24

Анонимен

преди 9 години

До 29"Горките хора в Сирия - ще дойде време, няма да остане камък върху камък от нея"; "Над Йерусалим ще изгрее нова звезда." (Разбирай от термоядрените...) И света ще повярва в нова религия, религията на разума.

23

Ястреб

преди 9 години

Вдигай си сергията с българската си просталащина и изчезвай, че го осмърдя целия форум на фасулена пръдня, сланина с чесъм и евтина домашна ракия, хайванино!И когато агата ти говори, ще мълчиш и слушаш, охлювофреничен дивак балкански! Е, може да подсмърчаш, но да е тихо!!!

22

!!!

преди 9 години

Aко казват,че расизмът на нацистката идеология бил довел до т.нар.холокост то до какво ще доведе идеологията на ционизма който е режим на тероризъм от 1948 до днес и седи на опция Самсон ако не стане тяхното:you tube Ultra zionists protest miscegenationhttps://youtube/watch?v=v47lNHJAYP4.Ултра ционисти е за благозвучие,това е идеологията на ционизъм

21

23

преди 9 години

Turkish President's Stunning Outburst: The French Are Behind The Charlie Hebdo Massacre; Mossad BlamedИ ся ко праим??

20

!!!

преди 9 години

Протест на ултра ционисти(макар,че ултра е прибавено за благозвучие,в израел не може да се"завърне"еврей станал християнин и бракове с християни и мюсулмани не се признават)на сватбата на еврейка и мюсулманин.Всеки да си представи ако това снимано да речем в европейска държава и имаше протест срещу женитба с евреин какво би станало в пресата и на по-високи места:https://youtube/watch?v=v47lNHJAYP4

19

,

преди 9 години

Израелския расизъм засега е номер едно.Както казва тази интервюирана на протест за семит палестинец женещ се за еврейка"Това е все едно сме я загубили в холокоста".И международните ционистки представители най-силно викат против расизъм,така,че парадокса се обяснява само с едно,за тях човечеството е "ние" и "гоим".https://youtube/watch?v=DYHGSlHWX2E

18

777

преди 9 години

Да се молим на Господ тези Терористи да не научат за Смяната на Имената на българските муслумани с християнски тоест Възродителен Процес че те убиват за няма нищо а това е Края на Света за тях , Религията и Вярата

17

Анонимен

преди 9 години

Честит празник на сънародниците ни роми! Да са ни живи и здрави!

16

'

преди 9 години

Сирия отрича ЛЪЖИТЕ ,че стои таен ядрен обект от АНОНИМЕН източник.Това излезе веднага след Париж.Кой друг лъга в миналото за ядрено оръжие на Садам,кой,кой а,да сетих се Нетаняху дето марширува в Париж,когато кръвта на няколкостотин деца убити от режима му в обградения концлагер Газа още не е изсъхнала.

15

пак пропуск

преди 9 години

Как е пропуснат от списъка ционисткия режим чиято идеология и терор нямат равни на себе си .Тези инфилтратори,които стоят зад насъскването за войни срещу мюсулманския арабски свят.Пазете се от маята на фарисеите ,заръча Господа ни Исус Христос.Ционистите лекуват терористи в полеви болници и после ги пускат в Сирия:САНА"Безграничната подкрепа на Израел за терористите лежи отвворена за всички да видят"sana.sy/en/?p=22207

14

До 19

преди 9 години

Да така е - даже според последната редакция на дебелия комунистически учебник по световна история от 40 страници, по-голямата част от които запълнени с картинки, САЩ е въоръжил, подкупил и насъскал Атила, за да нападнат хуните Рим, с цел да съсипе империята и да й отнеме петролните кладенци.

13

До 13

преди 9 години

Аз си мисля, че при вида на СССР2, прогнилия Запад най-накрая ще бъде победен - просто при вида на това червено животно и неговите последователи, хората на Запад ще умрат от смях, а тези които все пак оцелеят ще имат непоправими травми.

12

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАко има мир, САЩ ги насъскват да правят война. Ако има война, САЩ ги снабдяват с оръжие като привърши.

11

защо

преди 9 години

Вчера в гр.Донетск автобус на градския транспорт е улучен от снарят изтлелян от украинската армия 10 загинали и 12 ранени!!виждаме че в центъра на Европа има и страна терорист която избива мирни граждани но света мълчи!?

10

Анонимен

преди 9 години

До JE SUIS ГУРБЕТЧИЯНе всички като пасат трева и броят звезди бе гурби! Това е разликата между тебе и мене - аз знам, а ти си вярваш, че знаеш нещо! Хайде марш на опашката на социалната в Германия и не умувай върху неща, дето са ти неясни като на пингвин квантова механика!

9

война петрол и Буш

преди 9 години

САЩ съсипаха и разориха Ирак, Сирия, Афганистан, Йемен и естествено настроиха даже умерените ислямисти срещу евреите и християните.

8

евала

преди 9 години

Време е Русия; България;Беларус; Казахстан;Армения;Молдова;Монголия;Унгария;остатъците от Украйна и т.н.да създадат СССР2 и да се превърнат в най-мощната империя, която тази планета е виждала, за да има най-сетне справедливост и просперитет!

7

Je ne suis pa

преди 9 години

Ако двама трима мюсюлмани убият десетина души във Франция, това се нарича тероризъм. А какво се нарича това, когато християни убиват МИЛИОНИ мюсюлмани в Ирак, Либия, Сирия, Судан, Сомалия, Афганистан, Йемен и пр.??

6

Нелина

преди 9 години

И специален поздрав за сички Русафили ЧУГУНЕ с песента на Нелина:Бял Мерцедес Те амуджите ще се отцепят рано или късно и от ПУТИН!

5

Анонимен

преди 9 години

Не знам, може да греша, може да не усещам нещата правилно, но според мен сме в навечерието на голям световен конфликт, именно породен от това. Ще се смесят както религиозна идеология, така и политико-икономически интереси, но в основата ще е противопоставянето между цивилизования свят и варварските "джихадисти". Мисля, че дори и Европа да се събуди ще е прекалено късно да се предотврати кървавия конфликт. Дано поне цивилизацията победи.