10

Анонимен

преди 9 години

Председател на ДКЕВР трябва да бъде Волен Сидеров.

9

До 13

преди 9 години

То затова Тато остави 10 милиарда дългове!

8

Венелин

преди 9 години

Има заробващи договори и единственият въпрос който трябва да бъде зададен е: КОЙ? Кой ги сключи?Отговорите са 2: за Мариците - Иван Костов, за ВЕИ-тата - Бойко Борисов (или по-точно хора, назначени лично от тях). В момента управлява отново Бойко Борисов с помоща на партията на Костов...Какъв е извода? Изводът е само един - на народа тока му е ЕВТИН. 2 лв. за киловатчас и да се радват! Че и това им е малко.

7

Анонимен

преди 9 години

А сега да ми говорят за етнически конфликт/...Не, имаме конфликт с властта, с политиците и олигархията, коята е подложела на селението на икономически ГЕНОЦИД.Ако няма промяна народната любов ще почне да оцветява жълтите павета в червено!Да се прекратяват тия договори от американските компании!Докато ние всичките граждани не се обединим, да направим ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО, да имаме ясни искания, ще ни лъжат и мамят и ще ни насаждат етнически конфликти.

6

Анонимен

преди 9 години

Който не работи и чака на помощи от Позитано 20 винаги цената на тока му е проблема.Червени ***, толкова ли е трудно да вденете че всяко повишение на тока дърпа икономиката ни напред?!

5

Дядо Генчо

преди 9 години

"Това ще е мегаделото на прехода!"Да де...ама ако беше в някоя друга държава !В *** с този главен прокурор,с МВР,със Следствието и Съдът...това е мираж.Дерзайте българи,защото всеки народ си е заслужил управниците.Да Ви е сладко,а Наздраве сега ! ;) "Добре сме,ама ще се оправим"...някой слънчев ден,ама некъде към 36-ти май... !

4

-ръка ни трябва!

преди 9 години

Да се прекратят договорите с Американските компании за ел.енергия - тия дългосрочни договори по 25, 30, 40 години...Да се прекрати и договора на "Дънди Прешъс" за добов и износ на злато от България.Да се платят неустойки, да се проведе разследване и виновните да се дадат на народа!Иначе ние ще плащаме и ще ставаме по бедни, младите и умните ще бягат, *** ще за мнозинство..Правителства ще падат, няма да пускат кокала така лесно корпорациите...Може и Майдан да ни спретнатЗдрава и умна -

3

se

преди 9 години

Защо не се самосизира прокуратурата и да потърси отговорности! Това ще е мегаделото на прехода! Всички виновници за фалита на НЕК трябва да си получат присъдата а тя ще започва с - В името на народа.....! Не може да се продължава с незнаказаност защото акоцената скочи тогава народа ще наказва и този път завинаги! Мафията се знае но има ли смел Прокурор да предизвика това дело!!!!!

2

Анонимен

преди 9 години

докато не видя поне един политик в панделата за положението на НЕК, всякакъв аргумент за вдигане цената на тока е нелогичен. Не може цените на всички енергоресурси да падат, а цената на тока да се вдига!

1

Анонимен

преди 9 години

Интересно защо щом ГЕРБ дойде на власт и започват да скачат всички цени, включително и тази на тока. Миналия мантдат за 3 години я увеличиха 4 пъти. Сега за 2 месеца все още само веднъж - от 1 октомври, но затова пък с 10%. Кой знае още какво са ни подготвили слугите на Олигархията.