51

АНТИТОЛЕРАСТ

преди 9 години

До БожоОтговор:Защо да се записвам за муджахидин, с какво дадох повод, за подобно недоразумение?

50

Анонимен

преди 9 години

Убитите полицаи и в САЩ и във Франция са въоръжени въстания срещу властта, защото хората не виждат смисъл от изборите.

49

БГ

преди 9 години

Ще се налудуват и ще мирясат,няма къде да ходят!

48

Анонимен

преди 9 години

До сега няколко пъти франция е заливана от търсени емигранти - след всяка война почти, трябва да се попълнят мъжете, че няма кой деца да прай и се внася от африка. НО чак сега има проблем... защо? Защото преди всичко е било по-строго, а сега всичко е толкова либерално, че да ти се качат на главата в собствената ти държава!А иначе просто поредното велико преселение на народите - в историята има няколко такива, това е просто поредното.

47

Анонимен

преди 9 години

Пуснете Брайвик!!!!!

46

Божо

преди 9 години

До АНТИТОЛЕРАСТАми, записвай се за муджахидин !!! Всички откачалки с комплекси си намират оправдание да раздават някакво "правосъдие" в името на някаква идиотия !!! Дали е комунизъм, дали е ислямизъм, дали е националсоциализъм, идиотският фанатизъм ражда само страх, кръв и нещастие !!! За съжаление, идиотският фанатизъм от това се и подхранва - страх, насилие и безпросветност !!!

45

дф

преди 9 години

трябва този свят да приключи колкото се може по скоро, преди всичкия ресурс да е изсмукан от паразита наречен човек !

44

Анонимен

преди 9 години

Абе френския легион спи ли бе? Какво става в тази Франция?Арабята пощуряха,няма ли кой да ги спре? Рокфелер , Родшилд и всичките им тайни братства са решели да правят света на луд. Те винаги това са искали.

43

Аз

преди 9 години

...Къде си Чичо Адолф ?

42

Обичам България!

преди 9 години

Не знам какво става с Франция, Но на нас ни предстой връщането на 7500 сирийци инегри и е важно за това да говорим и да протестираме! Няма ли кой да ни изкара пред парламента, защото после ще е късно!

41

до 48

преди 9 години

ХАХААААА НЕ ТЕ ОПРЕДЕЛЕНО СА ЕВРЕЙЙ КОЙТО СА РЕШИЛИ ДА СИ ПРАВЯТ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА В СИРИЯХахаааа

40

Анонимен

преди 9 години

Скоро в Европа мюсюлманите ще бъдът повече от християните.И нас започнаха да ни заливат.С тази война във Сирия влизат всякакви и всички са без документи.На всеки 100 души има 5 сирийци,останалите са афганистанци ,свикнали с ножове и пушки още от раждането си.Е може да има и 2-3 *** за цвят.Като се разпръснат по градовете ще е много лесно да ни съборят в нашия разграден двор.

39

АНТИТОЛЕРАСТ

преди 9 години

ЗАРАДИ ТАКИВА НЕЩА СЪМ-АНТИТОЛЕРАСТ!*** НЕ УСПЯХА, ДА МЕ ОТРОВЯТ!

38

Жан Клод Мусачев

преди 9 години

Да изпратят чуждестранния легион, да им оправи бакиите, които са забъркали от евротолерастия.

37

Кръстоносец

преди 9 години

До 26,слез малко на земята ...... ония двамата алжирци да не би да ти изглеждат на "талмуди"?... а другите от ИДИЛ, сигурно ги оприличаваш на арийци?

36

Полковник Стуци

преди 9 години

Няма драма. Разпръснете се!

35

,,

преди 9 години

До АнонименНяма такова нещо като умен"запад"който бил пуснал мюсулманите .Тази политика се диктува от тези,които КОНТРОЛИРАТ т.нар.запад.https://youtube/watch?v=MFE0qAiofMQ

34

Анонимен

преди 9 години

Ужас тия се едно играят на CS .... А полицайте толкова жертви дадоха и не са ги неотрализирали още... Извинявам се ама това ако беше в Америка, до сега да са ги уби със снайперисти най-малкото. Жертвите са дадени.. жалко е .... В Русия пък ако беше щяха да избият и заложниците и похитителите с газ и за 24 часа всичко да е тихо. Франсетата прекалено много жертви дадоха откъм полицай и цивилни без да са убили нито един терорист.

33

Анонимен

преди 9 години

Париж не признава, че ислямското въстание във Франция се разраства и че целта на ислямистите е да завземат контрола над ядреното оръжие на Франция.

32

Анонимен

преди 9 години

До Скандал:Сус бе,че ако те чуе "президон роско-боско". Ще вземеш да го разтроиш.