6

Анонимен

преди 9 години

До ШлосерВажното е първо да откраднат парите които държавата е внесла ,а след това да закрият южен поток и да направят нов под друго име ...........

5

Циганин

преди 9 години

Много добър ход на Путин с изказването си от Анкара ,сега нашите ще се счупат от прекланяне пред Русия ДА СЕ МОЛЯТ да се строи ЮП и Брюксел ще се съгласи на условията на Русия -е от Русия тактичиски ,стратегически и финансово изчакват ситуацията в света за да решат дал да строят ЮП ,но мисля ,че ЮП няма да се строи ,нашите искат да излезнат сухи от "кашата" която забръкаха танцувайки под свирката на Вашингтон и Брюксел ,но се "измазах" много с НОМЕРАТА СИ по ЮП.

4

Шлосер

преди 9 години

Както се казва меракът умира 40 дни след човека. Същото се случва и с този проект. Само че може би ще са нужни поне 40 месеца. Едно е ясно. Този проект няма да се състои. Поне не в първоначално замисления вид.

3

:-)

преди 9 години

Интересно дали и от руска страна работата не продължава :-). Така може да се окаже, че процедурната невъзможност за спиране е довела нещата до финала и само да се врътне кранчето. Тази новина направо ми направи деня прекрасен, разсъни ме и ми вдигна тонуса!

2

:-)

преди 9 години

Ами, той - слона си умря, а,а работата си върви.

1

Анонимен

преди 9 години

Да директори на водопади дал господ.