103

Анонимен

преди 9 години

Те българите и най вече *** където и да отиват правят същите неща като в БГ , крадът. източват помощи , продават контрабанди цигари и т.н

102

Анонимен

преди 9 години

Комунизма не е алтернатива.Ние все още живеем в комунизъм и као беше алтернатива щешв да си личи. Не знам защо намесват само Сорос комунистите, а не намесват и Мордохей, Бланк, Юдашвили, Каганович, Троцки, Йосиф Тито, Гея и т.н.Въобще "революцията" в Русия е дело на 90 % от евреи. Даже в Русия са им казвали жидоболшевики.А Сорос е само един от многото евреи.Но мнозинството евреи в световният политически и финансов елит са с леви и ултралеви убеждения. Тях разбира се комунистите не закачат.

101

Анонимен

преди 9 години

Симпатизантите на ПЕГИДА са от всички слоеве на обществото. Движението има клонове не само в различни германски градове, но и в други европейски страни.Много хора в Германия, вкл. аз и моята съпруга-германка, имаме страх от постепенното завладяване на Европа от исляма, чувста се все по-силно всяка година в големите германси градове. А за Париж, Лондон, Марсилия, Брюксел - да не говорим. Мултикулти и интеграция са празни приказки, старото поколение мюсюлмани е по-интегрирано от младото.

100

Анонимен

преди 9 години

Да не забравяме, че въпросният страх важи само относно много ралични чужденци, като мюсюлманите. Ако мислите, че французин, живеещ в Германия, бива възприеман за някаква заплаха за германската идентичност или икономика - много се лъжете. Така че ЕС проектът си е ОК, само да остане ЕВРОПЕЙСКИ.

99

Маркс

преди 9 години

Съгласен съм за имигрантите, кюрдите влезли тук, ще останат завинаги. Завинаги!

98

Маркс

преди 9 години

Относно свинското, българите са яли свинско, щото агнетата са ги вземали турците и затова нашите са наблягали на отглеждането на прасета. Иначе е хубаво да се избягва като храна. Причината за рака е яденето на месо!

97

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА А,а ! Щатите не са никак малки и затова задникът им лъщи навсякъде, където се намесят.Като изпареният самолет ,влязъл в дупка 5 метра а самият той е 9 метра и крилете му се свили и се е ,,изпарил,,даже и тетаниевите двигатели се изпарили. Или , като изстрела от упор с АК-47 в главата на ,,раненият полицай,, и нито капка кръв.Лъщи им *** ,на тези дето се правят на малки и невидими,много лъщи.Като на Герб.колкото по-нагоре, толкова по червено става дупето им Т.е комунисти са!

96

Българин от Германия

преди 9 години

Следя ПЕГИДА ( Патриотични Европейци Срещу Исламизацията на Западните страни) от самото начало: първо 500 души, после 1000, 5000, 12000, 15000, 18000 , 25000 на протест на 12.1. в Дрезден. Имат 19 изисквания към правителството, съгласен с със тях. Вярно, че в Дрезден и Източните провинции има все още сравнително малко мюсюлмани, но те не искат да имат един ден проблемите на Берлин, Дортмунд, Дюсбург, Бон. Ако Меркел продължава да игнорира движението, то ще се разрастне още.

95

до 34пълни глупости

преди 9 години

Като си гледаш минусите, дали ПЕГИДА са по малкото и са станали за смях. За разлика от теб чета коментарите на германците в техните сайтове. Само влез в handelsblatt и чети коментарите не гледай снимките кой колко е събрал! НЕ СЪМ ВЕЖДАЛ НИТО ЕДИН КОМЕНТАР ПРОТИВ ПЕГИДА! Напротив и там им трият постовете и крият инфо. Знаешли как псуваха меркел като отиде на митинга на ислямистите! Плюят я като нашия ББ! Меркел е пътник!

94

Маркс

преди 9 години

до до М...Виж, малкото може да надвие голямото. Как? С постоянство! Знаеш капката как пробива скалата.

93

Анонимен

преди 9 години

И слава богу!

92

Анонимен

преди 9 години

Да ни бяха питали, нас, народите които са били в "процъвтяващата" Османска /не било турска!!!/ империя да им обясним това, онова за исляма... Европа може да бъде обединена, но не и с язвата на имигрантите със средновековен начин на живот и ценности, консуматори с претенции за налагане на собствения бит и начин на живот. Знаете ли, че заради мюсюлманите на много места в училища и детски градини и университети в Европа не се готви свинско?!? Това вече не е национализъм, това е борба за оцеляване.

91

Анонимен

преди 9 години

*** не се напъвайте много , сами знаете че сте обречени Коалицията на Русия е по силна с по-голям БВП и повече население , повече природни ресурси.. Обречени сте *** , предайте се докато е време ... Защото пак ще ви копат край Белене но този път ще е с целия ви род и любовниците..

90

Анонимен

преди 9 години

За жалост се сбъдва това, което великият философ Константин Леонтиев (1831-1891) преди 130 г. е писал - "СРЕДНИЙ ЕВРОПЕЕЦ КАК ИДЕАЛ И ОРУДИЕ ВСЕМИРНОГО РАЗРУШЕНИЯ"...

89

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 9 години

До 85Добре тогава, става въпрос, за съвременният тип национализъм.

88

Анонимен

преди 9 години

До МарксНа СССР имаше кой да се противопостави. На това което сега се случва големите политици в Европа не се противопоставят. Тези "анти" движения са малки и ще бъдат обвинени в нетолерантност, политически некоректни, т.н. Напълно предсказуемо. Всичко друго е наивност.

87

Анонимен

преди 9 години

До Маркс Изпъдени .....От Гърция ,от Турция ,Румъния.Доколкото си спомням от стари хора ,,били са приети през 20- те години от цар Борис след Ньойският погром,наложен от Европа. Дали е било част от Ньой и прието под натиск? Не се и учудвам ! Нещо като сегашните ,,бежанци,,След като -демократичната държава ,демократичната и независима преса ежедневно ни лъжат,че това са бежанци. Задължават - че са бажанци , а ате не отговарят на изискванията ,на ,нито един международен и наш закон ! -

86

Маркс

преди 9 години

Бойко, ако има акъл ще се сдуши с гърците яко, даже договор за защита между двете държави да направи. И да се консултира с тях, когато не знае как да се отърве от брюкселските зелки. Може много да научи от византийците.

85

Анонимен

преди 9 години

Германия. 2029 година. Полицейски патрул спира самотно вървящ мъж, който е и бедно облечен. Карат го да се легетимира. Мъжът си подава документите. Единият полицай чете, а след малко казва на другия:- Виж, Ахмед, какво смешно име - Мюлер!

84

Анонимен

преди 9 години

Европа е ХРИСТИЯНСКA----А планетата каква е?А ако не съм религиозен?