9

Анонимен

преди 9 години

ЛИТОВЦИТЕ СА БАЧКАТОРИ И ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ,ИКОНОМИКАТА НА ИРЛАНДИЯ СЕ ВЪРТИ ОТ ЛИТОВЦИ,ЛАТВИЙЦИ И ПОЛЯЦИ,НАПУСНАТ ЛИ ТЕЗИ НЯМА КОЙ ДА ВЛАЧИ КАРУЦАТА,МЕСТНИТЕ СА НЕОБРАЗОВАНИ МЪРЗЕЛИВИ *** ХОДЕЩИ В НЕДЕЛЯ НА ГРОБИЩАТА ДА ПЕЯТ ПЕСНИ,КАТОЛИЧЕСКИ СЕКТАНТИ

8

Анонимен

преди 9 години

И на тез им пълнят главите със светли европейски модерни бъднини,божеее,тя европа се ислямизира и скоро всички ще ревът на Руската порта за спасение

7

8

преди 9 години

Средната покупвателна способност на глава от населението на Литва е 28000$, което е s 4k$ повече от "най-богатата стана в света". И това преди да им се обезцени най-обезпечената и истинска валута.

6

darcas

преди 9 години

Богатите икономики взимат от останалите каквото могат - ресурси, хора, а после им продават своята продукция. Затова богатите са богати, а бедните - бедни. Просто толкова си можем - предпочитаме да отидем някъде на готово, отколкото да си уредим държавата.

5

Сталинист

преди 9 години

"Единствената друга алтернатива на Европа е да станем приятели с Путин"-----------------------------------------Е то това май звучи най-разумно от всичко друго?!? Къде ви е проблема?

4

Radio Baltica

преди 9 години

Абе я кажете колко е средната работна заплата там и я сравнете с нашата и тогава пускайте статии за котио почти ще ви повярваме.

3

Анонимен

преди 9 години

"Не е изненадващо, че повечето литовци одобряват приемането на еврото, тъй като то ще циментира връзките на страната със Запада и ще остави отворени за тях вратите на по-богатите трудови пазари."Пропуснахте и неудобната истина- че този "богат трудов пазар" концентрира хората в богатите държави и ликвидира народите на бедните, затова с литовците олекнахме с по 2-3 милиона и се чудим ще съществуваме ли след 20-на години...

2

Анонимен

преди 9 години

То това е целта на приемането на държави като България и Литва- евтина работна ръка за слугуване на западните търтеи.

1

Анонимен

преди 9 години

"Никъде няма да ходя. Това е моята земя, - казва 60-годишният мъж, сочейки към изоставените, порутени къщи наоколо. - Когато си отида, ще настъпи и краят на това село."Европейска Литва не ви ли напомня много на европейска България?