111

Анонимен

преди 9 години

Владиславчо Горанов е най-вредното двукрако , което има последните 8 години в това управление .Същия този беше инициатор онова момченце с кресливото гласче пеещо под дъгата -Дянков да тури ръка на 2 милиарда лева от резерва на НЗОК при предишния гротесков тиквено-социален експеримент Този Владислав Горанов е племенник на червения Кирил Ананиев , сътрудник на бившата ДС. Кум пък на Владислав Горанов е председателя на инициативния комитет за издигането на Бойко Борисов за кмет на София през 2005 Иван Саздов бизнесмен, известен като личния масажист на Тодор Живков преди години. Сега става ли ви

110

ясни са ми

преди 9 години

бързат.бързат, че има там много за краденебългарина не трябва да има спестявания .трябва да живее е мизерия за благото на "шепата"

109

ТИМаджия-ГЕРБаджия

преди 9 години

Има и такава грозна логика - фондовете на местните групировки са тотално под водата, затова спешно всичко оттам се прехвърля в НОИ и никой не им търси сметка. Колкото преведат - толкова. Няма доходност, няма нищо. Държавата покрива всичко и парите остават там, където са дадени. Като при КТБ...

108

Анонимен

преди 9 години

Гледам, че на герберастите им бърка дълбоко отзад, че има едни 7-8 милиарда, които се намират в ЧАСТНИ пенсионно-осигурителни фондове. Това е лошо, така ли? Частният бизнес за тях по презумпция е лошо нещо, не ли? Тогава каква е разликата между един *** гербераст и един обикновен комунист? НИ-КАК-ВА!

107

Анонимен

преди 9 години

Изглежда нещо лошо се се е случило с пенсионните фондове. Няма дим без огън. Тази съпротива срещу правото на избор на гражданите ме кара да мисля, че от т.н. "пенсионно" фондове яко се е крало. Започна да се прокрадва и #КОЙ е крал.

106

ЯНЕ ТЪПОТО

преди 9 години

ЗНАЧИ КУПИХ СИ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН ! ИМАМ НЯКОЛКО ИЗБОРА М-ТЕЛ , ТЕЛЕНОР , ВИВАКОМ !!! ИЗЛИЗАМ НА ПРОТЕСТ , КОЙ ИМ ДАДЕ ПРАВО НЕ ТЕЯ ДА МИ ДАВАТ ПРАВО НА ИЗБОР !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ША ГИ УБИЯ !!!!!

105

Smurf

преди 9 години

Предложението за "избор" на Герб е в стила на мутренското двойно счетоводство МИ Даде / МУ Взех

104

Гост

преди 9 години

*** народ - слаба държава. Само *** не разбраха, че имат право на избор - дали в НОИ или в частен пенсионен фонд. Ама българинът нали е свикнал друг да му прави избора. Пък и , ако може, да мисли вместо него. А и тролчетата нещо са се активирали.

103

ВЯРА

преди 9 години

И КВО , НАЛИ ИМАШ ПРАВО НА ИЗБОР БЕ ГОСПОДА ! НА ТОЯ ПРОТЕСТ СА ХОДИЛИ САМО БАВНОРАЗВИВАЩИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

102

Анонимен

преди 9 години

Разкарайте тия мутри, тикви, тия гнусни и гадни крадци. НАГЛИ МУТРИ!!! КЪДЕ СТЕ БЕ, ПРОТЕСТИРАЩИ???? ЩО НЕ ПИТАТЕ СЕГА КОЙ КРАДЕ ПАРИТЕ НИ???? КЪДЕ Е МУТРАТА БОРИСОВ ДА ОБЯСНИ???

101

Анонимен

преди 9 години

Някой явно се опитва да пазарува пенсионни фондове на едро за без пари. Затова ги плашат здраво с национализация. Очаквайте сделки в сектора с никому неизвестни странни купувачи. След това очаквайте отмяна на поправките. Някой ще гушне няколко милиарда за управление, но няма да е НОИ. На никой от ГЕРБ и ДПС не му пука за НОИ. Това ще покрие дефицита на НОИ едва за година и половина. Става въпрос за голяма сделка в сектора - може би пак Доверие, или Алианц, или ING, или ДСК Родина. Щом ДПС подкрепят, няма начин да не става въпрос за голям интерес. Тук винаги става въпрос само за пари. Особено к

100

Край

преди 9 години

Останете си в частните фондове но като не ви дадат нищо накарая не ревете държавата да ви дава пари защото НОИ всеки месец дава пенсии на милиони пенсионери частник пари не дава. За справка КТБ -влоговете ви ги дава лошия държавен фонд. Те протестират срещу моето право на избор къде да се осигурявам..

99

Анонимен

преди 9 години

Така е и в САЩ, нали натам хвърчим? Аферата "Енрон" отнесе 70 млрд. , половината от които пенсионни фондове на щатски балъци. Шефовете предвидливо си изтеглиха кинтите няколко дни по-рано от фалита. Е, осъдиха един-двама за успокояване на баламурниците и това е.

98

Анонимен

преди 9 години

Абе хора вие съвсем сте оглупели. Кой ви кара на сила да се местите към НОИ. По желание е все пак. Пъхат ви демокрация в рацета а ви не та не искате си да ви водят за носа. Протестирайте, но поне за смислени неща.

97

Анонимен

преди 9 години

Частните фондове са прилапни от агентите на БСП и ДПС. Всяка година ЧПФ щипват 100 000 000 лв. от вноските на балъците, чакащи големи пенсии. Тези 8 млрд. в действителност едва ли са повече от 0.8 млрд. Но хората на Боко и на това се радват, пък важно е да прецакат конкуренцията. Пред нашия блок вече яко копат от ВиК, така е всяка година. Герберастките фирми лапат милиончетата, като топъл самун!

96

Isaka

преди 9 години

Стига сме ревали по форумите, действие трябва а не сладка приказка!!!

95

Анонимен

преди 9 години

осигуряващите се нямат никакъв интерес да наливат пари в пирамида каквато е НОИ. трябват непрестанно нови вложители иначе пирамидата НОИ ще фалира моментално защото парите на първите вложители отдавна са откраднати, а поради демографски причини новите вложители намаляват. понеже все повече вложители усещат, че не могат да разчитат на НОИ държавата решава принудително и законно да им вземе парите.

94

Анонимен

преди 9 години

Мисля, че простотия в България достига патологични размери. Безочието и наглостта на управляващите вече преминава всякакви граници на здравия разум. Да, може да има място за критика на ПФ, но основния проблем с натрупаните сравнително малко средства по партидите на осигурени лица е липсата на държава(НАП), която да си търси парите за данъци и осигуровки, като дори понякога ги опрощава (справка мините на Хр.Ковачки). Да, таксите за управление на ПФ трябва да се намалят, трябва да се следи стриктно за инв. в свързани лица, но тихомълком да се откраднат партидите на незаинтересованите лица си е ч

93

Анонимен

преди 9 години

Следващият удар върху оголелия българин, ще е санирането на панелките, при което строителната мафия на резания *** ще направи тлъсти пачки.

92

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ дори пари на картичка да видят пак ще ги откраднат. Така направиха през първия си мандат - източиха Здравната каса и Сребърния фонд, изпразниха хазната и сега обвиняват за това Орешарски, който се опита да изтегли 0.9 млрд заем и щяха да го скрускат с костиите - и "независимите" медии, и всички.Сега тия хубостници тихомълком дръпнаха 8 млрд заем, посред нощ подписаха кражбата на пенсионните осигуровки на хората и всичко живо си трае ...