148

Наблюдатела

преди 9 години

У нас всичко се прави постфактом!Никой не казва голата истина а тя е че царят*фондът* е гол. Прокопиев държи 2 милиарда от ващите спестявания и подобно на Ц.Василев прави с тях каквото му е угодно.Трудно Доверие ще върне парите но поне да не се наливат нови в една и съща мелница.Всички фондове у нас независимо дали носят гръмките имена Алианц и Ай Ен Джи са офщорки на франчайзинг и централите не носят никаква отговорност при фалит.Парите в партидите са пожелателни и сега ще лъсне една ама.......

147

Ха-ха

преди 9 години

Троловете на Пеевски и Борисов този път надминаха даже себе си! Това да гласуваш заедно с ДПС в организирането на една от най-големите кражби на пари от хората и да твърдиш, че си направил нещо добро и полезно - е, подобна наглост наистина няма равна на себе си :)

146

дед мороз

преди 9 години

политягите се усетиха най накрая че изтърват едни пари дето хората си спастрят за черни днив частните фондовеи хоп хохохо нов законхахаха

145

Анонимен

преди 9 години

До ИвановНищо не прави , докато не обяват фалита на фонда ти .След това може да протестирашили може да си ги прехвърлиш в НОИ , вече имаш право на избор

144

до 172 Иванов

преди 9 години

Парите ти в частния фонд отдавна са потънали на "Позитано".

143

АнаЛиз

преди 9 години

хора мнаго сте наивни .Нима вярвате , че в частните пенсионни фондове има 7 млрдТова , че вие сте внесли толкова там , не очаквайте да откриете толкова.Ами яхтите , скъпите палати и лимузини , откъде са им на така наречените собственици на тези фондове .Да не говорим , че няколко милиарда са заминали с КТБ , скоро ще разберете , че парите са ви само на хартия .Все още няма фалирал частен пенсионен фонд , защото сега само получава вноски , а нито една пенсия не са дали

142

Иванов

преди 9 години

Питам СЕРИОЗНО , тъй като в момента парите са ми в частен фонд . Налага ли се нещо да правя ? Благодаря предварително .

141

Анонимен

преди 9 години

Комунистите да си държат парите в пирамидите на червените феодали. Останалите - където си искат. Шапка ти свалям за търпението СТРАНДЖА , но чугуна се топи на 1260 градуса. А тъпия *** не се топи - само ръждясва!

140

Анонимен

преди 9 години

Демократичната диктатура за пореден път показа, че прави каквото си иска. Обещават едно, ти ги избираш, и после си правят каквото си искат 4 г. Т.е. един ден демокрация (избори) и после 4 г. диктатура, без реферндуми, без допитване до народа, без съобразяване с общественото мнение.

139

anonimen

преди 9 години

chervenite trolove ,koito se sadirat da pliuiat po G E R B,shte se udaviat v sobstvenata si pliunka.Vzemete si spasitelnite poiasi,che niama koi da vi spasiava,a nie vse pak shte si vnesem parite v N O I

138

Анонимен

преди 9 години

Честито ви закрепостяване към НОИ! Има да чакате втора пенсия, а то и първа надали ще има. Паричките междувременно ще са окрадени от кликата ДПС+ГЕРБ или ще са раздадени за хрантутене на ***.

137

Иванов

преди 9 години

Няма нито едно лице, което да бъде карано да прави каквото и да е от догодина дали да остави положението както си е, или да отиде в НОИ, настоя финансовият министър.НЕ НАМИРАМ НИЩО ЛОШО В ТОВА !? От това което разбирам , ако парите ми са в частен фонд , те ще си останат там без да се налага да правя нещо.Но сега просто имам право на избор да променя нещата след време . Някой , ако ми обясни КЪДЕ е неприятния момент , МОЛЯ да ми обясни просто . Питам СЕРИОЗНО !!! Не разбирам от финанси.

136

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ = ДПС = Мафия

135

Анонимен

преди 9 години

Атака пак е гласувала като ДпС.

134

Ха-ха

преди 9 години

Колко забавно, Сранджата се превърна в *** на Пеевски и ДПС. Колко активно уж плюеше срещу тях, а сега захванал да хвали прегръдката на ГЕРБ с ДПС :) Сранджа, защо така бързо обърна резбата и се надупи на Местан? :)))

133

Анонимен

преди 9 години

Знаеше , се че на фурнаджийски лопати като Рамадан и хората на ГОЦЕ не може да се разчитаДнес гласуваха заедно с БСП и бламираха правителствотоНе подкрепиха министъра на финансите ......Виждате ли че , всеки може да си нагажда нещата както му харесва

132

Шаран -БГ

преди 9 години

Ще го измислят те, как и на тях да им откраднат парите... Чрез частни фондове, чрез НОИ, чрез алабала... И на родените след 59та парите трябва да отидат при тези на родените преди това. Сега 100 евра е голяма пенсия да не говорим за 200 или 300 евро. Те са направо от космическа величина. И нашите политици се гордеят с това!? Справка/ Преди дветри години Б.Борисов нали се изтъпанчи в Парламента на Чешката Република!?!/Ашколсун,бате, аферим , че и машаллах !Ей тъй се управлява държава !

131

междунар. журналист

преди 9 години

Тази работа с т.н. частни пенсионни фондове въобще не е читава . Защо от 2010 г. не са почнали да изплащат втората пенсия . Друго , което е интересно всички бивши соц. страни като Чехия , Полша , Унгария са ги национализирали , защото са видели огромната далавера и , че хората могат да останат без пенсии .

130

Анонимен

преди 9 години

Честита ви коалиция Реформаторски блок , БСП

129

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

СЕРИОЗНА ПОБЕДА ЗА ГЕРБ. УТРЕ ЧАКАМЕ КОМУНИСТИ, КОСТОВИСТИ, ТАЛИБАНИ ВЪВ ЕДИН И СЪЩИ СТРОЙ И НА ПРОТЕСТ. И ВСИЧКО ЩЕ РЕВЕ ПРОТИВ БЪЛГАРСКОТО ЦАРСТВО.