155

7

преди 9 години

Ми те днеска фашагите избиха сума ти и цивилни пак, де сте бре ???

154

болгар

преди 9 години

Тези украйнци са по гадни от фашизма ! Избиват мирното население а нашите журналисчета мълчат и ни замазват очите с франция някакви си 12 човека ! те всеки ден в Донецк избиват по 20-30 човека мирни жители! И как ще живеем в един съюз с такива изверки като украйнската хунта умът мине го побира

153

Маркс

преди 9 години

За чеченци, не знам. Знам, че фашистките *** пак са стреляли по мирното население и там има жертви.

152

Austin Powers

преди 9 години

Немалко чеченски наемници се срещнаха със Аллах след днешните сражения.

151

Маркс

преди 9 години

И защо Путин да се оттегля? За да сложат ционистите някой като Елцин и да ограбят богатствата на руския народ ли?

150

Маркс

преди 9 години

Не, ни най- малко не съм ***. *** си ти, защото за шепа еврейски сребърници продаваш Истината, Пътя и живота вечен, като защитаваш едни фашистки военопрестъпници, пфу!

149

Austin Powers

преди 9 години

*** може да е диктатор ама не ***. Развива отношенията си със Северна Корея защото не се знае може един ден да му трябва политическо убежище.

148

Божо

преди 9 години

До АнонименТи си абсолютно прав, аз съм злобен и лош, а *** е добър, мил и мисли доброто на всички загинали руски и украински момчета в Донбас !!! *** лично увещава руските "доброволци"да не заминават за Донбас, но те изобщо не го слушат !!! *** дори е заплашил, че ще се оттегли от трона, пардон президентския пост, ако войната продължава още един час !!! *** е велик диктатор, може да се каже най-великият !!! Ако не беше страшно, щеше да е смешно !!!

147

Анонимен

преди 9 години

Не знам колко е можеща армията на Украйна но щом одържа на Руската значи е по добра от нашата.Факти ,факти.

146

Анонимен

преди 9 години

До Божо Като те гледам каква злоба изливаш,значи ти си мразещия Я се успокой малко ,да не повикам доктор Ох Боли ,да ти прасне няколко инжекции и право в Карлуково ,където ти е явно мястото

145

ооааожо

преди 9 години

и там са на гредоред.

144

Маркс

преди 9 години

Не, не съм чел, къде да го прочета, *** ли го е написала?

143

Божо

преди 9 години

До МарксТи мислиш ли, че в Донбас живеят елитни кадировски "опълченци"??? Донецк е пълен с "опълченци" от Кавказ !!! Или не си виждал ??? ***, вие мразите славяните и Православните християни, и мюсюлманите, и себе си дори !!! вие и *** мразите, обаче му завиждате за азиатската безпределна ВЛАСТ !!! Горките руснаци, украинци, ... !!!!

142

Маркс

преди 9 години

Божо, Донецк ли атакува Киев или Киев атакува Донецк? Кой кого избива???

141

Austin Powers

преди 9 години

Американците са много милостиви и набожни хора. Ето например президента Труман имаше възможност да прати няколко Б-29 с атомни бомби и да приключи завинаги с недоразумението СССР.

140

Анонимен

преди 9 години

Друг интересен факт е че има огромни опашки на руско украинската граница от мъже които бягат в Русия от мобилизацията в Украйна

139

Маркс

преди 9 години

Някоя снимка на спецназа, ако може? Или така, да върви приказката.

138

Анонимен

преди 9 години

Това лято хотелите на Златните и Албена няма да работят-там ще се лекуват украинските фашисти...Срам!

137

Austin Powers

преди 9 години

*** не бил токова изплашен от дните му във централата на КГБ във Дрезден след падането на Берлинската стена.

136

Божо

преди 9 години

Как точно се бори *** за славянството и Православната вяра, като избива украинци чрез чеченски наемници ???????????????????????? Как *** защитава финансовите интереси на обикновените руснаци , като им отнема половината от доходите чрез обезценяването на рублата !!! Как *** работи за приятелството със съседните на Русия държави, като ги напада военно и тормози чрез енергиен рекет ??? С лошо не се печелят приятели, печелят се само врагове !!!