146

Анонимен

преди 9 години

В Москва от банкоматите може да се тегли и в долари и в рубли. Досега аз опашка не съм видял. Проблема не е в курса, а в кредитите -когато лихвите отиват на 17% всякаква ипотека е проблемна. Но наемите тук в Москва се напасват с инфлатицият на всеки 3 месеца (сега 9%).Ще има проблем когато и ако цените на имотите паднат - Москва е доста скъпа и това е реална заплаха. Другото хората не ги интересува. Между другото и тук бензина поевтиня - 40 рубли за лтт не е зле :-)

145

Мими

преди 9 години

Правете си сметка колко западни стоки са продадени нарекордно ниска цена днес :)

144

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

До мръсен циганинКОЛЕГА ,ТЕ РУСКИТЕ ЕКИПИ ОТ ИКОНОМИСТИ ДОСЕГА СПЯХА ЛИ ИЛИ НЕ МОЖЕХА ДА ИЗТРЕЗНЕЯТ ?!

143

Алекс

преди 9 години

до мръсен Защо мислиш че не е имало икономисти във всяка поразена от хипер инлация страна? Хич не помагат икономистите когато доверието във валутата го няма. За ако Русия иска да и плащат в рубли продавачите ще са на върха на щастието. Кой ти дава 60% отстъпка за една година.

142

мръсен циганин

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯуважаеми колега мислите ли че Путин няма екипи от икономисти които се занимават с икономиката на Русия?Мислите ли че когато рублата започна да губи стойността си е нямало механизми с които това да се спре и ако говорим реално няма как да унищожиш една икономика която постянно получава европейски пари от продажбата на газ и суровини още повече че САЩ също са им клиенти помисли само ако утре Русия каже на Германия искам да ми плащаш в рубли?

141

Анонимен

преди 9 години

Русия е загубила почти 2 милиарда долара в защита на рублата вчера и продължава да харчи и днес. Валутните резерви на странaта се стопяват със застрашителна скорост. Черният пазар на долари обелязва цена от 100 рубли за долар. Барел петрол днес е под 60 долара с тенденция към понижаване.

140

бат Здравко

преди 9 години

Мали какъв скок са направили зеленчуците в Москва- морков 60 рубли- 1.40 ст. краставици 150 рубли- 3.60 наши пари. А колко ли са стрували преди поскъпването и колко струват в София

139

Анонимен

преди 9 години

Русофил, *** си като руснак! УЙски се пише с И:))))) Другото дори не подлежи на коментар:)))

138

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

ДО ВЕЩИЦАТАЩОМ КАЗВАШ ,ЧЕ РУБЛАТА МРЪДНАЛА НАГОРЕ НЯМА ДА ЛЪЖЕШ Я ! И СИ АБСОЛЮТНО ПРАВА ЧЕ РУСНАЦИТЕ ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ ,НО ДА ДОПЪЛНЯ СЛЕД КАТО ПИЯТ ВОДКА ИЛИ ОДЕКОЛОН ! КАТО ИЗТРЕЗНЕЯТ ПАК СТАВАТ ЗЛЕ ,ПАК СЕ НАПИВАТ И ПАК СА ДОБРЕ И ТАКА - КРЪГОВРАТ ! ЩОМ ЗАСЕГА ИМА ПАРИ ПОНЕ ЗА ОДЕКОЛОН ,ВСИЧКО Е ОЧЕНЬ ХОРОШО

137

несведущ

преди 9 години

Абе, не трябва ли спекулантите да се разстрелват, на място!?

136

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ДРАСКАЧИТЕ ОТДОЛУ ОТ ЦВЕТУЩ ПО-ЦВЕТУЩ. ЗАСРАМЕТЕ СЕ! ТО БИВА, БИВА ПРОСТОТИИ АМА ТОЛКОВА МНОГО. НЕ ВИЖДАТЕ САНКЦИИТЕ 25 ГОДИНИ КОИТО НИ НАЛАГА ЕВРОСЪЮЗА И В КАКЙВ КАПАН СМЕ, ТА И ГОСПОД ДА СЛЕЗЕ НЕ МОЖЕ НИ ПОМОГНА. ОСТАВЕТЕ РУСИЯ АКО НЕ ЧЕТЕТЕ ДОСТАТЪЧНО ДА ВИ ОСВЕДОМЯ, ЧЕ РУБЛАТА ЛЕКО МРЪДНА НАГОРЕ. ТЕ ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ АМИ НИЕ??????

135

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

До русофилЬПадането на рублата отваря неподозирани възможности за руския експорт . Какво по-хубаво от евтини и качествени руски автомобили , руски компютри , руска електроника ,телевизори , мобилни телефони , руска конфекция ,руски спортни стоки и пр. и пр. от богатата руска експортна листа.Да не говорим за руската хранителна промишленост -шоколади ,консерви ,вина ,*** ,уйски и пр.АБЕ КОЙ НОРМАЛЕН НАРОД ЩЕ КУПУВА РУСКИ КОЛИ И ТЕХНИКА ?! МОЖЕ БИ САМО БЪЛГАРИТЕ ,КУБИНЦИТЕ И ВИЕТНАМЦИТЕ ?!

134

юбералес

преди 9 години

До русофилЬПроблемът е, че всичко което си изброил е внос в Русия.

133

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

Това все още не е ясно, въпреки че евтината рубла не е добра новина за руския президент. Руснаците помнят и по-лоши моменти през 1998 г. спестяванията на много хора изчезнаха. В последните години на Съветския съюз пък имаше недостиг на основни продукти като тоалетната хартия. Така че хората са свикнали да се борят, още повече, когато държавната телевизия им казва, че всичко това е в името на борбата със Запада.ВИНАГИ СЪМ ВИ КАЗВАЛ ,ЧЕ РУСНАЦИТЕ НИКОГА НЕ СА БИЛИ ДОБРЕ ! ЛЪЖАТ ГИ ЗА РОДИНУ

132

русофилЬ

преди 9 години

Падането на рублата отваря неподозирани възможности за руския експорт . Какво по-хубаво от евтини и качествени руски автомобили , руски компютри , руска електроника ,телевизори , мобилни телефони , руска конфекция ,руски спортни стоки и пр. и пр. от богатата руска експортна листа.Да не говорим за руската хранителна промишленост -шоколади ,консерви ,вина ,*** ,уйски и пр.

131

Анонимен

преди 9 години

Бардак отДвама пък тайно спестява в юани, щото и телефона му е китайски и телевизорът, и пералнята...

130

Анонимен

преди 9 години

за джуджи важи-никога не е късно човек да стане за резил

129

Анонимен

преди 9 години

путин чрез братовчед си игор е изнесъл през латвийски и молдовска банки 20 милиарда долара към Сингапур и хонгконг. хитри юдейчета

128

Анонимен

преди 9 години

шорош вече си яде чорапите.

127

Анонимен

преди 9 години

ойде коньо у реката