12

Анонимен

преди 9 години

Как се е наклал горкия като свинкя...

11

бас

преди 9 години

ловя се на бас, че за Петко сертов НИЩО няма да се разбере. Той е бил на сигурно място само на държавна работа, защото държавата застава зад него. Освободят ли го от служба- той вече е НЕЗАЩИТЕН, защото отдавна е разкрит, че знае много. Като пенсионер винаги може да проговори НЯКОЙ ДЕН. Това ми изглежда работа на .......

10

Анонимен

преди 9 години

Бай Петко, Гроб не прощава никому.

9

Анонимен

преди 9 години

Сигурно вече е в селенията на Дейви Джоунс :(

8

Анонимен

преди 9 години

Както казваше Иво Андонов към своите: Ако някой си мисли, че може да се абава с мен, ще го кача горе на хижата и ще му отрежа краката.

7

да

преди 9 години

Абе защо Петко Сертов уж е бил първокласен разузнавач, а го разкриха, а останалите 33 000 не? Неразкритите 33 000 по-първокласни ли са били през соца от него? И дали толкова много са били чужди граждани? Държавата не се ли управлява от военнито разузнаване? От тези с досиетата- неразкритите? Питам, защото ми омръзна от непрофесионалисти, които използват служебното си положение, за да мачкат и спират работата на професионалистите? А ми се живее още в бг-то. Обичам страната си.

6

Stealth

преди 9 години

А не им ли е хрумвало на МВР, че Сертов всъщност ИЗБЯГА? Кой човек на 55+, взима 8 бона, оставя си мобилните телефони, не казва нищо на жена си и близките си, пали колата и заминава нанякъде? Тоя човек или се страхува от наказателно преследване или се страхува да не го убият.

5

M

преди 9 години

Престъпна "държава"!!!

4

Лаврентий Берия

преди 9 години

Спокойнооо. Всичко е под контрол ;)

3

Гочо

преди 9 години

Овластените мутриима какво да крият...Страх ги е.

2

Анонимен

преди 9 години

Е що ще тегли осем бона, ако е бил отвлечен, убит или ако ще се самоубива?Според мен най-вероятно е с жена. С тия пари ще поскита с нея около месец и после ще се прибере и пак ще си потърси работа.

1

Анонимен

преди 9 години

Убиха този който анализира увредените записи от подслушванията на шистю. Сега и тоз го няма. Къде е рачко с отвертката,този пример за интелект и професионализъм ? А боце,що се крие?