15

Анонимен

преди 9 години

АЗ съм на 29 и също не знам. Не ме и интересува точно откъде ще ги откраднете! Изборът си е ваш! В който и фонд да ги сложа, след години такива като Цветан Василев ще са ги окрали!

14

Анонимен

преди 9 години

То па има млади 70 % са над 40 години.

13

Анонимен

преди 9 години

Населението намалява и се топи и съответно и НОИ върви към ликвидация както всичко друго.

12

zeus

преди 9 години

И аз не знам, като са ме разпределили служебно държавата не ме е известила. Фонда не ми праща отчет всяка година какви пари имам. Ако реша да проверя къде съм не мога просто да си чукна ЕГН и да се види, а трябва да ходя да ми правят на място акаунт, да ми активират профил и т.н. Дори служебният достъп на счетоводството ни не е достатъчен да се види къде съм. Та сега аз ли съм виновен или нарочно е скрито?

11

Анонимен

преди 9 години

Тази с пожълтелите зъби от снимката определя бъдещето ни...

10

Тръба

преди 9 години

*** воя, *** чудото! Нито стотинка ве!!!

9

ал

преди 9 години

Този, който се интересува, знае. Нали всяка година от съответния пенсионен фонд изпращат информация да всеки клиент. Друг е въпросът доколко има смисъл да се влагат средства в тези фондове. И както в нашата държава довчера не знаехме как ще се пенсионират хората през 2015 г., то как ще знаем след 25-30 год. дали фондовете ще съществуват и какво ще стане с парите на хората в тях.

8

dancho

преди 9 години

Основните правила към частният фонд не са регламентирани.Много от хората не знаят с какви осигурителни вноски разполагат до момента, а да не говорим, че повечето от тях не знаят в кой нелегален сектор им се удържат.За това най-важното е да се направи регистър подобен на НОИ и всеки гражданин на РБ да бъде малко осведомен за неговите неясни пенсии за в бъдеще.Това е положението не чакайте нищо добро в далечните 22 години.

7

Анонимен

преди 9 години

Аз искам да се осигурявам сам, в собствена сметка!Искам да се откажа от всички пари, които съм дал до сега!Искам от утре да се осигурявам в собствена сметка!И когато се пенсионирам да си вземам от там!Искам, ама не може!Ква демокрация, кви 5 лв??!?!!

6

Анонимен

преди 9 години

Аз ще им кажа:"Фон потъващи осигуровки"Знаете ли г-жа колко пъти са лъгани младите да си прехвърлят осигурителните вноски от един фон в друг за тяхна сметка? И в тази въртележка те са загубили следите си.

5

Работник

преди 9 години

Никой не ме е питал искам ли да се осигурявам в частен пенсионен фонд. Не искам! Това са едни пирамиди. Само харчат от нашите пари - за сгради, за заплати, за коли, за командировки, за ... Законът, с който бяха създадени е дискриминационен по възрастов признак. Отдавна някой трябваше да го атакува в съда. Това бяха поредните глупости на "умници" като Нейков и Христосков. Баста! Всичко в НОИ, за да не се повтаря историята с КТБ. Частни фондове - само по желание.

4

aaaaaaaaaaaaa

преди 9 години

то пък аз като зная моята ,ти сякаш не решаваш колко да ми е осигурителната вноска ,колко здравната и като опра до полицията когато стрелят по стъклата на магазина ми или отида да се оперирам при внасяни осигуровки на макс . да ми вземете още ,а на сирийските и африкански бежанци и *** да давате всичко от това което съм внесъл-няма държава ,няма общество ,няма контрол и наказание

3

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Нима не това беше идеята на прехода - хората да не знаят къде са им парите.

2

Анонимен

преди 9 години

Каквото и да правят пенсионните фондове са застрашени от фалит защото пенсиите не са гарантирани както влоговете в банките, докато дефицита на НОИ расте заради дефлацията и спада на заплатите.

1

Анонимен

преди 9 години

е,вие нали знаете и затова искате да ги откраднете