108

Анонимен

преди 9 години

еее, сега ще има ли западни санкции срещу украйна??

107

Нещастния Путин

преди 9 години

Нещастния Путин не престана да съчинява небивалици !Този човек съвсем избезе извън контрол!

106

Тервел

преди 9 години

здравейпросто да твърдиш че ракета въздух-въздух не може да лети над височината от която е изстреляна е *** а ти продължаваш да защитаваш тази теза :D

105

Тервел

преди 9 години

140ти май си за там където е бил Путин :D

104

БОЙКО

преди 9 години

НЕ С ФЛАГА НА МАЛАЙЗИЯ А С ФЛАГА НА ХОЛАНДИЯ,ИЗВИНЯВАМ СЕ

103

Тервел

преди 9 години

134то тавана на самолета е 5км не на ракетата...мислете преди да пишете

102

БОЙКО

преди 9 години

И ЗАТОВА СА думиТЕ на пилота Волошин към друг войник: "Той - самолетът - се озова на грешното място в грешния момент"

101

БОЙКО

преди 9 години

АМИ ТОЧНО ПО ТОВА ВРЕМЕ ПУТИН СЕ ВРЪЩАШЕ ОТ ВИЗИТА ОТ ДРУГА ДЪРЖАВА (ЗАБРАВИХ ОТКЪДЕ) И ТЕ СА ИСКАЛИ НЕГО ДА СВАЛЯТ САМОЛЕТА НА ПУТИН)ФЛАГОВЕТЕ НА ОПАШКАТА НА САМОЛЕТА-ТЕЗИ НА РУСИЯ И НА МАЛАЙЗИЯ СИ ПРИЛИЧАТ И ЗАТОВА ВМЕСТО ДА СВАЛЯТ САМОЛЕТА НА ПУТИН ГО СВАЛЯТ ТОЗИ НА МАЛАЙЗИЯ.....ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КОЛКО СА НАГЛИ САЩ,ЕС И УКРАЙНА ДА СВАЛЯТ КАТО ТЕРОРИСТИ САМОЛЕТА НА ДЪРЖАВЕН ГЛАВА НА ВЕЛИКА СИЛА.....МАММА МИА.....

100

..

преди 9 години

Само да допълня:1. Таванът на Су-25 е 5,000м (wikipedia)2. Боинга е летял на 10,000мХа кажете как става този номер, и куче да влачи рейс - щурмовик да свали самолет който лети с 5,000 над тавана му.Пропагандата на Путин не отговаря на въпроси, тя само минава в ново настъпление с подобни изявления от рода "аз видях, аз чух, аз мисля че...". И като не мине номера, се минава на следващата манипулация със снимки от други конфликти, които се ползват за да промиват мозъци.

99

..

преди 9 години

Въпросният военнослужещ само да обясни 2 неща:1. Как може Су-25 да свали самолет които лети с цели 2 километра над тавана на полета му?2. Р-60 е ракета с топлинно насочване и ако е изстреляна, би се насочила в някой от двигателите на уж-сваления самолет. При такава експлозия самолетът би паднал, но би останал цял. Вместо това фактът е че самолетът се разпада за миг, и има дупки от обекти с висока скорост по цялото тяло на самолета. Вие си правете изводите дали е Р-60 или зенитна ракета.

98

Анонимен

преди 9 години

Отдавна няма никакво съмнение, че украйнски самолет е свалил Бойнга, ако беше свален от опълченците то демократичните проционистки медии щяха да *** по 25 часа в денонощието, а те мълчат, като посрани, ФАКТ.

97

Анонимен

преди 9 години

Украинския военен бил от Луганск - руски талибан.

96

Анонимен

преди 9 години

и пилота бил с *** и ватенка :)Нема по-тъпо същество от путинофила.

95

Анонимен

преди 9 години

Мачкай Вова, мачкай ционистките фашистки ***.............

94

до 118

преди 9 години

Мачкай!

93

Маркс

преди 9 години

Гер(и), празник е и ще спестя на публиката как бе финансирана опозицията в Украйна, а има доста интересни моменти, както и сам знаеш!)

92

Анонимен

преди 9 години

Дано не накарат Роската, като истински европеец патриот да каже, че БГ е виновна в свалянето на самолета. Като го знам нашият муню колко му е да го каже...

91

да

преди 9 години

Руски военен мълчал една година сега проговаря...ха-ха-ха........

90

Ястреб Великолепний

преди 9 години

Страните, разследващи инцидента със самолета - Украйна, Холландия, Малайзия, и незнайно защо, Великобритания! се споразумяха, ако резултатите от разследването застрашават интересите на някоя от тези държави, те да не се направят публично достояние!!! Алоооо, скйуз мииииии!!! Какво се опитваме да крием тука???????

89

Анонимен

преди 9 години

Звучи като историята с разпнатото момченце. Руската пропаганда както винаги е на ниво.