245

Говедарин

преди 9 години

Горски, въри у Коми да сечеш дръва за некоя и друга рублакат ти е толкоз акъла :D

244

бг

преди 9 години

Натовските-отановските хазаро-илюминатски сектански демони искат Русия да е силна за да може да ги възпира.

243

Маркс

преди 9 години

Абе Ванко, що да не става бе? Имаш куфарче, имаш ключ от куфарчето, отключваш, завърташ бутона и готово! Точно този ден в Библията е наречен Съдния ден, по хазарски Гмар тикун. Наближило ни е Царството на Небесата и това е положението, защото творението отдавна задмина рекордите на Содом и Гомора, а хората станаха по- гяволи и от дяволите!

242

Пустиняк

преди 9 години

Абе, а снощи Медведа нещо за България говореше?Я се виж у огледалото бе пиянище руско!

241

бг

преди 9 години

Даа,Путин съсипва Русия,затова илюминатските демони са истерични срещу него,защото те обичат Русия и не искат тя да се съсипва.

240

Говедарин

преди 9 години

Еми то така е...*** се напъвА, напъвА,дорде се изпуснА...Цапано дупе с тиква ви е положението другари!

239

бг

преди 9 години

Руски войски в Украйна няма,има израелски войски в Голанските Възвишения и американски войски в южна Сърбия.

238

Анонимен

преди 9 години

За десетилетие Путин съсипа една велика страна!

237

АТАКИСТ

преди 9 години

Волене, вече не ти щем рублите!

236

Анонимен

преди 9 години

И автомобили не се продават вече в Русия. Глава ассоциации "Российские автомобильные дилеры" и вице-президент "АвтоСпецЦентра" (дилер BMW, Skoda, Nissan и др.) Владимир Моженков подтвердил изданию, что многие дилеры вчера действительно приостановили продажи. По его словам, среди них Major *** (BMW, Ford, Honda, Skoda, Nissan и др.) и дилеры BMW "БорисХоф" и "БалтАвтоТрейд-Т". По данным источников, поставки автомобилей прекратили Jaguar Land Rover, BMW и Nissan.

235

сър Пичук

преди 9 години

Товариш лилиПутин,като ти е вътре, к`во ти се яде?:D :D :D

234

Иван

преди 9 години

До МарксДам прав си, марсианците вече дадоха свръх пространствени двигатели на путиланката и той скоро ще долети самостоятелно до САЩ, ще им пръдне от небесата и те ще се самоунищожат. Ей разберете бе ***, в тоя свят не става така както някога в комунистическата диктатура.

233

ОО боже

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ А доказателства имаш ли? Не ,нямаш никакви доказателства Ми тогава си мълчи Много ми е интересно,що големите разбирачи,фалирахте Русия ,нае*хте Путин и т.н. а не си оправихте държавата Що тей бре ,евроинтегратори???????? Нали сте големи спецове,що държавата ви е *** и всеки който поиска я минава и то безплатно Интересна работа,всичко знаят,всичко могат,а държавата им *** с главно К

232

72707

преди 9 години

Дано да се осзнаят, че са като другите народи, а не нещо специално и изключително. Тогава ще имат шанс да заживеят човешки.

231

Tina

преди 9 години

До HaToТолкова напреднали умове сте, че по време на Студената война руска подводница се появи под носа на Ню Йорк и нато-вци се чудиха от къде им е дошло. А през 2014-а, напредналите ви флотски умове едва не се пос.аха на един кораб, заради два руски изтребителя...НАТО никога не води война на своя територия, нали? Ракети с какъв обсег трябва да има във Владивосток, за да стигнат Аляска?Не играйте игра, която не можете. На вас може да ви дръпнат шалтера...

230

Говедарин

преди 9 години

Мед ми капе на сърцето,щом се пени комунето!

229

Българин

преди 9 години

Не плашете Русия. Просто няма смисъл.Тя била ,е и ще бъде велика държава.Знайте ,че руснака " пада на колене само когато целува знамето на Русия"

228

Анонимен

преди 9 години

До до 244е па на раковска 134 са твоите хора бе, вече всичи разбраха че те са проект на Биекапието..лел колко заблудени овци има тука, уеуе..

227

Маркс

преди 9 години

Русия ще изпепели ФАЩ и Англия, това вече е решено! Цък- цък, цък- цък, англосанксонската шовинистична *** ще бъде опечена!Спомнете си пророчеството на Ванга за последния хам президент!

226

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

ДО БОБИ КАТО НАПИСАХ ПУТИН ИЗПРАЩА ДЕЦАТА ,ДА НЕ СИ ПОМИСЛИШ СЕГА ПЪК ,ЧЕ ИМАМ ВПРЕДВИД МАЛОЛЕТНИ ДЕЦА ! ИМАМ ВПРЕДВИД ВОЙНИЦИТЕ ,ДЕЦАТА НА ТЕЗИ МАЙКИ