6

Анонимен

преди 9 години

Ти слп ли си или си безмозъчен?Горанов казва,че парите ще отидат за намаляване на дефицита.Което означава,че няма да бъдат използвани по предназначение,тоест за пенсионерите.Просто е едно ограбване на това,което аз и други като мене принудително,"доброволно" внасяхме през последните 15 години.По-престъпно правителство от това ГРОБ и Борисов,не е имало.

5

Анонимен

преди 9 години

В пенсионните фондове ако там сега има 8 милиарда защо вече 4 години (от 2010) не започна да се изплаща втора пенсия?! НОЙ не прави инвестиции и по-добре, защото тези инвестиции най-вероятно ще са оправдание за загуба на милиарди, както се очаква, откъде накъде с мой пари без да съм съгласен ще ги ползват за инвестиции! И колко сме спечелили от тези инвестиции - никъде не се пише и не се дава отчет, куче влачи рейс! Частниците си инвестират, печелят си милиони и накрая парите ги нямаа!

4

ebb

преди 9 години

на това човече явно много са му настъпени интересите та се пъне толкова,не ми се вярва да го прави за полза роду ,в името на българския народ.не ми се рови за информация ,ама като нищо ще цъфне в някое бордче на пенсионно фондче

3

БГ

преди 9 години

То си е казано-шментикапели,няма какво да се добави!

2

синдикалист

преди 9 години

Хайде да изчакаме 2 месеца да се проверят т.н. частни пенсионни фондове и да видим какво ще излезе от там. Аз не съм оптимист в уж инвестирането на парите. След като са толкова читави защо не са изплащали нищо на хората до сега , а от 2010 г. е трябвало да почнат изплащането .

1

финансист

преди 9 години

След уж управлението на БСП-ДПС-Атака-ДС-КГБ това е най добрия бюджет за държавата . Сега спокойно да се обмисли след нова година как всички супер калинки да бъдат изгонени от държавните служби и България тръгва напред . След като бяха спрени всички еврофондове при Орешарски сега само за един месец при Борисов, бяха дадени на България над 4 милиарда евро. Това показва , че ГЕРБ има огромна подкрепа на ЕС . Браво на Б.Борисов .