65

Анонимен

преди 9 години

Само Цецо Умното ще ги оправи тия Шерифи и Саиди!Ще им пречупи гръбнаците на организирата,полу организираната и неорганизирана тежка престъпност! И няма да иска кой знае колоко-само един два апартамента!

64

Анонимен

преди 9 години

Шериф Куаши или шерифът Куаши? Този на снимката шериф ли ще се окаже най-накрая?

63

АТАКИСТ

преди 9 години

Шопе, бе тебе чакаме да се хвърлиш срещу Русия и такива като теб последователи. Давай, мачкай путин, Шопе!

62

бате

преди 9 години

Американците избиха хиляди невинни хора но за това едно изречение е достатачно...

61

АТАКИСТ

преди 9 години

до 75Аз к"во ти пиша, бе? Че те канбят на маси, раздават се....Но не си живял сред тяхъ години за да разбереш същността им. Казах ли ти че са най-мрусните лицемери? Как ще разбереш лицемера за няколко дни или месеца. Ти у ред ли си бе? аз ти говоря за 15 години живот сред тази ***.Когато си живял толкова много години сред турци, тогава ми ги разправяй тези.

60

АТАКИСТ

преди 9 години

до 73И аз я знам Жана Д'арк....но сега е една софиянка с разголена цица на жълтите павета- платена от Тиквата 2013-та зимата. Същата работа е с Вартоломеевите ви нощи! Аз ти говоря за ДНЕС, бе , ***! Не за Векове назад!

59

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТНе ги гледай западняците, че се представят за толкова толерантни. Това е един голям пропаганден балон, една голяма лъжа. Избити са милиони хора на запад по религиозни причини. Католическата църква също е изгорила на клада стотици хиляди хора. И дори учения Джордано Бруно , само защото смятал, че Земята се върти около Слънцето,а не обратното, както твърдяла църквата. В Алжир французите са избили около 1 милион алжирци, до края на войната в 1962 г.

58

До 65,

преди 9 години

Не те смятам за ... рибар, а логичното ми обяснение е, освен да питаш френските власти или френския консул за подробностите. Лично мое виждане е, че няма по-добри служби от МОСАД, поне от онова, което съм прочел до сега за тях, а то не е никак малко.

57

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТПърво, не съм мюсюлманин. Второ неграмотността е страшно нещо. Неграмотност да не знеш историята на Европа. Ако я знаеше щеше да знаеш за хилядите и милиони европейци-християни убити по религиозни причини. За войната между католици и албигойци във Франция и за религиозната Селска война в Германия. И двете са продължили с десетилетия и е загинало около половината население на тези страни. Ти за "Варттоломеевата нощ" нещо да си чел? Не ги слушай тия двуличници колко са толерантни. Исто

56

т

преди 9 години

къде е плевнята да мрънка че заради огромния дипломатически скандал които ще стане не е съгласен армията да пази границата а едва ли не да им опънем червен килим на маимуните идващи от юг,ами сталинка къде е нали та искаше да ни подобряват гена да сме ги интегрирали е нали виждате как тая *** се интегрира в далеч по знаещи тая работа държави,единствения лъч надежда е в дрезден и зараждащото се там и което от вчера ще набере още повече сила, даи боже

55

АТАКИСТ

преди 9 години

до ХА... Впрочем и ти не се различаваш от гнилоча -бг турчина.... по манталитет.

54

АТАКИСТ

преди 9 години

до 62Брачед, когато чуеш от всеки един турчин в България( потурчен българин), че той обича България и това е неговата Родина, а в следващият момент говори с другите потурчени българи, че нас българите ни имат за ***... тогава ми говори за Глобализация и простотии. Ей, неандерталец, бг турчина мечтае да бъде турско тук. Живял съм 15 години сред тази ***. Нямаш си на идея колко е лицемерна тази твар- бг турчина. Кани те на фости, черпи те- и после ти забива нож в гърба! Лицемерни *** ***!

53

Анонимен

преди 9 години

До КоцетоПращат ни за зелен хайвер. Така и никога няма да узнаем истината и истинските убийци, а не тези които френските власти ни посочват като такива.

52

Цилиндрична глава

преди 9 години

Стари познайници на закона ? Ахахаахахахаха Е И ? ....за който не е разбрал пак питам ...Е И ? Това директно означава че скапаната държава е виновна и им е дала възможност за "изява" ....

51

АТАКИСТ

преди 9 години

до 55 Като казах някакъв си Мохамед, за мен Исус Христос е някакъв си Исус Христос. За вярващите християни е БОГ. Това е добре, но никога няма тия вярващи да убият мюсюлмански журналисти, понеже тия мюсюлмани им съблякли ПРИМЕРНО Аллах или оня другия там Мохамед голи. Няма! Те даже християните няма да ви съдят вас мюсюлманските ***, защото християните -ВЯРВАЩИ са над нещата и най-вече не могат да допуснат да убият някой поради различните му разсъждения и наклонности.Бях ли изчерпателен?

50

Анонимен

преди 9 години

До Стилист КапановА щом не си видял килърите, откъде тогава си сигурен, че тия двама са убийците? За 11 септември извинявай, но на 12 септември нямаше никакви снимки на извършителите в американските медии. Нито на 13, нито на 14 септември. А ЦРУ и ФБР са най-мощните тайни служби в света, далеч по-добри от френските, които нашите селяни пребиват по къра. Как още същия ден франсетата разбраха, че са точно тези двамата? А никой не е виждал лицата им?Имаш ли логично обяснение?Или ме смяташ балък?

49

Анонимен

преди 9 години

До Стилист КапановА щом не си видял килърите, откъде тогава си сигурен, че тия двама са убийците? За 11 септември извинявай, но на 12 септември нямаше никакви снимки на извършителите в американските медии. Нито на 13, нито на 14 септември. А ЦРУ и ФБР са най-мощните тайни служби в света, далеч по-добри от френските, които нашите сляни пребиват по къра. Как още същия ден франсетата разбраха, че са точно тези двамата? А никой не е виждал лицата им?Имаш ли логично обяснение?Или ме смяташ балък?

48

Коцето

преди 9 години

"Двамата били заподозрени благодарение на лична карта на единия, забравена в колата, използвана при бягството". Е как така са изпипали всичко, ама единият си е забравил личната карта???! Алллоооо...

47

Анонимен

преди 9 години

Евала на евреите ! При тях няма "стари познайници терористи". Има единствено ликвидирани терористи.

46

това е капитализма

преди 9 години

До МанолскиЕми това "вън от Европа" го казваш ти. А западняците не мислят като теб. На тях им трябват слуги за най-черната и *** работа, която "белите" западняци не бива да вършат. Използват ги за жълти стотинки. Прибират за себе си милионите, а на тях дават колкото да не умрат от глад. Глобален капитализъм в действие!