10

Анонимен

преди 9 години

тоя тв папуняк сега го е яд че не можа да се нагнезди в коалицията, няма ли кой даму тегли един як пердах, ей така профилкатично, пък после и другите.

9

Гочо

преди 9 години

Защо не млъкнеш и не се скриеш някъде,бе психопат...Вече си гърмян заек.

8

Анонимен

преди 9 години

То беше ясно, че ДПС подкрепя правителството на Борисов. Вече се видя много очевадно и по време на гласуването за поправката НОИ в пенсионната реформа.

7

Анонимен

преди 9 години

Поредната прелъстена и изоставена компаньонка на Греб! Такава е съдбата на леките жени! Такава ще е и на сегашните уж коалиционни партньори - Герб вече открито говорят за тематични коалиции и са прави.При толкова популации в парламента, каквото и да предложат, все ще се намери кой да го гласува заедно с тях.

6

Алов

преди 9 години

Така му биха шута на Каваля ,че срамотиите му доло ще подскачат една година като йо-йо.

5

Austin Powers

преди 9 години

Политическото крило на пирамидата КТБ се разпадна окончателно.

4

Пипи

преди 9 години

Коле, заповядай на скамейката и заеми място до Яне Янев

3

Анонимен

преди 9 години

Бореков, гледай си хубавата жена и евродепутатската заплата и хич не се грижи кой накъде кръшнал.Пълна копаня - много прасета.

2

густо майна

преди 9 години

Тоя *** *** чете какво пишат неговите *** фенове из Фейсбука и после повтаря думите им като негови. Тази теория, че Ковачки и Борисов са му купили депутатите, слепите му привърженици я лансираха още преди месец. И друго, една мацка, която е учила с него в Пловдив още преди години каза за него: "Бареков няма собствени мисли, той е като празен съд. Като попадне в компания седи и мълчи, попива, после се нагажда към нея и започва с негови думи да повтаря всичко за което се говори"

1

Пешко

преди 9 години

къш, ***