62

БГ

преди 9 години

Моята любима е една единствена,да не би да са две?

61

Станишев

преди 9 години

до 75Нема се плашиш,разбрали сме се с Борисов.БНБ пак пуска печатницата - нови 85 милиона банкноти влизат в обръщение

60

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

СЕГА ЩЕ ВИДИМЕ 116 МИЛИОНА ЕВРА МНОГО ЛИ СА. ИМА ЛИ ПЕНСИИ И КАК СЕ ИЗБИРА ШЕЕФ НА ПЕС.

59

Анонимен

преди 9 години

Всичко звучи прекрасно в устата на баба Менда и синдикатите,направо да се разплаче човек! Толкова много мислят за нас,толкова ни обичат,така се притесняват,за да имаме достойни старини,*** направо аха аха ми се насълзиха очите!*** като си спомня,какво направиха преди две години с парите на Здр.каса и Сребърния фонд,направо ми се види съвсем подозрителна тая работа!

58

за 73

преди 9 години

хахаха стига бе? верваш ли си

57

сс

преди 9 години

Радане, смачкай ги, имаш подкрепата ми.

56

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Стана малко като в оня виц: Има ли пилот в самолета? - Нема и двамата скочиха!!!Пускай бомбите тогава, да олекнем, белким прелетим още малко.

55

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До ВАЖНОХАХАХАХ СТАНА ЛИ ЯСНО, РЕВЪТ ДРУГАРЕ ЩЕ БЪДЕ ГОЛЕМ

54

ВАЖНО

преди 9 години

Преди малко Горанов каза нещо много важно Каза , че частните пенсионни фондове е трябвало още от 2010 година да започнат да изплащат пенсии на миньори родени след 1960 , но не са , защото нямали досттъчно ресурс за това .Това как ви звучи .Прибират вноски на хората но нямат достатъчно средства да започнат да изплащат пенсии и държавата плащала вече 4 години вместо тях.

53

Анонимен

преди 9 години

Спокойно БЕ, парите са у КТБ

52

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

ЗА 55ТИ МЕ НАРИЧАШ ***, НО НЕ СИ ПРАВ. И *** НЕ Е ПРАВА.В КОНКРЕТНИЯ СЛУЧАЙ КАЗУСА Е ТОЛКОВА ЯСЕН, ЧЕ Е ПРОЗРАЧЕН КАТО КРИСТАЛ И СИ БЕШЕ ЯСНО КОЙ ПЕЧЕЛИ И КОЙ ГУБИ. ГЕРБ СПЕЧЕЛИ. ВИЖ ПРИ ТУРБУЛЕНЦИИТЕ ОКОЛО РУБЛАТА НЕ БЕШЕ ТАКА ЯСНО, ТАМ ИГРАТА БЕШЕ МАЙСТОРСКА И РУСНАЦИТЕ СПЕЧЕЛИХА. ТУКА Е БАЛКАНИЯДА МАЛКО.

51

Парите ги няма

преди 9 години

Парите ги няма и за това е този писък.Нали истината ще лъсне ако се юрнат всички пари да прехвърлят!При парите от КТБ са.Фондовете са на БСП олигарси,кво толкова се чудите?

50

Бивш член на БСП

преди 9 години

Радане , с тези номера ще си счупите главите и ще гледате парламента през крив макарон . Борисов е от стара коза яре и всичко е изчислил , не го подценявай , че ще ревеш после .

49

Анонимен

преди 9 години

НОИ внася 5%във фондове парите на хората от осигуровката за пенсия без да информира кой еврофонд харчи тези пари и ако не се заговори за тези осигуровки доста хора дълго време нямаше да знаят какво се случва с тези пари и сега по-мъките тичаш по НАП да си търсиш правата и това ако е държава е няма такава държава!!!!!!!!!!!

48

питащ

преди 9 години

Някой питаше кога е време за бейби бум,в процъфтявяща ,или в западаща държава ,и аз питам същото

47

хахаха

преди 9 години

Плоските изводи на Рамадан , щом не подкрепяте предложенията на деформаторите , значи сте лоши и сте се разбрали с местан за Бостан.По тази логика аз мога да излезя и да кажа щом Реформаторския блок и БСП са на една позиция има нещо подозрително , не случайно още от времето на Костов имаше сближаване и даже взаимно тогава Костов и Станишев искаха оставката на Борисов ...Каква коалиция е тази.Някой иска да не може да имаме право на избор , а до гроб да сме във фондовете на Прокопиев , Ковачки.

46

анонимен

преди 9 години

52,кой е този Костофф?

45

Анонимен

преди 9 години

Един "велик" депутат от трибуната на народното събрание каза: ще приватизираме цялата икономика на страната и с събраните пари ще напълним осигурителните доходи и на нашите родители ще осигурим достойни старини.Мерси.Ето го резултата от наглите лъжи които слушаме 25-т години.

44

Анонимен

преди 9 години

До edinАБСОЛЮТНО ВЯРНО

43

edin

преди 9 години

Костов е виновен!