20

Gorko

преди 9 години

Имам един въпрос какво означава на български в името на народа??? Избори през 7-9 месеца и затвор за всички тези 2500-4000 души. Отговора е много *** изборите струват 150 милиона, а готвената кражба сега 4 милиарда. Както се оказва никой от нас не може да смята до 10, това е много лошо за нас))).

19

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Неподходящите ВЪНТи за кого плачеш бе ***... - за Овчаров или Чобанов...

18

Неподходящите ВЪН

преди 9 години

Първа по неработене е Теменужка Петкова. Нищо, нищо и нищо не е свършила, освен, че се срещнали с миньори без заплати и възнамерява да ревизира.В АДФК какво е правила? Вън.Първа е и тази на туризма. Тя само отиде на бани в Баня. Вън.Първи е и Лукарски, който изибщо не знаем жив ли е. Вън.Първа е и тази на екологията. Реве, че ще загубим 200 млн. евро, и само до рев го е докарала. Вън.Първите неработещи некомпетентници да отпадат веднага! Неподходящи са!

17

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Кво става с дрОгарка Масларка... - как върви делото... - къде се покри тая бедна душица...

16

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Как *** дрОгарЕте... - не са научени горките да постят...

15

непукист

преди 9 години

До демос В поменика от бившите на БКП и ДС да смятаме ли и сегашните управляващи защото и при тях бъка от отрочета , внучки , снахи и бивши ,и като се позамисля май само мадридския пенсионер не е бивш но пък за сметка на това добре ни оправи.

14

Анонимен

преди 9 години

Какъв народ сме ние, да бъде избрано лицето което накара българите да се самозапалват, преди това ги ограби жестоко, за 3.5 години разсипа малкия и среден бизнес, с минало на активен бандит от СИК участвал в далавери с норкотици, цигари и коли, бивш член на БКП а за да се запази станал агент на ДС и НСБОП, предавал и продавал бандитите поради което трепери за животеца си всяка секунда да не бъде ликвидиран, с коефициент на интелигентност до нула..И искате да тръгнем напред, как с този наглец?

13

коки

преди 9 години

Започни от финансовия министър.

12

демос

преди 9 години

Цяла година парламента бе барикадиран с огради и полиция от ...народа.Последва пирамидата на богатите мафиоти КТБ.Сега същият народ ще плаща кражбата на бандитите,които са "Организирана престъпна група,извършила банкови законарушения в грандиозни големи размери"Терминологията в НК следва да се промени"особено големи размери".Борбата ни следва да се насочи срещу бившите от БКП-ДС,които ни ограбват четвърт век и заплашват националната сигурност на България.

11

правда

преди 9 години

Съвсем скоро се очаква Борисов да назначи Ахмед Муса Ахмед за вицепремиер и министър на МВР. Всички бежанци ще получат българско гражданство и ще могат да си регистрират партия.....все пак ни трябват нови лица в политиката.......

10

Анонимен

преди 9 години

Става с РЕВОЛЮЦИЯ. Тия от друго не се оправят. Затова и чеxи , и унгарци и поляци са така сега. Защото още навремето показаxа, че са НАРОД, а не ***. И ДА НЕ ГО НАПИШЕТЕ ВСЕ ЕДИН ДЕН ЩЕ ИМ СЕ ТВОРЯТ ОЧИТЕ И КОЛКОТО ПО-КЪСНО ТОЛКОВА ПО СТРАШНО ЩЕ Е

9

колибри

преди 9 години

Това правителство трябва да го бъде, за да не се обречем на вечна анархия. Не харесваме това, но и следващото не харесваме - вечно и по принцип. Това до къде ще ни доведе ? Не споделям оплюването на предишното, не споделям и оплюването на сегашното. Българска простотия и политическа неграмотност !

8

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Никога повече комунист във властта...

7

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Експериментът Орешарски ни струва 9 милиарда... - пак Борисов трябва да опере пешкира и да рине Авгиевите обори...

6

Анонимен

преди 9 години

какво правителство в по голямата си част това е гмеш

5

Боко Мазника от БРЕГ

преди 9 години

До драскачите/с кокоши мозък/от ГЕРБ??? Смешника Бойко Борисов стана министър председател на България и мафията също се завръща във властта!!! Смешника Бойко Борисов няма да управлява България, защото същият има кокоши мозък Кокошката има от 1 до 2 грама мозък, тоест Смешника Бойко Борисов има не повече от 2 грама мозък!!! България ще бъде управлявана от мафията, както беше и при предишното управление на Смешника Бойко Борисов!!!До драскачите/с кокоши мозък/от ГЕРБ!!! Първо четете, а после пи

4

непукист

преди 9 години

Хаха правителство на малцинството бостана си е направил сметката ,а и с мераклиите на *** могат да управляват толкова колкото им трябва за да усвоят каквото дойде от Европа .

3

Анонимен

преди 9 години

Днес е събота. Да не би да ви плащат извънредно.

2

Анонимен

преди 9 години

И 1, и 2 са платени ***.

1

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

ГЕРБ дойде и доверието в държавата се възвръща... - започват да се отпушват еврофондовете...