28

Mehmed

преди 9 години

Abe stiga s francia. Ima li nesto novo v Finlandia?

27

Анонимен

преди 9 години

На тротоара защо нямаше кръв? Щото калашника е газов!

26

Смотльо

преди 9 години

Ако е истина, че френската полиция вече знае имената на стрелците ЕВАЛА !

25

Анонимен

преди 9 години

youtu.be/8KuGQcAcCig Според конентарите на това видео - няма как главата на човек, прострелян от толкова близо с калашник, да остане толкова цяла, освен ако патроните не са халосни. Т.е. постановка. Как ще коментирате?

24

Mikelandgelo

преди 9 години

Hudojnicka otvorila vratata I vlezli ZAEDNO....

23

krasi.vaseva

преди 9 години

Amerikancite trepqt tehnite lideri, a arabite-mirnoto hristiqnstvo. Koj e za ubivane?

22

Spas

преди 9 години

Poiskali pomost ot jenata s deteto si da im kaje koda na vratata ce te ne mojli da otvoret sami s kalsnicite si:)

21

Анонимен

преди 9 години

А бе... Дори и да е постановка, ако случаят стане повод за изчистване поне малко на Европа от мюсюлманската ***, не съм против... Жалко, разбира се, за журналистите, че станаха курбан, но ако има режисьор в цялата работа, явно е на принципа "целта оправдава средствата".

20

Анонимен

преди 9 години

Сега ... таз *** дето им е отворила ли лъже ... или ? Значи, заплашили нея и детето и, но тя влезнала пак вътре и се скрила под бюрото ? Таа луда ли е .. психо ли е ? Говорели префектен френски, а пък другия вика говорели на лош френски ? кой лъже ?

19

бг

преди 9 години

Я да видим сега. При Садам Хюсеин нямаше терористи ,при Муамар Кадафи нямаше терористи,при Мубарак нямаше терористи.Явно в тези страни трябва да се управлява с диктатура.Американците пуснаха духа от бутилката и няма връщане назад.

18

анонимен

преди 9 години

Корин, която рисува за списанието с прозвището Коко, твърди, че нападателите се похвалили, че са от Ал Кайда.Свидетел разказва, че е чул силна стрелба, преди един от убийците да отвори вратата на офиса й и да попита къде се намира редакцията на Шарли ебдоХвалят се, че са от Ал кайда - Питат къде е офиса, при условия, че знаят че точно тогава има оперативка, наместено отвсякъде.

17

охаа

преди 9 години

Бас хващам ,че тая художничка е вътрешен човек на тия терористи ДОри и е възможно да е била любовница на двамата или колкото и да са били Човек който е бил с детето си и за му насочили АК пред лицето ще минат дни докато се оправи ,особено като става на въпрос за жена и майка Ина много гнило нещо в тоя разказ Съмненията ми избиха още в мига когато свеързах 2 и 2 Жена ,която са я заплашвали и детето й ,може и с дни да не проговори от уплаха

16

tih velikan 681

преди 9 години

Ako sa imali kruv po rucete ne sa strelyali samo....

15

между другото

преди 9 години

Това списание е пускало карикатури не само за Мохамед, снощи Дневник /браво за което/ си позволи да публикува някои. Има го и Саркози, има и евреин, целуващ се с нацист, има го и Папата в еееерастка прегръдка с гвардеец от охраната на Ватикана и въобще списанието е било много смело по всички фронтове. Само мюсюлманите обаче не могат да приемат техен човек да бъде осмиван, дори и основателно.

14

Анонимен

преди 9 години

А бе нали бяха само двама?А сега излезе ,че били повече и си стреляли на уволнение, че дори с полицаите ?!Странна история се заформя...

13

реалист

преди 9 години

Неандерталците са били в пъти по-интелегентни, сравнени с промитите мозъци, за които слушаме вече няколко години! Светът регресира, а тези вече са слезнали няколко стълби назад във еволюцията....

12

Анонимен

преди 9 години

e , i?s takiva podrobnosti li beha opisani ujasite na horata zaginali v kulite-Bliznaci,s takiva vopli li beha opisan uzasat na vseki zaginal na maratona v Bostn, na metroto v London, i Moskva..taka li beha opisani ujasite na decata i semeistvata im v Aslan????are pospret taia ligava tragi-jurnalasia, be. Ostavete hora v mir i ne si pravet piArski rizki za nagradite za jurnalisti4eki idiotizam

11

Анонимен

преди 9 години

САЩ - терорист 1 и създатели на ИД.

10

Анонимен

преди 9 години

Призовавам ислямска държава да взриви в България парламента министерски съвет и президентството.Управляващтата вихрушка за 4 години станаха милионери а народа мизерува гладува и е безработен.Аз съм безработен от 2 години по вина на държавата а вчера ми отказаха парична социална помощт като безработен.Освен през зимата да ям сняг а през лятото да ям трева друг изход не виждам.Джихадисти взривете парламента министерски съвет и президентството та тази мафиотсдка престъпна вихрушка да измре.

9

do 1

преди 9 години

Терористите със самосъзнание на "борци за кауза" не е невъзможно да възприемат себе си като благородни и да не убиват жени и деца. Та не е толкова невероятно...А и изглежда са търсили някои точно определени карикатуристи, щом са ги наричали по име.