164

Анонимен

преди 9 години

Путин - украиноубиец !

163

Анонимен

преди 9 години

ima li nekoi linkove, verno i obektivno pokazvasti situaciata , ima li voina, imali strelba s orudia. kato se vrnam nazad. Cel samolet bese svalen, , tolkoz mnogo hora zaginaha i nisto. I sega li e taka

162

Анонимен

преди 9 години

Порошенко: Ще се бием до последния украинец който ще съм АЗ.

161

Анонимен

преди 9 години

Комплексари!Смятате,че като пишете по форуми това ви прави значими.Прочетете статистиката за пишещите като вас-според лекарите сте с психични отклонения.

160

Анонимен

преди 9 години

Женският полов орган, маскиран като президент на РФ е пред пълна капитулация. Просто Порошенко трябва да обяви утре военно положение в Донбас и да измете путинската *** от там. Задачата е лесна за изпълнение,особено като се има предвид изключително ниския боен дух на руските войски насила вкарани в Донбас от малоумния им президент.

159

КЕ МУ ПАДНАТ ОЧИТЕ

преди 9 години

от пулене. Или от напъване да се изкара невинен. ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕМ когато БАНДЕРОВЦИТЕ помолят за пощада

158

Анонимен

преди 9 години

Безсилието на агресора го прави още пожалък.

157

до сталинов

преди 9 години

Украйна помни 1932- 1933 и знай , никога, никога, никога няма да забрави !

156

Анонимен

преди 9 години

До бандеровче А пък вие от Август месец миналата година 1 град не можете да превземете И проведохте 3 мобилизации ,нато ви дойде на помощ с воиници ,оръжие и пак не можете А АТО то ви е почнало от април миналата година и я сокарахте до кривата круша

155

Анонимен

преди 9 години

Satanata s novo ime= Poroshlutko!ako toia veseliak s jultata knijka e tolkova iako vavle4en v ubiistva na civilni 4e ako zeme da si iztiska rizata takava krv ste rukne, 4e *** bi se usmihnal kakto e ope4en v iurgana.

154

Анонимен

преди 9 години

НАТО да праща тежко въоръжение така както и Русия праща. Така де, трябва да има баланс.

153

до Мрак 239

преди 9 години

С тоя тънък блъф няма да уплашите никой освен една две гарги.Цяла година въртите тази изтъргана плоча.Виж как ще запушвате пробойните в Голямата Продъдена Бензиностанция...нема и Буратино да направи неща...трябва Арлекино да си сидне но д..то.

152

Анонимен

преди 9 години

https://youtube/watch?x-yt-cl=84503534&v=kiwIUsX63Hk&x-yt-ts=1421914688 Напишете в тубата МСН 24 01 Обстрел Мариуполя из "Градов" Спецвыпуск Мариупольской Службы Новостей И вижте някакъв военен дето казва на чист англииски,no my face ,no my face please И това е украиснка медия ,финансирана от Киев Още едно доказателство за присъствие на Американци или англичани в Украйна

151

Мрак

преди 9 години

Дано да си прав, не знам какви бойни глави ще сложат на ракетите за България. Те жените не случайно спряха да раждат повече деца. И феминизмът оказа влияние и особено мизерията, но може и да е интуиция, че идва Съдният ден, малко по- рано от времето си. Жалко, ще станем като Марс, заради алчността на " избраните".

150

Атеист

преди 9 години

На тоз дните му са преброени. Ако киевските фашисти се бият до победа срещу "сепаратистите", след това ще нападнат Крим. Тогава ще западат Руски бомби и из други части на Еропа, включително по ГМО-тата в България. Все си мисля, че преди това да се случи, по един или друг начин шайката крадци в Киев ще бъде ликвидирана. Ако не от Русия, то от ГМО господарите си зад океана (страх лозе / долар пази).Господ да пази българите и накаже политическите мекерета!

149

Мрак

преди 9 години

Четох скоро как 40-те години, англичаните са уморили 20 милиона индийци от глад, щото не им трябвали. Крият този факт, но истината ще триумфира! Та да не ви е чудно, че постъпват така и с нас, имат опит! Пфу!

148

ПРАСЕНКО

преди 9 години

държи част от автобуса, който неговите войници взривиха. Е НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ. НАИСТИНА ПЛАЧЕ ЗА НАРОДЕН СЪД след като освободят КИЕВ от БАНДЕРОВЦИТЕ. Даже си мисля, че СТАЛИН е бил МНОГО МИЛОСТИВ ЧОВЕК като гледам тези ЧУДОВИЩА

147

ужаси

преди 9 години

Обама от трибуната на ООН: - Мистър Путин вие завземате украински територии!- Мистър Обама, но това е Първи украински фронт, той е от украинци!

146

Мрак

преди 9 години

Направили са го, за да обвинят Нова Русия, шарлатаните долни!

145

Мрак

преди 9 години

Тоя ще избяга в щатите, ще му дадат нови документи и ще го скрият като някой стар нацист от Третия райх, пфу!