413

Анонимен

преди 9 години

ЕЕ положи първата тръба в задния двор на Путин :)

412

Анонимен

преди 9 години

Поредната глупост, изрусена от политик...

411

лошо куче

преди 9 години

Путин каза че след построяването на ЮП газ за Европа ще тече по северен поток син поток и южен поток. Тръбопровода през Украйна ще бъде закрит като по него ще тече газ само за вътрешна консумация на Украйна. Това е отговор на на Русия за американците които изкупиха тръбите в Украйна и саботираха ЮП да мине през България. А тръбите в Украйна ги изкупиха синовете на на американския вицепрезидент.Всяка круша си има опашка.

410

Фактолог

преди 9 години

Относно 2-та и 3-те $ транзитни такси дето взимаме с Украйна и 150$ дето струвало под вода ето малко истина:3.5милиарда $ взима Украйна за 150милр. кубика транзит. Прави не 3 а над 40$ за 1000кубика.Относно СИН ПОТОК по официялни данни струва 3.2млр $ за 19млр. кубика годишно. на фесовете им излиза 3-5 *** по ефтино да си карат газ под водата от транзита през Украйна ,Румъния и България.Май тумносините експерти единствено са загрижени за таксите на Украйна.Лъгането по медии не ли преступление?

409

Анонимен

преди 9 години

БЕ ТОЯ ЛУД ЛИ Е????????????? КОГАТО БЕНЗИНЪТ СТАНЕ 50 ЛВ, ТОКЪТ 300 ЛВ НА МЕСЕЦ А ПАРНОТО 1300, ЛЮБОПИТНО МИ Е КАКВА СЪДБА ГО ЧАКА ТОЯ!!!! МАЙ КАТО НА КАДАФИ!!!

408

сова

преди 9 години

На този *** ще му кажа че Русия ще спечели и от това че тръбата по черно море до Турция е три пъти по къса отколкото до България.По начало ЮП беше плануван да мине през Турция. Но нашите тарикати се молеха на Русия ЮП да мине през България. Русия се съгласи но ние се подиграхме с това.Русия сега се договори че газа е неин до границата, от там на татък е Турски както с Германия. Е сега ще видите как Турция ще влезе в ЕС, защото и ножа и сиренето е в нея. Хитър е Путин, много е хитър.Жив да е.

407

Наблюдатела

преди 9 години

Със сигурност новото сем.Лукарски нищо не губи. Една министерска заплата и една на шеф на държавна агенция си е ОК.Комисионните обикновенно се плащат след края на мандата на база свършеното в полза на който трябва. Реформаторския блок е положително явление в политиката. Двигатела на юнския протест са толкоз неадекватни че са напът със себе си да повлекат и ГЕРБ по примера на НДСВ и ДПС-а това е добро за народа още вярващ попутински в бащицата Бойко дето ще ни оправи! Най-вероятно отзад.

406

Анонимен

преди 9 години

От голям тарикатлък и шмекери като този феномен, България отново е в национална катастрофа, по страшна от всички досега взети заедно. Единственото радостно е , че след национална катастрофа идва Народен съд.Готви нови тези Лукарски, например направи се на луд, защото с разтягане на локуми няма да има облекчение на присъдата.

405

ктт

преди 9 години

ако някой се чуди как изглежда един завършен *** - ей на снимката горе

404

Анонимен

преди 9 години

Газпром = корупция. Доказателството - земите около пашадере. Закупени за 2 млн и продадени на ЮП за 120 млн. Яко!

403

Анонимен

преди 9 години

ЮП по правилата на ЕС. Русия ако не ще, да си гледа работата някъде другаде

402

Анонимен

преди 9 години

До анонименСмятам, че е крайно време да се носи наказателна отговорност от полититици,които предават националните интереси, независимо дали това деяние е извършено сумисъл или от липса на капаците(разбирай некадърност)------националния интерес е да няма ЮП.

401

до 470 от хахахаха

преди 9 години

аве оли и ТУРЦИТЕ ли са комусти,сигурно Ердоган е партиен секретар да отвори пазара с рашъните,и се нае да бъде на кранчето за газа на тъпите еврогейци?Тва гейберите сте с коефицент на интелЕгентност колкото стайната температура!ВСЕКИ си гледа интереса на ДЪРЖАВАТА а вие си яжте *** ,колкото щете

400

Гай Баньо

преди 9 години

До Анонимен470Като си отишъл комунизма комуниста на снимката що е министър??

399

Анонимен

преди 9 години

До сър ПичукА ти сещаш ли се до къде ми е твоето тъй наречено мнение?

398

Анонимен

преди 9 години

Тук не става дума за демокрация и комунизъм, а за чисто финансови интереси. Нашите дупедавци в парламента саботираха умишлено "Южен Поток". Защо? Защото ако беше стартирал финансирането щеше да е под лупа от Русия и ЕС за всяка стотинка - т.е. нямаше да може да се краде. За сметка на това пък изведнъж от ЕК "размразиха" 2 програми. За да има грухане. На майка им п*тките. Сега ставаме на 100% зависими от Турция. Нека им е зле на ***.

397

Анонимен

преди 9 години

Комунисти, ... време е да проумеете, че комунизма рухна не заради "лошите американци", а защото беше нежизнеспособен, увреден и увреждащ.Това е и причината, другари комунисти, поради която комунизма никога няма да се върне, въпреки всичките сълзи които проливатe по него....

396

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен466Да даде Господ акъл на такива ,като теб!

395

анонимен

преди 9 години

Смятам, че е крайно време да се носи наказателна отговорност от полититици,които предават националните интереси, независимо дали това деяние е извършено сумисъл или от липса на капаците(разбирай некадърност)

394

сър Пичук

преди 9 години

А 46 години целуване на руски *** по ли ти се услаждаше???