279

Рудан

преди 9 години

Това е ,,самотно митингуващият на 10 ноемви,,член на Вузовският комитет на БКП,другаря Плевнелиев. Всички му знаем проблема с лъжите. Една лъжа не може да каже като хората. А ,я си представете на неговото място ,най-младият син на Партията ,другаря Борисов.Той пък какви щеше да ги бистри.Такива че неговите поклонници ,,умните и ентилигентните,,щяха дя твърдят че по добре и да доставяме газ от. Юпитер. И щяха да си вярват.А, дотогава - честито на печеливша Турция.

278

Пешко

преди 9 години

До ало финансистите!+1

277

Анонимен

преди 9 години

Ей, Плевнелиев, не ми говори кое как било, ами заминавай за компенсации!

276

Анонимен

преди 9 години

"Никой не може да каже печелим или губим от "Южен поток"!"Аха, каза си го най-после, че си никой.Нали ти толкова години рева, че губим от Южен Поток???Защото си никой, за това ли беше толкова сигурен?

275

Анонимен

преди 9 години

До 330Клоуна, осигури проекта за истинският си господар, Турция.Саботираха го в България, а явно в Турция знаят печелят и какво губят.

274

Анонимен

преди 9 години

До vargА за педофилия? Я кажи ти първо?

273

Анонимен

преди 9 години

***,който плаща, той поръчва музиката.Какво даде ЕС на за Южен поток, че и да решава как го иска.Руснаците да го платят, ама да го дадат на другите. Ами който иска, на който му стиска да си построи.

272

непукист

преди 9 години

Време разделно

271

are_kulata

преди 9 години

Простете му на Росен, той си мисли, че говори за дъжда, не за ЮП !!Той просто не може да каже !!

270

Анонимен

преди 9 години

Голямо щастие е да коментираш,жалкото е,че трябва да коментираш нещастницикато този на снимката.

269

Анонимен

преди 9 години

След едногодишно спъване на проекта, днес ЕС е натоварил Сталинка със задачата да ни обяснява, че сме суверенна държава и сами взимаме решенията си. Последното е за да се измъкнат от плащане на компенсации.

268

are_kulata

преди 9 години

На времето Росен служеше на жълтите петолъчки на червен фон, днес на жълтите петолъчки на син фон!Хората са казали за тия - ''чорбаджии'' още от едно време..

267

Анонимен

преди 9 години

Зашо да не може да се каже? Да не би да има някакви съмнения комсомолваца? Разбира се, че е добро за България, отървахме се от Руския ботуш. Сега братята турци ще ни продават пак руска газ и на по висока цена може би, ама сме независими от Русия, което е добре.

266

Анонимен

преди 9 години

Ако някой каже на началника си така за даден проект, направо изхвърча от работа. Това показва, че не си е свършил, той и неговият екип, задълженията и не знае какво му носи проекта. Време е работодателя , българският народ, да му тегли шута на тоя клоун, който на 2 магарета не може слама раздели.

265

ВВЯ

преди 9 години

СерГЕЙ И *** !!! САМО ТЕ ЩЕ НИ ОПРАВЯТ !!!

264

Анонимен

преди 9 години

ЧЕХЪЛ СЕГА ПЛАЩАЙ ОТ ДЖОБА СИ ПРОПУСНАТИТЕ ПОЛЗИ ЗА БЪЛГАРИЯ,ПЛАЩАЙ ВСЯКА ГОДИНА ПАРИТЕ КОИТО ИЗГУБИХМЕ ОТ ТРАНЗИТЕНИТЕ ТАКСИ,ОТКРИВАЙ НА СОБСТВЕНИ РАЗНОСКИ 2-3 ХИЛЯДИ ВИСОКО ПЛАТЕНИ РАБОТНИ МЕСТА КОИТО ИЗГУБИХМЕ ,ХАЙДЕ ***,ДЕЙСТВАЙ,ЧЕ НАРОДА ЖИВ ЩЕ ТЕ ДЕРЕ И ТЕБЕ И МУТРАТА ТИКВА И ЦЯЛАТА ВИ *** ПРОДАЖНА ПАСМИНА

263

Tina

преди 9 години

Плевнелиев, твите думи са доказателство, че Путин е прав.Според теб - президента,България не е суверен, не е държава,тя е част от федерация, от икономическа колония...Официално казано от президента на България пред света...Оттук нататък какво спира "режещите глави" и психопатите-неоосманисти?...

262

ало финансистите!

преди 9 години

немците купуват руски газ за 300 долара, но северен поток е руско-немски консорциум с 40% немско участие. и после продават на съседите си. и със, и без южен поток, ние купуваме руски газ за 600 долара, транзитна тръба НЕ ОЗНАЧАВА евтин или безплатен газ! теоретически България щеше да спечели от транзитни такси, но нямаме пари за финансираме нашата половина от тръбата и взехме заем от руснаците срещу 25 години транзитни такси! да не говорим за мазните комисионни, които политиците окрадоха!

261

Анонимен

преди 9 години

До България232 не мерси. Тоз *** няма кво да цапа Сибир. Някаде другаде...

260

България

преди 9 години

ПРЕДАТЕЛ ГОЛЯМ САМО СИБИР ЗА ТЕБ........