185

Анонимен

преди 9 години

Ходорковски се крие от Путин, че ако го арестува пак право в лагера в Сибир.

184

Анонимен

преди 9 години

За данаците е вярно, но основната причина поради която Путин погна Хадарковски беше това, че той приложи много усиля да разпродаде руски нефтени находица. Данаците просто бяха повод.

183

Шано

преди 9 години

Аре ве, какво стана с тази война.? Писна ми от айфони и галони газ, не искам и евтината рубла... Пускайте ракетите и да се свършва, дано оцелелите бъдат по-смирени и по-добри, защото всичко сега е оле майко

182

123

преди 9 години

На някои много им се иска. Но рейтинга на Путин расте и вече е над 70%. Руснаците много добре знаят, че той спаси Русия и ще го подкрепят до край. Много скоро и Европа ще разбере, че е направила фатален избор в полза на Украйна. Само Русия може да спаси Европа. Русия е страна с велики културни личности - писатели, композитори, артисти. Руснаците четат, ходят на театър и живеят културен живот какъвти нито в Европа, нито в САЩ има. Тазе страна ще пребъде.

181

морски

преди 9 години

Каквито и лъжи да измисля западната пропаганда Путин си остава най-великия и далновиден политик на 21-ви век!Това изкарва от кожите им западните диктатори(политици).Силна Русия означава смешен запад,а Русия е силна с Путин!Слава на Русия и руския народ!Слава на руската армия!

180

ясновидец

преди 9 години

аз пък виждам точно обратното на това което твърди ходорковски...аз пък виждам около 2024г пълен крах на неолибералната система на европа...

179

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Група трънски учени са стигнали до извода, че Путин ще умре до 30 години.Търпение демократи :)Само да не дойде Жириновски, че като го слушах вчера как е трябвало да влезне руската армия в Украйна и критикува Путин, че не е влезнал малко ме побиват тръпки.После Ходорковски ще реве "ела Путин, къде си..."

178

Анонимен

преди 9 години

След това що не обтчам еврейте...

177

Анонимен

преди 9 години

Рамзан Кадиров : пиле Ходорковское ЕЛА при мен житце ще ти дам.

176

Кофти истина!!!

преди 9 години

До До 312Верно е че Русия не е кофти-моя грешка!!! Русия е мегакофти бре!А аз верно съм кофти щото ви пиша кофти неща-дето не ви изнасят и не ви отърват бре!!!Хутин притежава рак на панкреаса в последен стадий!Кофти медицински(води се държавна тайна!) факт е че дните му са преброени бре!Според Ходорковси му остават 3650 дни а те са не повече от 1000 дни!Тва Медведев го знае прекрасно и шанса му да открие СП-2018 г по футбол е над 70% бре!Кофти пророчество-но е обвързано със факти!

175

rustam

преди 9 години

НА ХОДОРОВСКИ МУ Е ХАРЕСАЛО ДЕСЕТ ГОДИНИ ИЗ СИБИР СЕГА ИЗКА ОЩЕ , А ТО И ШВЕЙЦАРИЯ НЕ Е ДАЛЕЧЕ БЬРЗО ЩЕ ГО ТРАНСПОРТИРАТ

174

Анонимен

преди 9 години

Безработните граждани на Украйна са първи в редовете на мобилизираните в новата фаза на АТО.

173

Киро

преди 9 години

Ходорковски май не е добре. Той призовава за чужда намеса в Русия? Този човек сънува сънища и ги предлага на аудиторията, смешно е, че някои вярват във фантазиите му.

172

До 312

преди 9 години

Русия не е кофти, по-скоро ти си кофти!

171

дамдум

преди 9 години

Руснаците сега ще минат на северно корейсска диете.Управниците ще си останат мечки ухранени народа щесла слаби стройни и хубави.Защото глада оправя линията и не мори душата;))

170

Анонимен

преди 9 години

"Ходорковски предрече: Край с режима на Путин до 10 г."Голям пророк бил тоя бе, предрече че Путин ще слезе от власт до 10 г.Сега ако пророкува, че Путин (62 г.) има още 20-30 години живот, направо ще го обявя за феномен...

169

Кофти истина !!!

преди 9 години

Русия както и изчезналия СССр са колоси на глинени крака!Хутин дори не е колос!Той е миниколос притежаващ рак на панкреаса в последна фаза!Има историческия шанс да избие всичко живо преди самия той ***!Другия миниколос е хазарчето с гръмката фамилия Медведев(ха ха ха!!!2)който се готви да го замести!Един път вече го направи!!!Шансовете Хутин да открие СП по футбол през 2018 г се оценяват(от медицинска гледна точка!)на не повече от 30%!Тази истина е кофти пророчество за Вас русифилистици!!!

168

ПРОКОПИ АНАСТАСИС

преди 9 години

ГЪРЦИЯ Е ГОТОВА ДА ДАДЕ ВОЕННАТА СИ БАЗА НА ОСТРОВ КРИТ НА РОССИЯ..ПЪРВО РОССИЯ ДА ИЗПЪЛНИ ТОВА: ДА ИЗЧИСТИ МАЛААЗИЯ ОТ ТУРЦИ И ТУРКОМАНИ И ДА ЗАВЛАДЕЕ ГРЪЦКАТА СТОЛИЦА ИСТАНБУЛ, КОЯТО Е ПОД ТУРСКО РОБСТВО ОТ 1453 Г.

167

Петре,

преди 9 години

вчера Русия продаде ракетни двигатели,60 броя,на САЩ ,за 1 000 000 000 долара.Те големите си се разбират,и на земята,и в космоса.Само каракудите кълват.

166

петър

преди 9 години

Режимът на путин е обречен и ще рухне много по-рано.Две-три години икономическа криза и ще фалира както ссср,точно за 5 години.От година-две путин сее ветрове, но руснаците вече жънат бури.Например като инфлацията,ликвидирала за година повече от половината стойност на рублата, на фондовата борса акциите загубиха над 60% от стойността си,туроператорите фалираха до един.След срива на цените на суровия петрол,следва спад в цените на газта,която е свързана с петрола,но има 6 месеца забавяне