198

Анонимен

преди 9 години

''Разделяй и владей - създай контролиран хаос - извлечи ред от хаоса'' - ''Запада''/ Римското културно наследство . Ватикана - духовнят център , Лондон - икономическият , Вашингтон - военният . Това е Рим ... отново и отново ... НАШИЯТ ВЕЧЕН ВРАГ !

197

тангра

преди 9 години

Ни сте християни, ни сте езичници!Вие сте деца на рогатия!

196

Анонимен

преди 9 години

Ако до сега не ви е светнала лампичката, да ви светна! Джим ( Джон ) Кери посети България! Пред журналистите говориха Празнословия за Празноглавците! Но явно Путин не е Празноглавец, а явно и разузнаването му работи и светкавично е свикал Съвета за сигурност! Повярвайте не е заради Донбас, там опълченците могат да се справят с лекота, със струпаните 200 000 немотивирани запасняци! Кучето е заровено в Крим! Явно се готви нещо като Блиц криг подобен на Пустинна буря! България ще бъде плацдарм!

195

Анонимен

преди 9 години

ТОЯ ЦИРК ДЕТО СЕ ИМЕНУВА АЗ СЪМ ШАРЛИ ВЗЕ ДА СТАВА ВСЕ ПО ГОЛЯМА ГРОТЕСКА ,И ОТ ТРАГЕДИЯТА И СМЪРТТА НА НЯКОЛКО БЕЗОБИДНИ КАРИКАТУРИСТИ ,ДНЕС СОБСТВЕНИКА НА ВЕСТНИЧЕТО -ЕВРЕЙСКИ БИЗНЕСМЕН ПРАВИ ЛУДИ КИНТИ,А НЕЩАСТНИЦИТЕ ПЛАТИЛИ С ЖИВОТА СИ ГНИЯТ В ЗЕМЯТА ,ДА СИ ПЪЛНЯТ ГУШКИТЕ НЯКОЙ,ЗАЩОТО КАКВА Е ТАЗИ ИСТЕРИЯ ДА СЕ ПРОДАВАТ ПО 100 000 ЕВРО И ПОВЕЧЕ 1 БРОЙ НА НЯКАКВО ХУМОРИСТИЧНО ВЕСТНИЧЕ,ОСВЕН ,КАТО ГАВРА С ПАМЕТТА НА УБИТИТЕ.ЗАТОВА АЗ НЕ СЪМ ШАРЛИ !

194

Анонимен

преди 9 години

ммммм дааааа за *** по цял свят кога ще стане ясно че англоамериканската максима разделяй и владей се пробутва със страшна сила във всяка облъчена от пропагандата им държава- колкото по-скарани толкова по-лесни за управлениевижте ирак сирия либия - хора дето толкова време са живяли заедно се трепят като мухии кой кяри - чичковците от краваршингтонлошото е че и у нас краваропослушниците с промитите мозъци са болшинство

193

hes

преди 9 години

Слава богу България е в ЕС , а не в Евразийския съюз!

192

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯКак продажни бе? До онзи ден оргазми получаваше от Европа и политиците, а днес продажни...

191

Анонимен

преди 9 години

Слава Богу и че Франция не е Русия !

190

Кирето

преди 9 години

До Анонимен--246;Нямаме нужда от такива *** .МАРШ в Сибир. Бързай че скоро Сибир ще се отдели от Русия

189

Кирето

преди 9 години

До Василев--227;*** нямат морално право да говорят за религия.Нали те ВЗРИВИХА СВ.НЕДЕЛЯ. Убиха 220 човека; 12 генерала ,30 ДЕЦА и мн. др. Убиха единствения син на Ген. Данаил Николаев.ПОЗОР ***.

188

БАГАИН

преди 9 години

Вие просто си мислите , че участвате в този процес . 99% са генетичен *** и ако си знаете мястото ще е п-добре за вас .. предатели .

187

Анонимен

преди 9 години

В Русия "Бащицата" е равен на Господ и затова критиката е табу !

186

до 246

преди 9 години

Леко боксьорчето да не паднеш като Пулев,дръж гарда високо и не налитай на пред да не те слещне деснячката.

185

здрасти Багаинчо

преди 9 години

Ами евреите Ленин-Блан,Джуга-Еврейски-швили-син,Хрущов,Шаломов-Путин...са светци????Да не говорим,че първото правителство на Народнити комисари,от 22 членове-19 са евреи???

184

Анонимен

преди 9 години

До аз съм от изток 241Взимай си по бързо ушанката ,самовара и заминавай при "корените" си на изток в Тайгата..вземи си и сол че там нема!!!

183

аз

преди 9 години

И всъщност Русия никога няма да бъде като Франция! Но това е по-скоро жалко, отколкото повод за благодарност...

182

БАГАИН

преди 9 години

България е създател на славянската цивилизация кучета ! Славяни и Латинци ... - това са лингвистични , а не расови понятия . Войната от над 1000 години е една и съща: - БЪЛГАРСКОТО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО СРЕЩУ РИМСКОТО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО В БОРБА ЗА КУЛТУРНА АСИМИЛАЦИЯ НАД ЕВРОПА И ОТВЪД . Всички останали са просто инструменти и бушони .. остатъчна енергия от сблъсък на ТИТАНИ . Време е генетичният *** да си знае мястото и България да си заеме полагащото и се достойно място .

181

seira

преди 9 години

До Анонимен 180:"...Вкараха ни една доза демокрация..."БРАВО!КАКТО СЕ ВИЖДА ОТ ИЗЛОЖЕНИЕТО ВИ "ТРАНСАТЛАНТИЧЕСКИЯ ***" НИ Е ВКАРАЛ "ЕДНА ДОЗА ДЕМОКРАЦИЯ"...И ТОВА АКО Е ДЕМОКРАЦИЯ?!...

180

Анонимен

преди 9 години

Както писа по-долу Василев правото идва от Рим.И гражданството и съвременните закони идват от Римската империя.

179

Леле до 241

преди 9 години

Много си ,,начетен'',ще спукаш някого от ...смях.