41

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Не ставайте смешни, значи САЩ удрят един бой на една шепа ислямски терористи, но вие ги заклеймявате и не смеете да напишете, кой точно е изтезаван от ЦРУ както всички чужди медии.Всички изтезавани от ЦРУ без изключение са ислямски терористи към 50-на човека, имената им бяха съобщени от вестник Гардиън, но dnes.bg прикрива истината. Тези които организираха атентатите на 11.09 и атентатите в лондонското метро с перце ли да ги галят?? И те ли имат права и на какво основание??

40

Маркс

преди 9 години

Сега бельосват Буш, не съм сигурен, че ЦРУ не продължава с тази практика до ден днешен, без Обама и да подозира за това. Случаят Сарафово изобщо няма да го споменавам, както и поведението на 66 и 44...В тези три бази НИКОЙ не знае какви ги вършат янките, пфу!

39

Маркс

преди 9 години

И си представи, че за изобретяването на тези методи са платили на двама психолози над 90 милиона долара!!!!!!

38

Анонимен

преди 9 години

Ало Соросоида Виж снимки от Грозни и Чечня какво направи Руската Държава след войната и Виж снимки от Ирак и Афганистан където е по-лошо и от война..

37

Маркс

преди 9 години

Одисей, не ставаш за демагог, не ти се получава някак. Онази вечер от постовете ти нищо не се четеше, така се беше нацепил, че беше голям кашмер, пфу! Виж кво ще ти кажа, при наличието на СерумИ на истината, да го държиш буден 180 часа и да го храниш през ануса, без да се налага медицински, тоест, да го помпаш като футболна топка е меко казано изродщина!!! Пфу!

36

С.С.С.Р

преди 9 години

на 45 съм , а за "хумореската" с кулите има 63-*** (последно) осъдени и пратени в затвора , защото категорично доказаха измамата и престъпленията на режима на Буш ! Пък ако си толкова ербап , винаги можеш да заминеш за ФАЩ и просто да пробваш "свободата на словото" там !

35

Анонимен

преди 9 години

Ислямския Тероризъм идва от САЩ и Запада.. Всяка източна религия в България дори Харе Кришна идва от САЩ.. САЩ финансират най-големите фанатици и извратеняшки секти.. Та нали Протестантите са именно такава извратеняшка секта.. Никой не си е позволил да избие 60 милиона индианци освен протестантите..

34

Анонимен

преди 9 години

САЩ да станат едноличен господар на света е извън всякаква опция , извън всякакво виждане за човечество за цивилизация.. Това е все едно са ни нападнали извънземни.. Да се бия с подобни елементи надхвърля чувството ми за национална принадлежност.. Така че не независимо по кой път ще тръгне Българската държава ... За мен пътя е ясен ...

33

Анонимен

преди 9 години

Само във Виетнам са избили 2 милиона , Чили с тяхната марионетка , подобни марионетки е имало в Цяла - Южна Америка убитите са поне 10 милиона.. И нека да не забравяме геноцида който няма аналог никъде убийството на 60-100 милиона индианци..

32

st

преди 9 години

Измачвали талибани терористи-ми много ясно дори им е малко.

31

Анонимен

преди 9 години

Какви *** бе *** , ние 1200 години сме живели с Арабска и Ислямска заплаха .. Но никой освен САЩ не е претендирал да е едноличен собственик и господар на Света.. Дори Хитлер не проявявал такава наглост на Хитлер съюзниците са имали по-голяма автономия и суверинитет .. Щом България е успяла да откаже да изпрати войски на източния фронт.. А сегашните управници не смеят да отказват..

30

С.С.С.Р

преди 9 години

До АнонименГлупак , никой не защитава исляма , ти го правиш , преди ФАЩ да нападне Афганистан и Ирак , след като сами си взивиха кулите , защо нямаше терористи, ИД и войнстващ ислям ??? Кой създаде и муджахидините да се бият срещу "Красная" , а ???

29

Хан Крум

преди 9 години

До Одисей 1Вземи да четеш,лукова главо..дрън-дрън..вземи лист и химикал и изчисли- има ли друга държава,да е изтребила толкова милиони,като сащ? Пожелавам ти,да ти се случи същото и то точно от тях! И тогава,дано се сетиш,какво си говорил..и сигурно ще има и тогава,някой,който ще пише същото..но ти ще виеш на умряло,в някакви тъмни стаи,подземни,без прозорци и никой няма да те чуе!Даже,да си от тях,не си застрахован..колко техни приятели,без да им мигне окото ги елиминираха..те са такива.!

28

до44

преди 9 години

Ако това беше го написъл едно време прасетата в лагера беляне щяха вкусно да се нагостят с теб *** Атакист

27

Анонимен

преди 9 години

NA ZRU E RAZRSHENO DA VLIZA 24 CASA I DA ARESTUVA KOITO I DA BILO V O OOBALGARIA,RAZRESHENIETO E BILO IZDADENO OT BALGARSKOTO PRAVITELSTVOBLAGODARIM NA BALGARSKOTO PRAVITELSTVO.

26

Анонимен

преди 9 години

Ако започне голяма война естествено ще намеря начин да се бия против САЩ и НАТО.. За мен всяка опция и заплаха е допустима , турска , ислямистка , Но САЩ да станат едноличен господар на света .. Това извън всякаква опция , извън представите ми човечество и цивилизация... Светът при пълно господство на САЩ ще стане толкова лошо , че няма къде се скриеш , парите дори няма да имат значение защото ще са ненужни , вечно робство и ще станем пишман че сме се родили..

25

С.С.С.Р

преди 9 години

Фашизоидите от ФАЩ трябва да понесат санкции от ООН за престъпление срещу човечеството и геноцид , а трибуналът в Хага трябва да осъди Буш и за исзмислен предтекст за нападение и агресия и геноцид над Афганистан и Ирак !

24

кой риве

преди 9 години

"Ислямска държава" разпространи наръчник за гледане на робиТам се разглеждат казуси като кога да ги биеш и кога е приемливо да изнасилиш 9-годишно момиче

23

Даола

преди 9 години

Прочетох малко от доклада и тези невинно наричани " техники на разпита", които с нищо не се различават от инквизициите извършвани от германските нацисти.

22

Антисоросоид

преди 9 години

До Одисей ПростияСамо че преди от Фашингтон твърдяха, че не правят така, че са от добрите. Също така те плюеха по лошия Иран, диктаторската Северна Корея, Путинова Русия. И какво излезе накрая? Те са същите като диктаторските режими, че и по-лоши!