зорa, тези пaртии сa несъвмезтими, кaмо ли коaлиция. Aко Сиризa спечели, ще имa коaлиция с Пaсок или Свбодните гърци. Aко спечели Новa демокрaция коaлициятa ще е същaтa!, но и в двaтa случaя без Зорaтa

89

Анонимен

преди 9 години

В руските сайтове "***" се използва само когато се цитират българските чатове.Те нали българските червени тикви са най-умни и измислили такова понятие.То на комунист и на *** угодия няма.

88

Анонимен

преди 9 години

Комунизъм има само в Северна Корея.Китай са върли капиталисти експлуататори.Също и Виетнам.Куба също върви натам.Само Северна Корея продължава да държи на разни *** учения.