85

Анонимен

преди 9 години

Хаха, каква изненада ...

84

Професия

преди 9 години

Видяхте ли ги какви са умни! И получават заплата за професията си "Патриот"...А вие пак трябва да ходите на работа да им изкарвате заплатите за професия "Патриот"...Преди единия си осребри "патриотизма", сега и другия успя да ви метне..., със същия номер...

83

Брат

преди 9 години

Тия се самоубиха точно както го направи Сидеров. Абе, тая майка земя, юнашка, откъде се пръкват тези предатели, кой ги възпитава така? От ония дни оревяха орталъка как може да се назначават шпиони, сега го приеха! Аре, това парите можели да купят всичко, и чест и достойство и свободомислие.СРАМ!

82

АТАКА- ПОБЕДА

преди 9 години

КОНФЕДЕРАЦИЯТА НА НЕЗАВИСИМИТЕ СИНДИКАТИ В БЪЛГАРИЯ/КНСБ/ ДНЕС ВЗЕ РЕШЕНИЕ ЗА ЗАПОЧВАНЕ ОТ 11 ДЕКЕМВРИ НА СТАЧНИ ДЕЙСТВИЯ!КНСБ излиза на протест на 11 декември.От 11.00 часа пред сградата на КНСБ тръгва шествие, което ще стигне до Министерски съвет. Там синдикатите ще връчат декларация до правителството, след което протестът ще се насочи към сградата на Народното събрание. Никифоров поясни, че засега между 5000 и 6000 членове на КНСБ ще вземат участие в демонстрацията.

81

Да

преди 9 години

Баси пречката.Бавноразвиващи се ***. Осмислиха, че никой не ги *** и се заинтересуваха къде поне постове да намажат.

80

Фен

преди 9 години

Мога да ви гарантирам че зам. мин. на отбраната ще е бивш член на ДС.Да ви припомня само ПФ бе партията с най много членове на ДС в редиците .ТОВА ли са днешните ПАТРИОТИ ? А какви ли ще бъдат утрешните, не ми се мисли .

79

nnl

преди 9 години

Хубави или лоши,само те са някаква спирачка за ислямизирането и циганизирането на България.Без тях ДПС отново ще направи халифат.

78

Анонимен

преди 9 години

iobgvoeuris gvureh gvrheeri bozrwgbuerugreushoge64567475djk bhlfd hfd j ghjfd7874763748

77

Осман

преди 9 години

Валери и Красимир с тия надути бузки, добре го осмучете. Сладури мои, ненагледни.

76

Анонимен

преди 9 години

bcuzdrbvrubgvuregvnrecngzuecnuerguncenzucggrfwbeuvzvbgrburenvguregnvziuveurgre

75

Гневен българин

преди 9 години

Прекръстете се на туркйоти,а не патриоти.

74

Анонимен

преди 9 години

""Тук обаче не достига едно нещо и то е политическата воля", заяви Исаков."

73

do 76

преди 9 години

Народът го подкрепи. Беше доста еднозначно като се има предвид кои и колко са гласували. Само че не с 20, ами и с 70 не може по конституция да се управлява.

72

дебили

преди 9 години

Къде се тези, които защитаваха и се кълняха, че има истински патриоти в лицето на ПФ? Всички са само за едно в парламента - да лапат парички и да облагодетелстват себе си и своите хора с власт и постове, няма националисти, патриоти, турци, социалисти, гербери, реформатори има само интереси. Пък на народа майн..а му, но той си ги заслужава, нека още спи и им вярва на тези маскари.

71

Анонимен

преди 9 години

Е,***,седесарите,турците и Бойко ги търпяхте 25 години,а сега ПФ са ви виновни за всичко.Българинът е овца

70

ПФУ фронт менте кири

преди 9 години

Абе , слънчогледи ами ако не се въведе задължителното гласуване ? Пак ли на база лични качества ще останете. Мижитурките ми те , ох и по вас ще летят камъни.....

69

манипулатори

преди 9 години

Манипулираха и хопнотизираха българина само с една думичка наречена ПАТРИОТИЗЪМ

68

az sam

преди 9 години

"На преговори с Реформаторите е постигнато съгласие Патриотите да издигнат хора, експерти, на аналогични постове във властта.". Е сега вече щата на администрацията ще нарастне тройно.Дано само не се налага да се откриват "Аналогични" щатове и за всяка партия от РБ....Смешници, а народа ...., щом търпим такива свояеолия на наш гръб...

67

********************

преди 9 години

Манталитета на българина е кражби и разруха на тоева което има

66

Анонимен

преди 9 години

Единстеното успокоение,е че този кабинет няма да изкара дълго.Със сигурност ще има нови предсрочни избори при които тези *** няма да помиришът парламента.Всеки ден ще има протести срещу мръсната игра на депутатите.Борисов трябва да разбере,че трябва народа да го подкрепя,а не разни *** като костовистите,ченгетата на ПФ и Кеунева.Ако народа го подкрепя може и с 20 депутати да управлява.,