14

АТАКИСТ

преди 9 години

до 17За кое рискуват живота си, бе шмиргел? Затова че пускат на поразия сирийски, афганистански и африкански *** на поразия през нашата граница и затова у нас тази *** наброява вече 12 000??? Затова ли даваме част от данъците си- да храним плондери по границата ни, които не вършат абсолютно нищо в интерес на българското общестъво?Върви се засили и се метни през партапета си.

13

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДо 12. Що за *** невъзможен си ти бе, нещастнико?! Като влязат бежанци ревете, като ви пазят пак ревете! Аман от нещастници и некадърници като вас, които освен да стоят зад компютрите и да нареждат за друго не стават. Като много ставате що не отидете вие да пазите бе, ***? И като не изтрезнявате вие, мислите, че всички са като вас ли? Заради мишки като вас сме на такъв хал!

12

Анонимен

преди 9 години

Няма данни водачът да е употребил алкохол.данниTE Gi Няма Bодачът GO Няма Aлкохол GO Няма A nikoi nekazva 4e 4ovek si e otishal

11

Анонимен

преди 9 години

Аман от катастрофи и смърт.

10

Анонимен

преди 9 години

Дадохте ли на оцелелите кисело мляко да спадне градуса?

9

АТАКИСТ

преди 9 години

Всеки случай кубинските полицаи не поят с кисело мляко своите колеги при гаф!

8

до 5

преди 9 години

А ти като гледам само злоба можеш да изцвъкаш , *** нещастен ! Разбра ли изобщо какво имахме в предвид с коментарите си, а ? Снимката много точно говори за ситуацията.И още, единият от 2,3,4 е работил в системата и знае как е и как нр е в МВР.Весели празници и поемай по-малко злоба .

7

Анонимен

преди 9 години

Освен да хващат кокошкари и да бият протестиращи,какви други задължения има бг полицая?

6

Анонимен

преди 9 години

Нашата граница се охранява колкото да се отбие номера-обикновените гранични полицаи не са виновни-просто такива са нарежданията "отгоре". Който не е тръгнал през нашия разграден двор наречен граница той не е преминал...Жалко за загиналия полицай...

5

АТАКИСТ

преди 9 години

Нямало данни шофьорът да е употребявал алкохол. Как да има данни? От кого? От такива които дават кисело мляко на колегите си ли?

4

ммм

преди 9 години

Като гледам тримата тюфляци на снимката как са се трогнали , плаче ми се за българската полиция и държава !

3

АТАКИСТ

преди 9 години

След САМО 12 часа успяхте да извадите тялото на шофьора! Вие сте за уважение!А ЗИЛ-а след една седмица ще успеете ли да го изкарате от дерето?Нема такава държава!

2

cami

преди 9 години

bravo na bg velik voinik i na bg nato - armeiska tehnika! za 15 chasa sa izvadili edin kamion! mnogo sa barzali! i petnaiset chasa li e bil v kanavkata chofiora?!

1

Господи ...

преди 9 години

Нашите полицаи са наистина ... жалка картина.Жалко за загиналия редови граничар. Тежко и горко на семейството му.