12

Анонимен

преди 9 години

Kogato evreite razrushavat GAZA do osnovi sveta mal4i no drugade zapada e mnogo burz s reakciyata si kakto stava v momenta

11

Антисемитизмът като

преди 9 години

идейно убеждение е нещо различно от склонността да бъдат нападани евреи с цел грабеж, защото се мисли, че тези хора са богати.А расизмът във Франция пък е на съвсем друга основа. Още по времето на Митеран много французи са се настроили срещу арабите от бившите колонии, на които Митеран е дал гражданство, за да ги спечели като гласоподаватели - тогава нахлуват многодетни арабски семейства, в които само един работи, а останалите ползват всякакви помощи от социалните фондове и така ги източват.

10

Анонимен

преди 9 години

Francia i Angliya sa glavnite vinovni za stogodishnata voyna v blizkiya iztok imenno tehnite voenni sa nachertali granicite i sa sazdali evreyskata darjava

9

Анонимен

преди 9 години

Дам, с "ромите" е голямо лицемерие, докато са тук са им много драги, като отидат там ги изравят с булдозерите все едно са *** :)

8

анализатор

преди 9 години

И да го попитаме унгарския евреин Саркози защо франсетата гонят наште РОМеи от Франция?Да не би случайно да са по-черни от негроците от колониите им от Тунис, Алжир и Мароко???

7

анализатор

преди 9 години

8 -пале не си тикай гагата при големите!

6

до 6 анализатор

преди 9 години

Що говориш глупости?Имаш ли изобщо представа кога е създаден Израел?

5

5 продължените

преди 9 години

И в същото време яростно се противопоставят на хомофобията и антисемитизма, преструвайки се на много съвестни. Но в действителност го правят защото това наранява обществото.Действията срещу антисемитизма помагат на Израел в това да се крие от обвинения за престъпленията си.Действията срещу хомофобията само окуражават хомосексуалистите да си натрапват сексуалната ориентация, давайки им допълнителна защита докато правят това.

4

анализатор

преди 9 години

Да не забравяме нещо от изключителна важност!!!През 1916 г. По време на ПСВ Англия и Франция виждат че губят и се споразумяват с евреите от Сащ да натиснат тогавашния президент Уилсън, за да влезат Сащ във войната на страната на Антантата. Но важното е срещу какво????Англичаните им обещават създаване на еврейска държава в Палестина и резултата е ИЗРАЕЛ!Е за това после Хитлер си връща де!Ама как само си връща а?

3

Анонимен

преди 9 години

Интересно как властта има толкова голям проблем с прояви на антисемитизъм и хомофобия, и в същото време няма нищо против дискриминацията на бедните от богатите, нито експлоатация им, нито жертването им когато се наложи. А човечеството е видяло от богатите много повече вреда отколкото гейовете или евреите, но разбира се, властите никога няма да предприемат действия против богатите, защото това ще е от полза на обществото.

2

анализатор

преди 9 години

Еми като сте толкова толерантни накрая негроците ще ви претопят и от галския петел ще остане само перушината!!!

1

Анонимен

преди 9 години

Хм, значи да не харесваш определена група хора (евреи) не е демократично?Но в същото време е демократично да не харесваш група хора (които не харесват евреи).Тва е то демокрацията, имаш правото да харесваш и да не харесваш само това което ти казват, че може.Най *** е, че с тия действия против антисемитите всъщност помагат на Израел да извършва нечовешките си престъпления, оборвайки всякаква критика по въпроса като "антисемитизъм"