33

Анонимен

преди 9 години

До АнонименБухахахахахах пий студена вода от ядрен дестилатор хахаххахахахахахах и нощем не ти требе крушка :)

32

Анонимен

преди 9 години

Правят газопровод под океана казва се американонакуку.

31

ОПИТОМИТЕЛ

преди 9 години

Ей, ИЗРЕВАХТЕ МЕДИИТЕ с тези погрешни заглавия и с 999 КОМЕНТАРИ под тях.Ето ви едно заглавие на тема "ЮЖЕН ПОТОК", което на всички да им стане ясно, ЗАЩО. "ПУТИН ОТРЯЗА ПАРИТЕ НА РУСКИТЕ ТАРАТАЙКИ В БЪЛГАРИЯ" и сега мучат като ТЕЖКО РАНЕНИ ЗВЕРОВЕ.

30

Анонимен

преди 9 години

"България от своя страна нееднократно го е блокирала и че българското правителство е приело резервите на Брюксел по въпроса за законността на тръбата, въпреки че отказът от газопровода може да струва на балканската страна 400 милиона долара на година от така нужните й приходи от транзитиране на газ."Даже в англия знаят наще политици кви *** са. Освен това за сведение на Роко прИзидентчиту те как знаят колко ще са приходите пък ти не бе мишок?

29

до 50

преди 9 години

Лошото че полуостровчето даже не е и заблатено, а е сухо като барут. Февруари месец Путин трябва да им кара вода с водоноски защото и при най-големите икономии и ограничения които им са наложени в момента вода има още за 3 месеца.

28

Анонимен

преди 9 години

1 Щатски долар = 53,9490721 Руски рублитик-так тик-такНема лабаво.

27

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Лакомията изяде главата на ***... - малкото, заблатено полуостровче се оказа голям залък за него...

26

Анонимен

преди 9 години

Ако бях русофил щях да ида да се подпаля пред руското посолство в знак на протест срещу отстъпчивата и мекушава политика на Путин срещу Гейропа и Пиндостан.

25

Анонимен

преди 9 години

ЕС виси на укр. тръба основно и наистина имаше нужда от ЮП, който щеше да започне да полага тръби средата на декември.Ссега новата тръба през Турция няма да има по-рано от след 2 год. Следователно: планът на някои кръгове да стратират пълномащабна война чрез Украина, която да доведе до рестартиране на финансовата система, се отлага, т.к. ЕС ще измръзне без алтернатива! Това е резултатът от алчността, от този "трети енергиен" пакет оскъпяващ проекта за да пълни гуши на посредници. Не това беше целта на ЕС и САЩ. БГ стана разменна монета, подарък на ***.

24

Анонимен

преди 9 години

Подигравката с кремълското чучуло е пълна :)

23

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Русия доказа, че е диктатура по най-категоричен начин... - при нормалните държави - важните, стратегически решения не се вземат еднолично и не се оповестяват публично, а по дипломатичен път...Истината за Русия е, че първо прави политика, а след това икономика... - се доказа за пореден път...

22

АН

преди 9 години

ДОБРЕ ЧЕ БГ ИМА УСПЕХ ОТ ЮЖЕН ПОТОК

21

Анонимен

преди 9 години

Турция и Русия ги обединява поне едно нещо - икономическия интерес и третирането им от ЕС като чужди! Докато ние се репчим по заповед срещу едните и другите.

20

Kaloian

преди 9 години

Sega na nas bulgarite ni ostava da si dobivame gaz kato zapochnem da izpuskame prez zadnite si otverstia i go sabirame v obshta truba.Probvano e ...gori,

19

Анонимен

преди 9 години

Русия не може нищо да направи, освен да изтрепе някои енергийно експертни маймуни, приоритетно от синьото политическо пространство, които от вчера се хилят доволно от екраните на телевизорите. И обясняват пристрастията си с икономически уж аргументи, вместо просто да заявят, че не искат руски газ, ако и без пари да ни го дават.Поне това го могат руснаците.

18

Румбо

преди 9 години

До РумбоИдеята на САЩ и големите петролни и газови фирми е след победата над Русия,цените на петрола и газа да се вдигнат и покрият огромните загуби от ценовата война.Как ще стане-като ограничат износа на Русия.Само че "победа" няма да има-по скоро ядрена война,отколкото Русия да се предаде!

17

Анонимен

преди 9 години

Само в анимационните филмчета мишките правят номера на котараците

16

д-р Менгеле

преди 9 години

Хайде, пуснаха латерната. Самовнушението е добър начин за психотерапия.

15

Елемаг

преди 9 години

Финансиста и как предлагаш да спре Европа да купува газ?Знаеш ли че 30% от заводите на БМВ са на руска газ?Има и друго,Путин за това си връзва гащите с Турция и Китай щото Европа се оказа долна "шантонерка" в бизнес отношение!!!Я ми коментирай като икономист,Франция като се ослушва за "Мистралите", какъв бизнес партньор ще е вече от тук нататъка???

14

Румбо

преди 9 години

Когато искахме "Набуко" защо ни отказаха?Сега когато водят война с Русия,пак ни прецакват!Ясно е,че Русия и Украйна вече никога няма да се помирят,какво ще остане от Украйна е друг въпрос.Русия ще продължи да търси обиколен път за газа и май го намери.Сега ще купуваме същото нещо,само че през Турция-голяма независимост,няма що!Между другото насищането на турския пазар с газ ще направи излишни другите газопроводи.А ниските цени на горивата няма да са вечни!Те са и най-вече суровина за химията!