254

Анонимен

преди 9 години

А,ми правилно!МВР..ДА СИ ОПРАВЯТ НЕЩАТА !Какви военни ...какви глупности..??!!Да не искат да им правиме ...."ОПЪЛЧЕНЦИТЕ НА ШИПКА-- НА ГРАНИЦАТА"....в СЪВРЕМЕНЕН ВАРИАНТ!

253

Анонимен

преди 9 години

Тоя е някакъв малоумик . Абе другарю комсомолски секретар ние не обявяваме воина нито нападаме някои .Единствено искаме да си охраняваме нашата си граница от нахлуване на всякаква род ***. За какъв скандал става въпрос да не можеш да си опазиш бащината си къща и да защитиш децата си .Това ли ви е евроантлатизма .

252

Тик-так

преди 9 години

Няма живо същество на планетата, което да не си защитава територията и поколението. Конфликта в Европа е неизбежен. Все пак ако мюсюлманите се изселят (както се се случвало и преди в историята - Реконкиста), тогава войната ще се размине.

251

Анонимен

преди 9 години

За какво ни е армия подчинена на НАТО ,АМЕРИКАНЦИ,ТУРЦИ и не знам си какви чужденци.Кои плаща на армията НИЕ .Щом ние плащаме ние ще я командваме и ще казваме какво и къде да прави .Ако не тия 1/ един/ милярд за какво го даваме всяка година да ходи нашата армия да пази Авганистанските наркотрафиканти а нашата граница да няма кои да я охранява. И между другото бизнесмена президент да не забрави да насрочи референдум за излизане на БЪЛГАРИЯ ОТ НАТО. По закон на пряката демокрация.

250

дам

преди 9 години

Абе хубавци колко от вас са ходили на границата и са виждали граница??Вие правители разлика от армия и охрана на границата?Аз съм служил на Турската граница там охраняват срочно служещи както бяхме ние но нямат никаква тежка техника.Предвид това как са въоражени и численоста на тяхната армия ако и те разтоварят армия на границата??А теса въоражени много по добре имат повече храна и удобства.И даже са ни гледали конете на заставата 8 месеца и ни ги върнаха охранени както не с били

249

непукист

преди 9 години

След като МВР не може ,а армията е неподходяща да опазят границата , на "чутовния" ни главнокомандващ не му остава нищо друг освен да призове под знамената ПЕНСИОНЕРИТЕ .Комшиите най-вероятно няма да ги възприемат като заплаха ,а МВР ще може пълноценно да пази любимите ни политици.

248

Революционерът

преди 9 години

Българския политик трябва да му е милно за народа, трябва да го е страх от народния гняв, за да може да върши ползотворно работата си и Националния интерес!

247

Анонимен

преди 9 години

До SonyS edna duma balgarina ot den na den oglupqva armiyata shtqla da pazi granicata kato 4e li ima armiya

246

Sony

преди 9 години

S edna duma *** !!!

245

Анонимен

преди 9 години

Турция почти си развали ДИПЛОМАТИЧЕСКИТЕ отношения с Франция и Америка , противопостави се невероятно силно против решенията да обявят за Грноцит убийствата на 2 мил . Арменци ...Плевнелиев , България ли защитава или Турция ??? И това ми било Български Президент !!Защо не пита българския народ !!

244

Анонимен

преди 9 години

Плевнелиев рече МВР да се спасява както може МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАЕГАТИ И ПРЕЗИДЕНТА ВМЕСТО ДА КАЖЕ ТОВА ЩЕ СЕ НАПРАВИ ИЛИ ОНОВАИ ПОСЛЕ ИСКАТ ПРЕЗИДЕНСКА РЕПУБЛИКА Е ТАЗ НЯМА ДА СТАНЕ АБСУРД

243

турчин

преди 9 години

За какво е тогава армията. Турция няма какво да се притеснява от присъствие на войска по границата това е глупаво и идиотско изказване с извинение. Най накрая подпишете договора за реадмисия с Турция и да си гледаме рахатлъка. Или дайте на ловците по 1500 лева заплата плюс осигуровките и птиче няма да хвръкне през границата. Да ви видя управляващи. Нямате знанието и куража да управлявате. Защото сте всички зависими и продажни.

242

Анонимен

преди 9 години

Плевньо..ти си срам за България! Ти и онези от парламента! Внуците ти фесове и *** ще носят с тази политика! Национални предатели! Нямам думи просто... Бог да прости България!

241

Голям смях

преди 9 години

"Президента ни е срам за българската държава и българския народ,"Ха-ха българска държава и български народ няма вече 26г.ако не си наясно.Каква българска държава и какъв български народ,къде ги видя???Има само територия и рая,на която Бат Сали прави закони.

240

цанко ст.

преди 9 години

Разбира се че е абсолютно прав!

239

Анонимен

преди 9 години

И тоя човек при война ще командва армия..:) замислил се за турция а не за България,ами що не се по интересува поне кой пази границата между Сирия и Турция, почти половината армия е там и никой не им се меси или съди е си пазят границата,а тук трябва мвр и мо да се организират и да пазят до като се построи не телена ограда а бетонна както при гърците.

238

баи Ганю

преди 9 години

Всички които са управлявали до сега 25г включително сегашното правителство барабар с президента са мижитурки,национални предатели и мишки.Тотално разтуряне на държаватаи прокарване на чужди интереси.Това не са политици а мижитурки и страхливци.За всичко лошо което става в държавата ни сме виновни гражданите.Защото е време всички предатели до сега управляващи да бъдат изметени и натикани в затворите като национални предатели не да търпим и хленчим.Честни и смели хора са нужни но щом 500г и тн

237

Гост

преди 9 години

Я някой да обясни - ако не армията, кой да пази границата на България. И не е ли време и армията да направи нещо за защита на страната? За какво точно получават заплати? В Турция кой пази границата им ?

236

Анонимен

преди 9 години

Горките полицаи! Ще вземе някой да отърве ранното пенсиониране и 20-те заплатки на куп с това размотаване по границата! Бегом всички полицаи на границата! За хванатите с рушвети двойни наряди!

235

Анонимен

преди 9 години

Добре де, армията няма да пази/ щели да обгрижват нелегалните във военни имоти/, днес се разбра, че изтеглят и командированите полицаи-статистици/при положение ,че влизат по 150 имигранти на денонощие/. Това ме навежда на мисълта, че нарочно оставят границата/ неохраняема/ и имат разбирателство с турците за ислямизацията и закриване на държавата ни. Тези политици са за затвор.