8

СУ- 50

преди 9 години

Ние що зор видяхме да го ликвидираме,сега пък трябва да го реанимираме ...айде пак зор

7

Анонимен

преди 9 години

България губи всяка година пари, но " това е едното нищо ".Другият проект е през Гърция за Италия ! И Сибирския - който за тях е по-важен.България , като препъни камък ( така се е препънала ) че повече неможе да бъде . Губи от всичко !

6

Анонимен

преди 9 години

Мдааа,Украйна разказа играта на Европа-направи ги за смях.Брюксел подкрепяше Киев,ама като видя какви нагли *** са,и това че спокойно могат да оставят половин Европа без газ---обърнаха палачинката.Впрочем това е нормално за Брюксел--нали е прос.тката на САЩ.....Ама сега ще стане така--Европа без газ--и в същото време поучавана и хвалена от САЩ......

5

Ганчо

преди 9 години

Подир дъжд качулка. Сега ще духаме таратора, за да стане по-студен. Трябвало да има газопровод, когато се бъзикахме нищо, сега това ми прилича на: Га яде кифтетата ни рива, сега ривеш и....". Това са управляващити ни, трябва някой друг да ни бърше ............. а ни да казваме че ,такова нещо няма.

4

dp

преди 9 години

Написали в "Московский комсомолец" и тук го прекопирали, страхотно.Добрата новина е, че щом да се пънат така отчаяно на агитационния фронт рускитефеодали от Кремъл тук, мобилизирайки куцо и сакато от слугинските си наличностив БГ значи, че губят контрола и го разбират.

3

е що така

преди 9 години

Е що бе......нали неискаха Ю.П. Май се усетиха европейците,че на украинците не може да се вярва-и сега включиха задна.....Аааааа *** недейте така бе...че Чичо Сам ще ви плясне по врата...........

2

Елемаг

преди 9 години

Във връзка с първия коментар.Я дайте цифрите тука сега специлистите набързо.Че едните казват на загуба сме,другите казват печелим.Нека ,който е в час да разясни накратко!!Че от толкоз информация и аз се обърках?

1

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Шизофренията напълно е обхванала Запада !Тези, които създават тероризъм после воюват с него.Тези, които спряха "Южен поток" сега се надявали да бъде реанимиран.Това шизофрения ли е или обикновено лицемерие ?Същите тези негодници лишиха бедна България от един добър проект за нея.Лишиха хората от Северна България от 6 000 нови работни места с добро заплащане.Лишиха северните градове от газификация. Лишиха собствениците на земя в Северна България от възможност да я продадат на по-добра цена.