12

Кака

преди 9 години

Новото-старо правителство взема хората за будали. Само се чудя като говорят тези глупости дали смятат, че някой им вярва или ей-така си говорят, колкото да не мълчат?!?! Увеличаването на възрастта не е реформа, още по-малко за благото на народа. Никой няма да те държи на работа до 100 годишна възраст и няма да натрупаме 88 години трудов стаж, това се оказа е ясно дори на 6 годишния ми племенник. Мога да го изпратя да го разясни на Калфин. Има много начини за реформа, но възрастта не е сред тях.

11

Анонимен

преди 9 години

Нещата са прекалено лесни.Ако не могат нашите *** да се сетят,просто могат да копират от други държави.Като в училище да препишат от по силния.И със здравната каса и със тока и със пенсиите.Но тогава няма да има кражба за тях и за това толкова години лъжат и мажат

10

БГ

преди 9 години

Не случихме на политици,това е!

9

След реформата

преди 9 години

няма да останат пенсионери, за да не се дразнят от ниските си пенсии. На това му викам правилна стратегия.

8

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 5 Ти си за Карлуково драги.Защо слагаш всички пенсионери под един знаменател.Ако *** и баща ти са ги лъгали по телефона,те са дали от твоите пари,крадените.

7

Болярина

преди 9 години

По думите му в момента пенсионната система гарантира мизерни пенсии.Ха ти я откриха топлата вода ...

6

Анонимен

преди 9 години

В сравнение с мизерията която беше при мафиота Орешарски сега пенсионерите имат направо западни пенсии.

5

Анонимен

преди 9 години

Реално Калфин не предлага реформа а запазване на статуквото-щом остава общата каца с меда откъдето определени хора ще си продължават да лапат не виждам за каква реформа става дума-но понеже все по малко хора снасят кинти в тази каца съответно се удължава срока на снасянето на кинтите...

4

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 2UMIRATE OT GLAD LI? XA XA XA..............A VINAGI IMATE HILQDARKI ZA TELEFONNITE IZMAMNICI............SMESHEN I LAJLIV PLACH........

3

na dobrata reforma

преди 9 години

NAI DOBRATA PENSIONNA REFORMA EPENSIONIRANE NA 100 GODINI S NE PO MALAK TRUDOV STAJ OT 82 GODINI.SPIRANE NA PENSIITE I PREHVARLQNETO NA TEZI PAR KAM MAICHINSTVOTO ,DETSKITE NADBAVKI,DETSKO ZDRAVEOPAZVANE I OBRAZOVANIE.

2

Анонимен

преди 9 години

Пенсионерите умираме от глад бе.............Искаме европейски пенсии! За чий влязохме в Европа?Да им слугуваме на богатите чужденци и да им лъскаме обувките ли?Защо спите бе хора? На бунт да вземем своето,което заслужаваме.Ние сме борческа натура,бием се до смърт за правдата и свободата си.Сега да се бием за по-добро съществуване.Ние колониална държава лисме или да? Да излезем на гражданско неподчинение,защо спим? Сега иведнага.Изтеглеха заеми,милиарди за милионерите от КТБ.

1

Елемаг

преди 9 години

Пак само думи и и думи!!А овъртате за индивидуалните партиди!!Толкова е просто.Всеки с партида и да се пенсионира на 40 ако иска, със 100 лв!!Какъв ви е проблема ?Ааа, всичко ще се следи от народа пряко и няма да има лапане?