9

Анонимен

преди 9 години

Изключително отвратителен и варварски акт. Съжалявам за тия невинни хора, коитозагинаха,ноооо.... да сте чули някога Българин или Румънец да слага бомби или размахва калашници,аз не съм.А нас не ни искат, а тези от бившите колонии си ги гледат като писани яйца.Еми с извинение ама сами си го правят.

8

Градабанабър

преди 9 години

Когато франсетата бомбардираха Либия и утрепаха Кадафи те просто пуснаха духа на воля.Мюслито иска здрава ръка, защото е тъпо животно. Сега франсетата да си сърбат попарката.Честно да си призная, изпитвам злорадство и удоволствие, още можеха да натръшкат! А когато миналия месец бяха убити 14 полицая в Чеченската република какво стана? Някой каза ли нещо? Или всички западни "демократи" кротичко си мълчаха? Една карикатурка що не драснаха? А? Голямо чудо станало! Да ***, това заслужиха!

7

Анонимен

преди 9 години

to i kulite uj bqha delo na teroristi no sled godini istinata propluva i zad tova sa 4ifudi 100% ne vijdateli vilnata v evropa za Islamofobizma

6

Анонимен

преди 9 години

А па Дончева счупи ***, токущо.

5

А

преди 9 години

Франция спокойно гледа и активно подкрепя обстрелване и убиване на мирно християнско население на източната Украйна?

4

Анонимен

преди 9 години

Объркан свят! Даже не знаят какво е "свобода", но я погребват!

3

Анонимен

преди 9 години

Инсценировка? Може би от ЦРУ, защо не!?! Това е възможност за Америка да въвлече Европа във война в близкия изток. Една нова война им е доста изгодна.

2

Анонимен

преди 9 години

Това е поредното доказателство, че демокрацията в Европа е в повече. Тези хора не подлежат на интеграция, те мразят християнския свят и идват в Европа като завоеватели. Въпрос на време е да станат повече от християните и да сложат ножа на гърлата ни. Това са хора изостанали в умствено и духовно развитие, хора живеещи в първобитно общинен строй, хора за които омразата към християнския свят и неговото изтребване е смисъл на живота им. Те са опасни и вредни за цивилизацията.

1

Ракиджия

преди 9 години

Отново инсценировка