12

Ники.

преди 9 години

Въвеждането на такива глоби, на практика узаконява педофилията. Има си закони и пред него всички равни. Не може някой, защото казва 'аз съм ***' да отменя действието му по този начин.

11

аз

преди 9 години

Аз съм а с две ръце,те още не са искарали два лева за тази държава,не са платили един лев данък,а вече взимат социални и майчински които ние плащаме и нашите баби и дядовци плащат с по малките си пенсии заради такива разходи.

10

Георги

преди 9 години

Интересно как по времето на Живков традициите(използването на социалната система от ромския етнос) не съществуваха? Глобите няма да променят нищо.Едва ли ще бъдат платени!

9

Проблема е в закона

преди 9 години

Ако България е християнска държава би трябвало всяко християнско управлеие да знае, че църквата не дава благословията си на бракове и деца родени от непълнолетна майки.Хора които не използват законите на своя завет са обречени на загуба.Както Стария Завет така и Новия представляват една "конституция" от правила и закони на живота.Който народ ги забрави, обрича себе си.Не съм религиозен, не вярвам в религии но живота ме научи че закона трябва да се придържа към корените си и да се пази.

8

Анонимен

преди 9 години

И НА ТАНЕВА ДЪЩЕРЯТА КАТО ЗАБРЕМЕНЕЕ НЕПЪЛНОЛЕТНА КАКВО ЩЕ ПРАВИ? ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ПЕЕ.

7

пд

преди 9 години

е как ще им нарушите човешките права , това е традиция

6

Антисоросоид

преди 9 години

Ау, каква дискриминация! Не зачитат културните особености на населението. БХК, бърже идвай да помагаш!:-)

5

Анонимен

преди 9 години

Искат,искат.Само приказват и нищо не правят.Всичко пак ще си остане по старому.Същата работа като с линейките.

4

Къркорий

преди 9 години

За педофилия не трябва ли да има мааалко по-тежка от условната присъда? Ако всеки си измисли някаква "особеност", за какво изобщо има общество, закони и изобщо държава? И изобщо тези *** до кога ще ни се качват на главите?

3

бг

преди 9 години

Не е добре дете да ражда дете!

2

Анонимен

преди 9 години

За такова нещо-затвор,а не глоба!

1

Анонимен

преди 9 години

Те очакват пари - така ги научихте !