200

Анонимен

преди 9 години

Българските медии са напълно свободни, включително и от съвест и от правда. Единственото от което са зависими, е чуждото финансиране.

199

Станишев

преди 9 години

Станишев толкова се просълзил от шествието Аз съм Чарли и възкликнал: - Аз съм Гей!

198

тик так

преди 9 години

Шарли ще победи !А бензина в БГ вече е по 1,83 лв.

197

умуващ

преди 9 години

Моливът символ на словото и карикатурата дето го размахват е като ножът! Ножът може да бъде ползван като скалпел от хирурга, т.с за спасяване на живот, но може да бъде използван и от касапин който отнема живот!!!! Та тия протестиращи как по конкретно разбират свободата, м? Редакцията на утепаните е причинявала системно болка на на религиозно вярващите !

196

Анонимен

преди 9 години

Одисей е гей!

195

Анонимен

преди 9 години

Украинския диктатор на предна редица,а още няма наказани за убийството и палежа на 40 жени,младежи,мъже,момичета в Одеса!от фашистките отряди на властта,какво лицемерие и двоен стандарт.

194

Анонимен

преди 9 години

И нашият слуга от Банкя ,показва вярност пред чорбаджиите си от Западна Европа! Колко е унизително безгръбначието му!

193

Анонимен

преди 9 години

Пълни лицемери! Разбрахте ли най-сетне, защо нещата в Европа не вървят? Защото се управлява от ***. Какво смело са извършили тези от Шарли? Подигравателните им карикатури срещу ислямската религия? Какво наистина толкова смело са направили? Защо същите "страхотни" журналисти не осъдиха киевската хунта, хвърлянето на касетъчни бомби срещу мирното население на Югоизточна Украйна, безчинствата в Одеса и много още други злини, предизвикани от агресивните американски политици???

192

Анонимен

преди 9 години

292 ИД не е според кого според едните не е според другите е продават си петролец купуват си оръжия ама на някой май не му дреме много.

191

Анонимен

преди 9 години

Днес от БНТ разбрах че кампанията "Же суи Шрали" е взаимствана от " Ай ам Брадли Манинг". Само дето втората така и не напуснала рамките на интернет.

190

Анонимен

преди 9 години

Гръцки младежи издигнаха на площад Синтагма в Атина плакат на който пишеше Тихо да не събудим българите и предизвикаха смях сред сънародниците си, протестиращи непрестанно вече няколко седмици срещу пагубните за тях управленски решения на правителството им, МВФ, Световната банка и други поучаващи ги европейски институции.

189

Анонимен

преди 9 години

Гледах БТВ-то много е трогателно в Париж за малко да се просълзя! Интервютата изглеждаха като трайно утвърждаване на мултикултутализма и защита на толерантните ентусиасти (толерасти)

188

Анонимен

преди 9 години

Така значи шепа кюрди се бият с терористите, а НАТО се е свряло в миша дупка, а ЕС налага санкции на Русия а кой ще наложи санкции на ИД.

187

Анонимен

преди 9 години

Либералния ентусиазъм съвсем е увредил парадигмата ти ! Гледай няколко риалити филма с масовите убийства на цивилни деца , жени и старци разпространени в WikiLeaks на "миротворците" и тогава се опитай да класифицираш разликите кой точно е най-голям враг на човечеството !

186

Анонимен

преди 9 години

Прав е Бернар Олтроп за лицемерието и двойния стандарт... 15 убити сръбски журналисти. Двойно повече ранени. Унищожена е цяла телевизия. И никой не заплака. Никой не запали свещ. Европа не се потресе. Колегите им от БНТ не излязоха на улицата с траурни табелки.

185

Анонимен

преди 9 години

Миролюба Бенатова също задаваше крайно *** въпроси на Бойко, точно нейната медия тогава се е възползвала в голяма степен от парите за реклама на еврофондовете.

184

Анонимен

преди 9 години

Факт. Лицемерието на медиите и обществото стига до висоти.

183

Анонимен

преди 9 години

Никой не я притежава живеем с свободен свят стягаш куфарите и заминаваш където искаш пълно тука с червени *** дето се мислят за свободни хора.

182

Анонимен

преди 9 години

"Иде ни да се издрайфаме върху всички онези, които изведнъж започнаха да говорят, че са наши приятели", каза карикатурист от "Шарли ебдо" пред холандския вестник Volkskrant.По думите на Бернар Олтроп, който не е бил в редакцията при нападението в сряда, подкрепата е започнала да идва от хора, които никога не са виждали сатиричния седмичник. Според него "направо е смехотворно", че сред приятелите на "Шарли ебдо" са се оказали папата, кралица Елизабет Втора и други "величия".

181

БСП

преди 9 години

Сички *** от БСП утре да спретнем един протест срещу слънцето!Име на протеста" Що не грееш Слънчо през зимата и ни прайш да умиргаме от студ?!"Протеста ще поведе Сергей Станишев от ПЕС.Може да се протестира и срещу мухите дето пък ни хапят през лятото.