8

Анонимен

преди 9 години

Ееееех......! Още една година се търколи от живота ми, а все същите тегоби в България... Още няма да се връщам, за съжаление....Весели празници!

7

Анонимен

преди 9 години

Трябва да има страх от народа винаги.

6

Анонимен

преди 9 години

Ясно,следващата година ще е като тая година.Яко шит. Е, бантусите винаги са харесвали черно.

5

до грух

преди 9 години

Правилно си сложил това име. Показателно е за лакеите на най-тъпия и крадлив премиер който сме имали. Този страхлив и алчен вдигна 4пъти ценета на тока, продаде последните 33% от ЕРП-тата, ускори въвеждането на соларните и ветро паркове за да печели Цветелинка и В.Златев като задължи НЕК да купува тока по 430лв за мегават като от АЕЦ е само 46лв. Сега трепери, вижте как се охранява и колко му струва колата, защото както е тръгнал народа пак ще го измете но този път няма да мине само с ост

4

до 1 , 2

преди 9 години

Може би 1 и 2 имат по умна идея, като това да върнат Съсела (с Доган)? Той обаче сам вече не ще, щото ни оправи тук и отиде да оправя Европа.

3

До пост. № 3

преди 9 години

Бойко бил умен, ба-си ! Той не е умен, той е пълен с акъл , като магаре с пръдня.

2

Рано е !

преди 9 години

Думам първо да изкараме празниците, а след това да махнем тиквите. Да речем в края на февруари. През това време Георги Гергов да подготви камиона с прасетата за пред НС. И този път да не забравим неврокопската пастирка !

1

непукист

преди 9 години

Загрижеността за сметките си е чисто лицемерие по-скоро наистина има страх от народната любов защото този път може и да не разминат толкова леко.